Suklaaetsintäkuulutus

ite puin

Apua, joulutunnelmani on vaakalaudalla! Ei, se ei johdu lumenpuutteesta tai varmasti paketista paljastuvista risuista (olen jo tottunut), vaan siitä, että MAAILMAN TÄLLÄ HETKELLÄ PARASTA SUKLAATA ei löydy mistään Tampereesta! Tai ainakaan mistään niistä neljästä kaupasta Tammelan torin ympärillä, joissa minä käyn. Tai siitä yhdestä, joka on salin vieressä. Ja yhtään pidemmälle lähteminen nyt tuntuu melkein ulkomaanmatkalta, eikä sitä viitsi tehdä kevein perustein.

Oletko sinä nähnyt tätä suklaata kaupassa? Ole ystävällinen, ja jätä suunnistusohjeet alle.

Vaikka perusteluja ei tietenkään kaivata, kerron silti, että suklaan lisäksi tämä sisältää maitokreemiä, toffeeta ja ihan kokonaisen pähkinän per pala. Ja kaikki tämä sievään 300 gramman kerta-annokseen pakattuna. Kuten pähkinäkin sanoo "mmh".

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Voi kyllä! Mistä tätä saa?

tiiti
ite puin

Mua vähän jo huolestuttaa, ettei kukaan oo vielä tiennyt.

Toinen haudutus

Öh. Kuvittelin olevani sokerihiirten parasta A-ryhmää, mutta myönnän vajavaisuuteni: en tunne suklaatoffeekreemin kutsua (mikä ei toki tarkoita, ettenkö pistelisi menemään, jos sitä olisi käden ulottuvilla).  Aarrekarttaa en myöskään osaa piirtää, sori. Mutta toivottavasti löytyy! Mitä olisi joulu ilman rasva-sokeriövereitä...

tiiti
ite puin

:D Tuo suklaa on vähän kuin Kinder-suklaa ja Dumle-suklaalevy oisivat viettäneet villin yhteisen yön ja sitten se Dumle-suklaalevy herää yhtenä aamuna ja huomaa odottavansa pientä hasselpähkinää.

 

 

 

 

Ja sitte mää tietty syön sen.

tanjatanja
Ei Beigeä

Olen vakuuttunut.

Silkkitassu

Must.... get.... !!!

Noi voi v***u, en tienny ees että tollasta suklaata on olemassa ja nyt iski sit ihan hillitön himo, että tota on PAKKO maistaa :/ Sä oot julma. 

Suklaaholisti (Ei varmistettu)

Tätä on näkynyt esim. Citymarketissa. Tietääkö kukaan mistä saisi vielä Milkan Popcorn-versiota? Se katosi kaupoista vähin äänin ja tilalle tuli mm. tämä maku.

tiiti
ite puin

Hei se popcornkin on hävinnyt, totta! Sekin oli hyvää.

Meillä on tätä kanssa ollut lähi-K-Kaupassa, mutta viime viikkoina sen hyllypaikka on ollut autio ja kylmä ja on pahasti näyttänyt siltä, että siihen tulee kohta jotain turhaa piparisuklaata tms.

Silkkitassu

Ehkä jos kysyisit kauppiaaltasi niin ehkä hän ottaa sen takas valikoimiin. 

tiiti
ite puin

No mut mitä jos se sanoo "Miks ite käyt nykyään vaan Lidlissä, ei tänne vaan tulla pelkkää suklaata ostelemaan ja keräämään parhaita päältä" :D Mää yritin googlettaa Milkan sivuja, mutta semmosia ei vissiin ollut ja fb:stäkin löytyi vaan noi muutamat maut, mitä kaupoissa oon nähnytkin.

Silkkitassu

Mä ajattelin et sä et olisi sellainen joka välittäisi mitä joku kauppias sanoo. tai on et "jos mä hankin suklaata, ehkä tuo tulee takas sieltä lidlin houkutuksista".

tiiti
ite puin

Se oli vitsi.

Silkkitassu

:) tiedän.

Schoko (Ei varmistettu)

Määpäs toinkin tuota ulkomailta ja aion antaa ystävälle joululahjaksi. Kuhn myös saman sarjan oreo, kolme suklaata ja keksikreemimaut. Jee ja nam! Olen varma, että toffeenrakastajaystäväni on mielissään!

tiiti
ite puin

Siinä on muuten hyvä joululahja, pitää ehkä alkaa pommittamaan (kuvainnollisesti, siis) reissuunlähtijöitä! Ja keksikreemi... toi kuulostaa pelkkänä sananakin ihan superherkulta.

keksivä (Ei varmistettu)

Triolade ja Oreo. <3 Hittoon ne kummat maut, haluan noita (Trioladen tapauksessa takaisin) Suomeen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tämä vaivihkainen yritys saada Milkan maahantuoja lähettämään sinulle joulusuklaata? ;) (Jos olisin Milkan maahantuoja, niin varmasti lähettäisin!)

tiiti
ite puin

Hahaa, tää on semmonen in-your-face-huuto-yritys löytää tuota gaddäämn suklaata mulle syötäväksi :D

ps. Kaikkien asioiden maahantuojat, mulle saa aina lähettää ilmaista suklaata. Ja poneja.

All is love

Tää on ihan parhautta kyllä. Mulle tuotiin äskettäin tuliaisiksi Tallinnasta, ja mulla on tiukat päivittäiset säännöstelyt, että levy kestäisi pitempään, ennen kuin löydän kaupan, josta tuota löytyy lisää. :P Tähän mennessä ei oo tullut vastaan.

tiiti
ite puin

Kyllä, kyllä, suunnitelmallisuudella voittoon vaikeina aikoina! Mutta hyvä tietää, että sais Tallinnasta, nyt pitää vaan enää pakottaa joku tuttu risteilylle.

Vierailija (Ei varmistettu)

No viimeksi näin siinä keskustan Anttilan ruokakaupassa (Supermarket?). Tästä tosin on jo joku viikko, mutta jospa sieltä vielä sais. Milkan eri suklaita on saanu aikasemmin myös Tokmannista, mutta just tästä mausta en oo varma. :)

tiiti
ite puin

Jesh, pitääpä käydä vilkaisemassa sieltä! Just tänään kävin Tammelan Tokmannilla (vai Tokmannissa), siellä oli vaan sitä Milkan karkkisuklaata (ostin sitte sitä lohdukkeeksi, toki), mutta vois katsoa kanssa Koskaristakin.

LS

Voih, täältä Keski-Suomesta löytyy ikäväkseni oikeestaan kaikista kaupoista joissa asioin.. Tullut "jokunen" jo kulutettua...

tiiti
ite puin

Itseasiassa mää oon muuten menossa lauantaina Jyväskylään, pitääkin kattoa sieltä kans :D

Silkkitassu

Ai! Pitää mennä ettii! Kiitos tiedosta!

Zipp (Ei varmistettu)

Uuh, tämä on hyvää suklaata :) ja olen ostanut sitä Keskustorin Tokmannilta (sieltä Kelan viereltä, entinen Vapaa Valinta).

tiiti
ite puin

Pitäisköhän näin joulun jälkeen tehdä uusi suklaanmetsästyskierros, voisin käydä tuoltakin katsomassa, saisi uuden erän :D

PoniN (Ei varmistettu)

Rautakirjalla on ollu Milkasta kattava valikoima kans johki vaiheeseen, mutta ehkä ootkin jo käyny siinä torin laidalla olevassa? Assan Ärrällä saattas kans olla?

Mummielestä Milka ei kyllä pese suomalaisia suklaita noin niinku sen pelkän suklaan makua vertaillessa, mutta on kyllä myönnettävä, että niillä riittä kekseliäisyyttä noiden oheistilpehöörien saralla. Milka on vähän niinko suklaiden Ben&Jerry's, tosin on ne kyllä tehny muutaman virheliikkeen esim. sen poksuvan suklaan ja jellykarkkisuklaan kanssa. Näitä tuli myös vuosi syötyä silleen suht antaumuksella ulkomailla, kun ei ollu Fazeria saatavilla. Enkä ajatellu et suklaa voi olla pahaa ennenko maistoin Hersheysiä, jonka maku on lähellä halvimman pääsiäissuklaamunan suklaata ja hapattunutta maitoa. KYL SE NIIN VAAN ON ETTÄ OMA MAA SUKLAA JA MUU MAA EI-NIIN-HYVÄ-SUKLAA.

tiiti
ite puin

Hahaa, mää oon jätskissä ja suklaassa ehdotonta more is more -kastia, mitä enemmän sattumia (ja toffeeta) sen parempi, ei vaan ole liian överiä.

Ainakin Turtolan ja Lielahden Cittareissa on tätä myynnissä!

 

tiiti
ite puin

Laitanpa muistiin, jos joskus tulee niiden karkkihyllyt kierrettyä!

Kao Kao

PK-seudulla Milkan suklaita myydään R-kioskilla, entäs teillä? En oo kyl kattonut et oisko just tota mut jos sattuu ärrä kohdille niin vilkaise :)

tiiti
ite puin

Joo, ärrällä on Milkaa, mutta oon enimmäkseen nähnyt sitä pelkkä-suklaa-suklaata ja sitä karkkisuklaata, mutta pysyn valppaana :D

suklaatia suklaatia (Ei varmistettu)

https://www.milka.de/Produkte/milka-tafeln-gross?categoryId=1396

Tuolta voi tsekkaa kaikki maut ja löytää seuraavan himon kohteensa, ohh.

tiiti
ite puin

Voi kuola, voisikohan noi laittaa kaikki päällekäin ja syödä niinkon leipää :D

tuhatjuttua (Ei varmistettu)

Tulee ihan paha mieli Milka-muistuksista, sillä viime kesänä mies toi Viron reissultaan Milkan Oreo suklaata, JOSTA OLI SYÖNYT JO ITSE 90%. Se oli nimittäin kyllä jo aika julmaa, koska sehän on siis maailman taivaallisinta suklaata ja sitten kun sen ekalla haukkauksella tajusin, niin sitä oli jäljellä enää kaksi palaa. Eikä sitä saa Suomesta. Tunnen hitaasti kuihtuvani. Ehkä joskus vielä.

Jos vaikka haen tätä sitten lievittämään pahimpia tuskia. Mies lupas, että ens kesänä mennään Tallinnaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.