Syitä katsoa Splash!-julkkisten uimahyppykilpailua

ite puin

On asioita, joita ei vaan pitäisi tehdä: nuotiota metsässä metsäpalovaaran aikana, kansanmurhaa ja erityisesti kisaluontoista parhaaseen katseluaikaan lähetettävää teeveeohjelmaa semijulkkisten uimahypyistä.


Pitkän pohdinnan jälkeen kokosinkin joukoin ainoista hyväksyttävistä syistä katsoa tätä ohjelmaa:

  • Sinua osoitetaan aseella polvilumpioon ja uhataan vetää liipasimesta välittömästi, jos katseesi herpaantuu
  • Toivo. Ainahan joku voi hypätä altaan ohi.
  • Katsot aina kaikki ohjelmat, joiden nimessä on pirteän voimauttava huutomerkki. Itseasiassa, olet täysin vakuuttunut (vuosien pakko-oireterapiasta huolimatta), että jos jätät yhdenkään näistä ohjelmista katsomatta, epäonnistut elämässäsi, ja kaikki rakastamasi kuihtuu.
  • Sinulla on molskahdusfetissi ja olet jo saanut porttikiellon paikkakuntasi ja lähiseutujen uimahalleihin.
  • Olet todella, todella aineissa.
  • Olit siivoamassa kirjahyllyäsi, kun kompastuit lattialla olevaan esineeseen, jolloin horjahdit törmäten tv-tasoon ja kellahtaen samalla avuttomasti selällesi lattialle, törmäyksestä johtuen tv:si kaatui päällesi, samalla mennen päälle, jättäen sinut jumiin valintana vain Splash(!) tai oman kielesi nielaisu. Ja ikävä kyllä päivän kalorisi ovat jo täynnä

Tunnustaako joku?

Kommentit

nansk

Pikkasen hieno uusi banneri. Sweet!

tiiti
ite puin

ITE TEIN!

Nina Enroth

Jaa, mä voisin tehdä tän postauksen siitä julkkisten talkoo-ohjelmasta. Oli sen verran myötähäpeällistä viihdettä. Voi itku. Mutta ei huutomerkkiä! Komee on kyllä uus banneri. 

tiiti
ite puin

Ja se gaddäämn talkoo-ohjelmaa tulee oikeasti harva se ilta, kääntyy kyllä kiireesti kanava toiseen, jos sitä alkaa näkymään. Kuka oikeasti haluaa nähdä Jonne Aaronin haravoimassa, ja miksi?

Nina Enroth

Tykkäsin kommentista! Eka kerta! Ehkä talkoo-ohjelma on tarkoitettu joillekin heikkohermoisille, joille Salkkareissa on liikaa draamaa. Siinähän ei siis ole mitään.

tiiti
ite puin

Tykkäsin takasin, dämmit! Toi on kyllä kiva fiitseri.

Jotenkin kanssa mietin, että mitähän siinä talkoissa oikein voi tapahtua, että saa sen ohjelma-ajan täyteen. "Kas näin, Jonne Aaron haravoi vasemmalle. Sitten Jonne Aaron haravoi oikealle. Voivoi, kumpa ei nyt vain tulisi ikävää tuulenpuuskaa.". Ja sitten mainoksiin.

Anonymous (Ei varmistettu)

Tuulikone, tuo reality-käsikirjoittajan pikku apuri... oivoi, kun Jonne-paran kaikki lehdykäiset lennähtivät pitkin pihaa!

tiiti
ite puin

Ja minä kun siinä lehtien lennähdyskohdassa niin AIDOSTI LIIKUTUIN, pari kyyneltäkin vierähti, kun tuli niin oma lapsuus mieleen. Ja lavastetuksi sitten sekin paljastui, ei voi enää mihinkään ihminen luottaa :''''''(

Liv
Päiväuniaika

Hahahahahaha mä katsoin eilen! Herran pieksut et oliki jännä! Eerikäinen tuli alas kuin vanha perunasäkki ja jumakeuta kun nauratti (ja pelotti) se Tape :D Olkoonkin, että eilen katottu jakso jäi kyllä taatusti viimeiseksi.

tiiti
ite puin

Ah, olin jo unohtanut (blokannut tajunnastani) tuon Tapenkin maailmankaikkeudestani :D Voi tosiaan vanheta aika yllättävän nopeasti se Esko Eerikäinen hyppää ja mätkähtää -juonikuvio.

Eerika
Bättre liv

Wau, mä tykkään erityisesti tästä syystä:

 

  • Toivo. Ainahan joku voi hypätä altaan ohi.

Valitettavasti en ole aivan niin toiveikas joten jää väliin!

tiiti
ite puin

En moiti valintaasi :D

Arsenikki (Ei varmistettu)

Tää oli ensimmäinen kerta kun toivoin uimalajiin lisäpainoja. Paljon.

tiiti
ite puin

Ois muuten melkoisesti parempi sarja noin. "No niin, Tape, köytätkö itseesi kolmoiskierrehyppysi ajaksi tuon 600 kilon rauta-ankkurin vai valitseko sittenkin tämän antiikkiflyygelin?" *jännittävää musiikkia*

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Olisin niin toivonut näkeväni Tapen hyppäävän vessanpöntöt molemmissa kainaloissa. Hänhän tuli täällä päin aikanaan kuuluisaksi siitä, että ollessaan kuntosaliyrittäjä ja riitannuttuaan vuokraisännän kanssa otti pois muuttaessaan mm. saniteettikalusteet mukaansa, sillä perusteella että oli ne sinne myös itse ostanut. Ihan loogista. Samassa rytäkässä taisi mennä yksi seinä tuhannen pi**un päreiksi, koska solarium ei olisi muuten mahtunut rakennuksesta ulos. Go Tape! 

tiiti
ite puin

Kaunista :D

Veera021865+027 (Ei varmistettu)

Mä en katso, enkä aijokkaan katsoa, mutta toivon silti että niillä olisi betonikengät jalassaan.

tiiti
ite puin

Ja itseasiassa sen altaankin voisi täyttää betonilla :D

tiiti
ite puin

Ja yksi hyvä puoli on varmaan se, että kun "katsoo" tuota, ei keskittyminen herpaannu siitä olennaisesta, eli karkinsyönnistä.

Kaisa H.

Räkätin ääneen. Ne esittää jopa muuten suoria lähetyksiä!!

tiiti
ite puin

Niin, onhan se totta tosiaan oleellista saattaa tuollainen tärkeä ja kriittinen uimahyppytieto ihmisille täysin viiveettä ja reaaliajassa. Totta kai on :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.