Syitä vihata lunta ja pakkasta top 5

ite puin

Jos siis joku vaikka tarvitsee tämän kanssa apua:

  • Talvivaatteet ovat joko tyhmännäköisiä (hei, kattokaa, olen aikuinen lasten kurahaalarissa tässä näin) tai sitten ne eivät ole talvivaatteita ja niissä on kylmä
  • Kaduilla ei voi kävellä, koska on niin liukasta. Suomalaiset aina nauravat, kun jossain Espanjassa sataa lunta ja liikenne on kaaoksessa. No meillä ei voi kävellä ilman liukastumis- (ja siten selksän -kuoleman ja -vammautumisen) -vaaraa takia kaduilla n. 3 kuukautena vuodesta, loput kuusi vaan vituttaa kun on märkää ja jäähän siihen sitten ehkä kolme melkein inhimillistä. Ellei lasketa sokaisevia katupölyä ja muiden ihmisten low-waist-high-lahje -sortseja.
  • Aurinko paistaa ja häikäisee, muttei lämmitä. Laiskuutta, sanon minä.
  • Maailmassa on yhteensä ehkä noin yhdeksän ihmistä, joita talvi ei ärsytä. Mikä siinä onkin, että he tulevat kaikki kohdalle saman päivän aikaan. Ja kertovat (pyytämättä) hiihtolenkistään kuulaassa ja valoisassa talvi-ilmassa. Se ei ole kuulkaas normaalia, se.
  • "No muuta sitten Floridaan". No en muuta, saatana.

Mene pois, talvi.

Kommentit

Sinäkö meidän paikallisen lehden tekstaripalstalle näpyttelet, kun siellä on jo viikkoja keskusteltu siitä, että onko talvi jees vai ei. Eikä kuulemma saa hehkuttaa talven ihanuutta, koska kaikki ei tykkää. Mut sit ei myöskään saa vihata avoimesti, koska kaikki ei vihaa. Juupas, eipäs, juupas..

Onhan tuo auringonpaiste nätin näköistä, jos sitä saa katsella ikkunasta. Ettei nyt ihan ulos asti tarvi mennä ihastelemaan ja palelemaan.

nansk

Inhoan. Tänään olin kuolla ulkona kun tuuli niin kylmästi että pelkäsin naaman tippuvan irti. Miksi asutaan paikassa jossa ilma sattuu naamaan? Typerää.

Muuttaisin muualle, jos saisin kaikki ihmiset mukaan.

Mur Mur (Ei varmistettu)

Jes! Samaistun.

Kaikkein ärsyttävintä on, että kaiken tämän kidutuksen keskellä pitäisi olla hyvällä tuulella ja näyttää upealta. No, johan alkaa vit*ttaa.

Fiilistä laskee milloin talvivaatteissa hikoilu, sähköiset tai sateen takia naamaan liimautuvat (mutta kuitenkin lättänät) hiukset, jatkuvasta lämmittämisen johdosta rutikuiva iho, pipofinnit (ihan kuin se kuiva iho ei olisi yksinään tarpeeksi), kaamoksen aiheuttama väsymys, loskassa tarpomisesta märät kengät ja se ettei ikinä saa laittaa päälleen mitä lystää, koska sää.

Olen vahvasti sitä mieltä, etttä talven rakastajat kulkevat omalla autolla paikasta toiseen, eivätkä todellakaan kävele tai fillaroi, kun räntää sataa vaakatasossa.

PoniN (Ei varmistettu)

Mä olen valinnut sellaisen marttyyriasenteen tälle talvelle, pyöräilen töihin ihan vain vittuillakseni. Esim. viime viikolla kun taivaalta satoi räntää ja keli oli yhtä liukas kun vuoden -95 mitalikisojen jää ja työkaveri valitti että oli pikkasen vaikee tuolta autolta kävellä tähän työpaikalle, niin vastapainoksi kerroin pitkästyttävän tarinan omasta työmatkastani "No kuule, mä pyöräilen 5 km tänne töihin 5 kertaa viikossa, ja tänäkin aamuna jadajadajada" niin kauan että työkaverin katse muuttui lasittuneeksi eikä se huomannut että söin viimeisen rivin taukohuoneen suklaalevystä.
Mun mielestä nää hyödyt kuitenkin peittoaa haitat.

AjN (Ei varmistettu)

Kuulun noiden yhdeksän ihmisen joukkoon (muahhhaa), mutta nauroin silti kovasti. Kiitos jutuistasi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.