Tämän keskiviikon ensimmäisen maailman ongelmat sis. kiintiövompatti

ite puin

Nykyään työelämässä puhutaan usein nössömäisesti "haasteista", kun oikeasti tarkoitetaan ihan hemmetin suuria ongelmia. Yksityiselämän puolella voi sentään kutsua asioita niiden oikeilla nimillä ja avoimesti paljastaa herkimmät kohtansa (ei "niitä", te kaksimieliset, vaan henkisesti, niinku). Tänään maailmankaikkeutteni horjuvaa balanssia ovat ravisuttaneet mm. seuraavat asiat:

  • Kaupassa on enemmän uutuusjäätelöitä kuin pakastimeeni mahtuu kerralla. Pitää siis jotenkin kohtuullistaa. Enkä pidä siitä. Yhtään.
  • Sataa. Ja minä kun tahdoin olla sisällä auringonpaisteessa, ihan vain todistaakseni itselleni, että voin tässä kuulkaa vain rennosti löhötä sohvalla, vaikka ulkona olisikin pihallesyyllistävä kesä. Ei sitten, sää, vanha viholliseni. Muita vanhoja vihollisiani ovat muuten maanantait, oma vasen jalkani sekä ovet, joita työnnän, vaikka niissä lukee "vedä". Damn you all to hell.
  • Kaupasta saa kuulemma omalla nimellä varustettuja Cokis-pulloja, ja minä juon vain PepsiMaxia. Pitäisikö uuden nimeni siis olla etunimi Pepsi, sukunimi Max, vai sittenkin Cher-henkisesti pelkkä PepsiMax?
  • Televisiosta tulee laihdutussosiaalipornoa kahdelta kanavalta samanaikaisesti. Kumman tahdissa minä nyt syön keksejä? Niin. Ostin keksejä, koska en osannut valita pakastimeen sopivaa määrää jäätelöä.
  • Googletin ihan täysin olosuhteiden pakosta vauvaopossumeja netistä, ja nyt olen aika varma, että tarvitsen opossumin. Ja pilkullisen minipossun (nimeltään Marko), vompatin ja tapiirin, jolla on propellihattu. Ja valkoisen ponin, jolla on letitettävä otsatukka. Että niin, kyllä te jonkun limited edition -luksuslaukun jonottajat vaan pääsette niiiiiin helpolla. Ellei se ole tehty minun tapiirista. Sitten tulee tappelu.
  • En osaa päättää, onko viikko nyt puolitäysi vai puolityhjä.

Ettäs tiedätte.

(kuva, tosin kumihanskat näyttävät hieman, ja syystä, huolestuttavan pikkueläintä)

(kuva, tämän postauksen kiintiövompatti, joista pitäisi olla laki. Missä on kansalaisaloite tästä asiasta? Missä?!)

Kommentit

sanumaria

Kommentit pitää myös alottaa söpöllä eläinvauvakuvalla. Saadaanko se siihen lakiin siis.

(kuva)

tiiti
ite puin

Ehkä pitäisi vaan kehittää uudet söpöeläinaakkoset, jotka luonnollisesti syrjäyttäisivät nää kylmänkalseat ja persoonattomat nykyiset.

Esim. äs niinkuin saukkovauva.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jassoo. Nyt mäkin tarvitsen vompatin. Kiitti vaan. Ja hei, kun tää on valitusblogi, niin saako valittaa, että mulla ei edes ole pakastinta, ja vaikka olisikin, niin Suuressa Maailmassa kaupoissa on naurettavan pieni valikoima jäätelöitä, ja ne vähät mitä on, on monipakkauksissa, ja kun ei ole sitä pakastinta...edes minä en huitaise koko paketillista Magnumeita hetulaan yhdellä kertaa. (Tekipä hyvää vähän valittaa. Nyt taas niitä eläinaakkosia.) -T

tiiti
ite puin

Kyllä, pakastimettomuusvalitus hyväksytty! Magnumeitakin on muuten uutuusjätskeinä. Useita!

Suviiij (Ei varmistettu)

oon kans pohtinu viime aikoina samaa et pitäiskö huolestua jos mun maanantain suurin dilemma on millä värillä kynnet seuraavaksi? toisaalta kaikki on ihan kivasti näin joten miksi ehdon tahdon suurempia ongelmia sitten haalimaan! aww toi saukkovauva!

Vierailija (Ei varmistettu)

näemmä sana lakkaan jäi kokonaan but you got the point :----)

tiiti
ite puin

Aivan! Pääasia, että saa valittaa tunteen palolla jostain ihan merkityksettömästä aina silloin tällöin, ja sitten jatkaa perusonnellista eloa niinkuin ei oliskaan.

Maijahei (Ei varmistettu)

Itse henk. koht. toivoisin omaa tapiiriporsua. Tapiirin ja possun (tahi porsaan) sekoitus, tiäks.

Lisäksi olen iloinen siitä huomiosta, että vompatit ilmiselvästi ovatkin luonnossa paljon söötimpiä kuin Vili Vilperin Vompo-vompatti! Tiesin, että telkkari lisää silmäpusseja!

tiiti
ite puin

Tarsu! Tai pori! Tai ehkä ei :D

Ja on se kyllä kumma, miten tuollaisista tv:n tapiireille aiheuttamista vaaroista ei puhuta! Ihmisten pitää saada tietää!

Arda (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kaikki eläimet mitä mainitsit. Paitsi lisään tähän vielä yhden: töiden sij... ei kun siis niiden välissä AINA on aikaa mangusteille eli Korkeasaaren mangustiveppikaamera, livenä: http://www.korkeasaari.fi/mangustikamera *uijuijui*, tahtoo!!!

tiiti
ite puin

Parhautta!

nansk

Tää postaus tarjosi mulle eilen illalla ihan uskomattomat väsymysnaurut. Täytyi silti tulla kiittämään, koska menin nukkumaan hihitellen vieläkin tuota "ellei se ole tehty minun tapiirista" -juttua. Danke! :D

tiiti
ite puin

Nobody puts Baby in the corner, or makes a bag out of my tapiiri!

tints
viiskyt piste neljäyks

Kaikki ongelmat niin tuttuja vielä tänään torstaina. Paitsi että täällä helottaa arska, ja mä joudun lepäilemään paossa auringosta (onhan se lepäilyä, kun kahlaa blogeja ja nettikauppoja? Mut enpä ainakaan uv-valotu). Vois sataa, stana.

Söpöistä eläimistä: mun täytyy levittää teillekin vesisikojen ilosanomaa. Kaikki ei ymmärrä, kuinka söpö tämmöinen eläin on, mutta ehkä te tajuatte, tiitin seuraajat ja tiiti itse?

http://farm7.staticflickr.com/6043/6336389267_a484d91db3_z.jpg

kuva

Aakkosissa se olisi see niin kuin cabybara.

tiiti
ite puin

Oon aika varma, että mikään ei tapa bakteereja ja viruksia kuten se "Vahvista ostoksesi" -napin painaminen. Nykyaikainen lääketiede ei vaan tahdo että tieto leviää!

Ja Kapybarat <3 Ne vasta on mahteja! Lukuisan muun hienouden lisäksi niiden nimessä on sana sika ja ne on silti jyrsijöitä!

GoodieFoodie (Ei varmistettu)

TRAGEDIA! Tämän postauksen innoittamana aloin miettiä, että maasiathan on niitä söpöjä palleroita, joista tykkään. Googlasin, ei ollutkaan sitä mitä olen koko elämäni kuvitellut:
http://www.voice.fi/files/picture_460/2012_04_04_4f7c5b2386e77.jpg

tiiti
ite puin

Aaargh, tekee jotenkin mieli mennä raapimaan verkkokalvojaan :D Ei se nyt _saa_ tommoselta näyttää, siat on pieniä ja söpöjä ja palleroisia. Ei tommosia sheivattuja seinäänjuosseita muurahaiskarhun mongoloidipentuja.

Koo78 (Ei varmistettu)

Henkilökohtaset haasteeni (a la first world problems) nousivat uudelle tasolle voitettuani tonnin matkalahjakortin tossa männäviikolla. Siis milloin mä kerkeän käyttää sen, ja kenen kanssa (muka). Arg.

tiiti
ite puin

Jonnekin, missä on vompatteja. Jonkun semmoisen kanssa, joka osaa pyydystää vompatin. Tietty!

Tai failing that, jonnekin, mistä saa hyvää jätskiä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.