Tee itse ja ylläty

ite puin

Kun ohjeessa on kirjallisesti luvattu suklaata, juustokakkua ja snickersiä, ottaa ahneus pienestä ihmisestä vallan (usein riittää toki vähempikin), ja suorastaan pakottaa ensin juhannusruuhkaiseen kauppaan ja sitten sähkövatkaimien ja muiden leivontavimpaimien ääreen helteiseen kotikeittiöön. Ja tulihan siitä. Mutta kuten useasti, vain melkein.

 

Ai mitä? Ai että on vähän yllättävästi jotenkin, miten sen nyt sanoisi, vaaleanpunainen? No siihen on syynsä:

Minä, puusilmä, kaupassa: "Kas, onpas mukavaa, tomusokeristakin on tullut tällainen pirtsakka kesäversio, jossa on pinkki paketti! Otanpa sitä, ihihi, tyttöisää."

Kotona toki huomaan, että ah, "kesäisen tyttöisän" ulkoasun tarkoituksena onkin itseasiassa informoida, että tässä tomusokerissapa mukana tulee mansikanmaku ja pinkki väri, sokerissakin. Koska tässä vaiheessa oli tietenkin ensimmäinen kerros jo tehty, ja pelkkä brownie nyt olisi ollut täysi antikliimaksi, tein sitten pinkkiä. Oli hyvää, ja jopa minun mittapuulla järkkymakeaa, pinkkiydestä huolimatta. Luonnollisesti kaikille muille väitin, että ihan tarkoituksella minä tässä tätä vaaleanpunaista, katsokaas. Inspiroiduin ja sovelsin, kuten suuret keittiöhenkilöt ovat kautta aikain tehneet. Vaaleanpunaista.

ps. Vaativan ja yllättävänkin laajan päällissuklaatestausprosessin jälkeen (kuka nauraa jättimäiselle hätä- ja varasuklaavarastolleni nyt, kuka? KUKA?) päädyin mansikkajogurttisuklaaseen.

Kommentit

sanumaria

Musta tuntuu, että mun juhannusylimääräskumppa olis just sopivaa juotavaa tuon kanssa.

Anna Karhubear

Haha, loistavaa keittiöluovuutta! Mmm...kuolaa...  jugurttisuklaabrownie...

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ovat nämä hätä- ja varasuklaavarastot? Täysin tuntematon käsite. Joskus on seuraavaan päivään jäänyt vähän suklaata mutta sekin ollut täysi vahinko.

tsibu (Ei varmistettu)

Pakko sanoa, että naurahdin tälle! Loistavaa settiä. Heti ilta piristyi. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ihmettelen kanssa noita hätäsuklaavarastoja. Ylipäätään karkkivarastot on mulle kutakuinkin tuntematon käsite. Karkkia/suklaatahan ostetaan sitä varten, että niitä syödään! Karhut varastoi.

sanumaria

Kyllä pitää olla hätäkarkkivarastot. Mitä jos tulee zombiehyökkäys ja sitten ei olekaan kotona karkkia?

tiiti
ite puin

Havainnollistava kuva karkkivarastosta suhteessa muihin varastoihin:

varastoinnin_alkeet.jpg

Karhuvarastoista en muuten ole ennen kuullut, mutta hommaan varmana semmoisenkin, heti kun saan kiinni. Pysyy karkit sitten mukavan lämpiminä ja nallentuoksuisina, ehkä :D

(puolustuksekseni, osa karkeista on saatu blogin kautta)

Vierailija (Ei varmistettu)

mäkin tahdon karkkivaraston!!!!
harmi vaan että tuo mies joka meillä asuu söis sen päivässä tyhjäksi. pitänee piilottaa sukkalaatikkoon.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.