Tee-se-itse-painonpudotusreality

ite puin

Tuliko luvattua uudeksi vuodeksi keskimojova painonpudotusprojekti? Alkaako koko homma ottaa päästä ennen aloitustakaan? Ei hätää, näillä laihdutusrealityistä häpeilemättä nyysityillä pettämättömillä dieettikikoilla sinunkin matkasi ihannepainoon etenee kuin olisit tositeeveestä tuttujen personal trainereiden ja hyvinvointialan ammattilaisten sparrattavana, ja uusi elämä -projektisi on käytännössä katsoen valmis!

  • Punnitse itsesi, sillä kaikki onnistuminen alkaa itseinhosta. Kun näet punnitustuloksen, puhkea lohduttomaan itkuun. Omasta painosta tulee järkyttyä, sillä sehän on täysin vaatekoosta riippumaton mysteeri, ja olet mielessäsi höyhenen kevyt, vaikka et mahdukaan kulkemaan ovista edes öljyttynä ja kääntymällä.
  • Lähipiirin tuki ja lempeä kannustus. Jos aloituspainosi aiheuttama itseinho ja -pettymys eivät yksinään riitä motivoimaan, pyydä vaikka naapurisi paikalle toteamaan paheksuvaa faktaa ylipainoin terveysvaikutuksista sekä perheesi itkua pidätellen kertomaan, kuinka heillä ei ole varaa maksaa sinulle tarpeeksi leveää hautapaikkaa *niisk*.
  • Kun olet salilla, tee eristäviä liikkeitä. Kuten pystypunnerrusta istuen tai keskitettyä hauiskääntöä. Näin saat treeni-iloa pidemmäksi aikaa, koska pikkuliikkeet eivät kuluta läheskään yhtä paljon energiaa kuin isot moninivelliikkeet ja treenisi kestää siksi kolme kertaa kauemmin.

  • Koosta ruokavaliosi ruoka-aineista, joita inhoat. Voit suunnistaa suoraan itiö- ja könkkäjuureshyllylle, ja valita ne pahimmanhajuiset tuotteet. Tee vielä pysähdys kuivasiemenhyllyllä, ja valitse koriisi vain asioita, jotka näyttävät pieniltä kiviltä ja kakkapökäleiltä. Normaaliruualla et voi laihtua, vaan lihapullat ja perunat ovat suoraan saatanasta. Muista kertoa tämä fb:ssä ennen kuin olet noudattanut uutta tehokasta ruokavaliotasi ensimmäistäkään päivää.
  • Pyri tekemään liikunnasta luonnollinen osa elämääsi. Esimerkiksi urheilemalla 5 tuntia päivässä, kuten me kaikki tavalliset, työssäkäyvät ihmiset.
  • Levitä viikon aikana syömäsi herkut pöydälle esille. Sen sijaan, että söisit ne kerralla, kuten jokaisen järkevän ihmisen tekee mieli, harjoita näyttelijäntaitojasi ja väitä vakavalla naamalla, että herkkupöytä ja aikaisemman elämäsi lempiruuat yhtäkkiä ällöttävät sinua, koska niitä on niin paljon. Tätä taitoa tarvitaan, kun kerrot vuolaasti ihmisille nauttivasi joka-aamuisesta hamppu-pikkukivi-kakkapökäle-smoothiestasi.
  • Osta järjetön määrä lisäravinteita. Suurin osa salillakulutetusta energiasta tuleekin palautusjuomasheikkerin vispaamisesta sen polttavan istumaviparisetin jälkeen.
  • Keksi joku mystinen trauma tai lapsuuden pettymys, joka on syypää reisiläskeihisi. Huomaa erityisesti, että "noh, karkki vaan on aika hyvää, sillain" ei kelpaa tähän.
  • Jos et kaikesta tästä kikkailusta huolimatta laihdu, muista jatkuvasti ääneen todeta, että oikeastaanhan et edes halunnut laihtua, vaan teit tämän hyvän olon ja terveyden vuoksi ja pääasiahan on se matka ei päämäärä. Itke yksin pimeässä lohtusuklaata syöden yrittäessäsi turhaan vetää ylioppilasmekkosi vetoketjua kiinni.

kuva

Kommentit

Itkettää niin, että naurattaa :D Eikun toisinpäin.

No mutta kuitenkin. Henkilökohtaisesti en ole oikein ikinä ymmärtänyt sitä tunnesyömisjuttua. Itse olen aina lihonut sillä tavalla, että olen tykännyt liikaa ruoasta. Ja sipseistä.

Jossain Tiedelehdessä esitettiin näkemys siitä, että ehkäpä olemme liian lihavia siksi, että ruoka on liian hyvänmakuista ja tueksi esitettiin ajatusleikki: entäs, jos ainoat ruoat maapallolla olisivat maito, kaurapuuro ja maksalaatikko? Voin sanoa, että kuvatussa tilanteessa en itse söisi kuin äärimmäisen pakon edessä.

Dr. Gillianin Olet mitä syöt -ohjelman hämmentävimipä kohtia tosiaan on aina se, missä läskin eteen levitetään se viikon ruoka kaik yhes koos. Dr. Gillian kysyy aina, että no miltäs näyttää? Söisitkö tätä? No daa... juurihan hän on syönyt! Useimmat painonpudottajat kyllä siinä kohtaa aina pyörittelevät päätään, että kylläpä näyttää ällöttävältä. Eli selkeästi valehtelevat, koska formaatti niin edellyttää. Vain kerran muistan, kun plösö vastasi, että herkulliselta. Siinä rehellinen ihminen!

 

annakarin
Anna Karin

Hahahahahaha. Näinpä juuri. Jos haluaa vielä lisää tositeeveemäisyyttä kehiin, niin esim suomi24:sta saa hyviä ihan ihkaoikeiden lääkäreiden mielipiteitä läskeistä ihmisistä! 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Hei toi on just sitä mitä mä teen!

Helli (Ei varmistettu) http://hellipippanen.blogspot.fi/

LOISTAVAA, nauroin ääneen! :D Poimitkin ne tärkeimmät ja typerimmät asiat noista ohjelmista. Ja mun mielestä tota ruoka-asiaa pitäisi tutkia: häviääkö kauppojen hyllyiltä aina tammikuussa suurin osa kikherneistä ja tomaatti- ja linssikeitoista? Luulisi senkin näkyvän selvästi näin vuoden alusta.

Anselmi (Ei varmistettu)

Helli: Ainaki lähikaupasta oli rahka loppu :D Ja kuivat/vähärasvaiset/pahat raejuustot, joita onneksi en ite suostu syömään (Valion 2% paras). Eli ainaki jossain tuo buumi näkyy.

annakarin
Anna Karin

Joo mä huomasin kans et rahkat ja broilerit oli päässy loppumaan! :-DD

Nasuttaja (Ei varmistettu)

Joo ja tuohon pitää ehdottomasti lisätä se että ennen-kuva otetaan rumissa vanhoissa risaisissa verkkareissa tukka pesemättömänä ja ilme kun just olis mummo kuollut. ja jos sattuu laihtuun - ja vaikka ei laihtuisikaan - niin jälkeen kuvassa on käyty vähintään botoxilla ja meikissä ja tukka laitettuna ja iltapuku päällä ja ilme on kun hangon keksillä. että kyllä tämä niin kannatti osallistua tähän ohjelmaan kun musta tuli sen avulla näin kaunis. vaikka en oikeesti laihtunu kun kilon. vaikka olisin näyttäny kyllä ihan hyvältä ennenkin jos olis vähän laitettu silloin.
ja toi ruuan kasaaminen pöydälle on niin kauheeta, mitä ne sille safkalle sitten tekee? laittaa sen kumminkin roskiin, mitä tuhlausta. tai syöttää kameramiehelle jotta se pääsee seuraavaan jaksoon.
silti katton aina, minäkin. argh.

Evis (Ei varmistettu)

Aivan loistava ja niin ihanan sarkastinen teksti! Juuri näitten syitten takia en kestä ees kattoa näitä ohjelmia, ne on niin pahaa skeidaa että ihan pahaa tekee. En vieläkään ymmärrä, mikä saa ihmiset noihin ohjelmiin sen sijasta että menis esimerkiksi ravintoterapeutin luokse.

Ja Nasuttajan kommentti <3

kultahillokala

Eikä, sä oot huippu:D Huutonauru ei lopu:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.