That's not a lomanaama...

ite puin

That's a lomanaama:

Näppäränä faktana: tämä on myös kaupassa-on-uutta-lakujätskiä -naama, ruuaksi-on-juustohampurilaisia-ja-suklaapopcornia -naama ja se huvipuistossa-on-ilmaista- jätskiä-ja-poniajeluita -naama.

Loma. Se aika vuodesta, kun Krokotiilimiehen siteeraaminen on pelkästään ah-niin-oikein.

(tyttöilymekko ei muuten aivan kokonaan ole lomanalkamisen aikaansaamaa hätävarjelun liioittelua, vaan sen kanssa oltiin myös kippistämässä sen yhden tyttösen hääjuttuja)

Kommentit

Kaista (Ei varmistettu)

Oletko maistanut Pandan uutta laku choko -puikkoa? Ilahduttavan loistava. Lakukuorrutus ja kunnolla suklaista suklaajätskiä, jossa tais olla vielä suklaakastikeraitoja.

tiiti
ite puin

Enpä oo muuten vielä maistanut. Olen suhtautunut siihen vähän epäilevästi, kun mulla on semmoinen pitkäaikainen viha-viha -suhde suklaatäytelakuihin, ja olen salaa vähän katkera, että ne teki jätskin just siitä mun inhokista. Mutta kun sää sitä tollain kuvailet, pitää myöntää, että se kyllä vaikuttaa melko hyvältä.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Vau mikä mekko! Saakohan tommosia enää mistään? Kohta mulla saattais taas olla vyötärökin...

tiiti
ite puin

Tuo taitaa olla toissavuotinen ostos, joten just tota ei välttis saa. Mutta mun mielestä muotimaailmankaikkeus (sikäli kun sillä käsitetään vaatteita, joita ostetaan tavisvaatekaupoista) on nykyään aika hyvä pilkkumekkofanille, tuollaisia samantyylisiä kyllä näkyy.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.