Todellisia kodikkuusvinkkejä

ite puin

Kun aktiivisesti potee jo useamman viikon kestänyttä keskivakavaa koti-ikävää reilun kilometrin päähän, ja kissaikäväkin alkaa kohota ennennäkemättömiin mittoihin, on aika ottaa kovat keinot käyttöön, ja tehdä itselle kotoisampi olo. Väistykää valheellisesti viihtyisät gerberat ja puhtaan raikkaat valkeat lakanat, täältä tulee kunnon kotoistamis- ja kissastamisvinkkejä:

  • Kasaa pino lukemattomia sanoma- ja aikakauslehtiä sekä avaamattomia mainoskirjeitä (jotka tulevat ei mainoksia -lapusta huolimatta) häiritsevästi oven eteen. Näin joudut joka aamu astumaan niiden yli, mutta et silti vie niitä paperinkeräykseen
  • Laita laskut ja muut tärkeät kirjeet samaan pinoon, koska "muistat varmasti ottaa ne siitä".
  • Pidä vaatehuoneesi"niillä hyvillä hyllypaikoilla" vaatteita, joita säästät johonkin erityistilaisuuteen, jota ei koskaan tule, tai vaatteita, jotka eivät ole yhtään tyylisiäsi, tai joissa on käyttömukavuutta haittaava vika.
  • Kasaa sen sijaan käyttövaatteet lattialle pyykit ja käyttökelpoiset iloisesti sekaisin ja rutussa
  • Pyydä, että parempi puoliskosi kynsii em. vaatteisiin reikiä leikkiessään niillä iloisasti
  • Pyydä, että parempi puoliskosi herättää sinut aamuisin (noin kaksi tuntia ennen kuin pitäisi) kynsimällä poskeasi leikkisästi ja huutamalla äänekkäästi tyynyn ja muun irtotavan heittoetäisyyden ulkopuolella. Hän voisi myös vain juosta ylitsesi, kun nukut, jonka jälkeen hän vetäytyy nurkkaan nuolemaan takapuoltaan ja odottamaan, että teet hänelle aamiaista
  • Oksenna itse aamuisin lattialle. Tiputa lätäkköön tupollinen irtohiuksia ja mahdollisesti muutakin karvoitusta. Kun parempi puoliskosi mulkoilee sinua ikävästi, vetäydy nurkkaan nuolemaan mielenosoituksellisesti takapuoltasi, kunnes hän on tehnyt sinulle ruokaa.
  • Kun teet töitä koneella, pyydä, että parempi puoliskosi tulee istumaan näppäimistölle. Ja pysyy siinä.

Aah, there's no place like kissankarvainen roskakas home.

Kommentit

Jenni H.
Terävät hampaat.

Huippu :'D puolisoa voi varmaan myös pyytää kytistelemään äänettä vessan oven takana ja aiheuttamaan sydänhalvauksia kun astut pahaa aavistamatta ulos sieltä?

tiiti
ite puin

Kyllä, ja kynsimään vessan ovea, jos sen laittaa kiinni!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.