Toimistotyöläisen kryptoniitit

ite puin

Kaikilla supesankareilla on vasta-aineensa, pelonherättäjänsä, heikkoutensa: Teräsmiehellä on kryptoniitti, meidän Ristolla (kissa) on alumiinifolio. Jotenkin epäreilusti, minulla taas tuntuu olevan niitä useita pelkästään normityöpäivän aikana.Paha kahvi. Kuivakkaan puuceenmakuinen kahvihuoneessa riittävän monta tuntia tekeentynyt Kultakatriina Oksamokka imee voimat virkeimmästäkin toimisto-orjasta alta aikayksikön heti ensimmäisestä nielaisusta lähtien.Puhelinpalaverit. Jos se ei ole tyhjänpäiväinen jatkuva jaaritus mitenkään alkuperäiseen aiheeseen liittymättä, joka saa vielä kännykkäsäteilyn turmelemattomat aivokudokset juoksemaan ulos siitä korvasta, jota ei tukita puhelimella, se on tekniset ongelmat, jotka saavat ne harvat järkevätkin lauseet kuulostamaan italodiscodeejiin scratchäämältä morsekoodilta.Wordin automaattinen muotoilu. Koko hartaasti rakentamasi kaikella pilkuntarkalla perfektionismillasi muotoiltu dokumenttitäydellisyys hajoaa epäsikiöpalasiksi silmiesi edessä vain yhden harkitsemattoman painalluksen takia.

 

Vastamyrkkyjä ei ole.

Kommentit

Unohdit sen pahimman, kovimman vastustajan. Tulostimen.

Enne

Entäs skype-palaverit? Videoyhteydellä? Puhelinpalaverien aikana voi sentäs rauhassa kaivella nenää tai rapsuttaa tissivakoa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhdistetään paperiton toimisto (printteri siis jo pois pelistä), videokoulutus, joka kuullostaa italodeejiin ja morsetuksen yhdistelmältä. Kuvayhteyttä koneiden päällikkö on myös yrittänyt saada vähemmän nykiväksi.

Word!

Word.

Excellent (Ei varmistettu)

Epäsikiöpalasiksi oli kerrassaan niin kuvaava sana, että meinasin hajota muistellessani dokumenttejani.

Vierailija (Ei varmistettu)

incompetent executive management - suurin kaikista vastuksista!!

tiiti
ite puin

Mari Johanna, totta :D Sen takia lähetän kaikki sähköpostin liitteenä. Sillain eka maili: "Liitteenä pöytäkirja". Ja sitten toinen maili heti perään, johon laitan oikeasti sen liitteen.

Enne, hahah, onneksi olen keksinyt, että sen voi olla vaan äänellä "joo, ei mulla toimi tässä toi video, en tiiä miks" *rapsrapsraps*

Mä olen jotenkin masentunut tekniikan mahdollistamisvaikutuksista etätyön ja -palaverien suhteen. Melkein pääsisi helpommalla, kun kukaan ei puhuisi kenellekään ja varattaisiin vaan ylimääräinen kuukausi virheiden korjaamiseen.

Niini, PowerPoint!

Excellent, sulla on selkeästi riittävästi aikaa kulunut viimeisestä tekstinkäsittelystä :D

Vierailija, hahah, mää luulen, että jokaisessa asemassa se on AINA muiden epäpätevyys, joka estää muuten välttämättömän nousun suuruuteen :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.