Top 3 syytä kiroilla

ite puin

Vaikka pilkutukseen ja ajatustaukoihin käytetty jalkovälimerkitys onkin täydellistä ammusten haaskausta, on iloisen värikkäälle kirosanailulle myös paikkansa.

  • Hyvin ja harkitusti aseteltu yksittäinen "perkele" on puhekielen statement necklace. Korostaa muuten vaimeaa sisältöä.
  • Himputti ei vain riitä, esim. siihen hetkeen, kun lyöt varpaasi kynnykseen. Vähän kuin katsoisi kohti hyökkäävää tappajaihmissusirobottia toruvasti, sen sijaan, että ampuisi sitä singolla. Ihmisen elämässä vain tulee hetkiä, jolloin tulee näyttää sille perkeleen kynnykselle, kuka on kuka.
  • Kunnolla päristyttävä är-äänne on kuin tempaustreeni kielelle.

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Vaikka olenkin yleensä hyvin kateellinen ruotsalaisille, tässä suhteessa hieman säälin heitä. Kyllä on kunnolla tärähtävä perkele huomattavasti käyttökelpoisempi kirosana kuin joku surkea fan. Eihän siihen saa ytyä, ei sitten millään. Tai joku jäklar, ihan pelleilyä vaikka siinä sentään ärrä onkin.

Suvi K.
Sisunainen

Samaa mieltä! "Voi v**** s****** perkele" on paljon parempi tapa purkaa turhautuminen vaikkapa lettutaikinan kaatuessa lattaille, kuin esimerkiksi kanssaihmisen lyöminen paistinpannulla tai sen heittäminen läpi ikkunasta. :)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Miä kiroilen ku rekkamies ja tosi usein mun mies joutuu huomauttamaan mulle asiasta. Oon jämähtäny henkisesti siihen ikävaiheeseen, jonka aikana ajatellaan et kiroileminen on coolia.

That's so f*cking lame.

Miiza

Mulle uudet ihmiset aina sanoo ihmetyksen vallassa että "SÄ KIROILET!!!?" kun he kuulee mun ekan kerran sanovan v*ttu tai voi j*malauta jne. Musta se on oikeastaan aika huvittavaa, että rauhallisena, hiljaisena ja ujona onnistun vielä olemaan sen näköinenkin, että pahin sana, joka suustani pitäisi päästä on "hitsinpimpula" ja oikeasti kiroilen kuin merimies konsanaan. Varsinkin autoillessa tulee kiroiltua, kun muut ihmiset ei osaa ajaa :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.