Top 4 keskimääräistä ärsyttävämpää ihmistyyppiä

ite puin
  • Tyypit, jotka täyttävät tyhjentyneen käsisaippuan vedellä ja saippuan sijasta saat käsillesi epämääräisen laimeaa taskulämmintä muljua
  • Tyypit, jotka jättävät tyhjiä maitopurkkeja vanhenemaan arvokkaasti lavuaariin tylyn roskikseen heittämisen sijaan
  • Tyypit, jotka taittelevat sanomalehden kahvipöydälle väärin. VÄÄRIN!
  • Tyypit, jotka ilmeisesti uudelleenkäyttävät teepusseja ja tämän vuoksi jättävät ne luonnonmukaisesti toimistoilmakuivattumaan tiskipöydälle.

Kommentit

tiiti
ite puin

Mää oon joskus oikein miettinyt hulluttelevani, ja laittavani kaks teepussia samaan aikaan! En ole vielä uskaltanut toteuttaa :D

iidami
Bambino

Toimii. Käytän tätä silloin kun double strength -teepussit on loppu. Eli usein.

Amma
Why you little!!

O-ou, tunnistan itsestäni kaksikin noista.. Käsisaippuan loput pitää käyttää, joten sinne pulloon laitetaan ihan liraus vettä, jotta saiputti saadaan siihen liukenemaan. Tällöin ei myöskään tarvitse kastella käsiä ennen saippuaa. Vasta kun tämä litku on käytetty loppuun, voi pullon täyttää uudelleen eri saippualla. (Mutta tätä tehdään vain kotona!)

Lisäksi mä käytän teepussia kahdesti ennen pois heittoa. Kyllä siitä hyvät maut irtoaa kahdelle kerralle! Tosin mulla on kuppi sitä teepussia varten ja olen toimistolla yksin. Joten who cares.

tiiti
ite puin

Munsta se käsisaippuavesimulju on jotenkin ihan hillittömän ärsyttävää, varsinkin kun officella siihen voi vaan hakea uuden saippuan paljon pienemmällä vaivalla kuin ruuvata se purkki auki, täyttää siihen pohjallinen vettä ja ruuvata takaisin :D

Ja kuppi teepussille on ihan eri asia kuin niiden mätkiminen tiskipöydälle!

Kristaliina
Puutalobaby

Apua mä kans teen tätä saippuahommaa. Mutta se johtuu siitä, että me ei koskaan muisteta ostaa kaupasta saippuaa... Sitten pitää yrittää käyttää niitä jämiä. Vettä voi hyvin lisätä kolmekin kertaa :D (jolloin ei saippuasta oikeasti ole enää tietoakaan)

No okei työpaikalla en tuohon hommaan ryhtyisi :)

Aaaa työpaikasta ja vessasta (koska saippua) ja ärsyyntymisestä tuli mieleen vielä yks: tyypit, jotka puhuu työpaikan vessassa työpuheluitaan, jos siellä se puhelin sattuu soimaan. Oikeesti! Ulos sieltä! Muillakin on hätä! ...ja onkohan vastapuolen kiva jutella työjuttuja ja sitten yhtä äkkiä kuulla puhelimen toisesta päästä pöntön vetäisyn, iyyyyh!

eppunen

Mä jätän tyhjät maitopurkit tiskipöydälle :(

tiiti
ite puin

Mää en, mutta tietty mulla on sitten läjäpäin muita käsittämättömän ärsyttäviä ominaisuuksia ja tapoja, joilla enemmän kuin korvaan sen :D

anteeksi jo etukäteen (Ei varmistettu)

Juuri 5 min sitten kävi taas joku mummo näytteleen lapsenlapsensa kuvaa. Joo, EVVK. Tuon näköinen siis, eli saman näköinen kun kaikki muutkin vastasyntyneet. Kiitos ja anteeks.

Sonja S.
The Neuletakit.

Check, check, check, check. Onneksi ei olla samassa toimistossa töissä! :D

Sanomalehden väärintaittelijat ei saa multa ymmärrystä! Ne on herranjestas taitettu valmiiks oikein, mikä siinä on niin hankalaa :D

empuska

Nyt tämä typerä kysymys tietenkin: miten ne taittelee sanomalehden väärin?

Nimim. "Dear Eki, oonko mä yksi näistä"

J... (Ei varmistettu)
tiiti
ite puin

Kertoneeko riittävästi minusta, jos sanon, että tämä oli mun mielestä kohteliaisuus :D

Ja lisäks siitä vedellä täytetystä käsisaippausta ei tuu saippuaa nätisti, vaan se roiskuttaa saippuavettä ihan miten sattuu.

tiiti
ite puin

NIIN-PÄ!

tanjatanja
Ei Beigeä

Meilläkin oli saippuapulloon yhtäkkiä tehty tuo niljakas vesitemppu ja olin ihan järkyttynyt! En ottanut asiaa puheeksi heti vaan jonkin tovin vain kyräilin miestä ja mietin minkä eläimen kanssa oikein jaan kotini, kunnes HÄN kysyi MINULTA että koska minusta on niin säästeliäs tullut että lantraan saippuaa vedellä. Hämmentyneen keskustelun jälkeen tulimme siihen johtopäätökseen että se oli eräs vieraamme joka niin oli tehnyt! Sanomattakin selvää että tuollaisia ihmisiä emme kotiimme enää kaipaa.

Kaista (Ei varmistettu)

Voi vierasta! Ei ole kehdannut sanoa että teillä on saippua loppu, vaan saadakseen kätensä puhtaaksi huuhdellut jämät vedellä. Seurauksena porttikielto.
(Jos tästä tuli sellainen mielikuva että minä olen ollut ko. vieras niin en, ei tulisi omaan mieleenkään toimia noin kylässä - tai töissä!!- enkä tunne muutenkaan herrasväki eibeigeä :))

Kaista (Ei varmistettu)

Mulla se on vaan top 2.
- Tyypit, jotka on tahallaan töykeitä ja ilkeitä ja joista ei saa tärkeääkään tietoa kuin hohtimilla kiskoen ja sittenkin se tulee sinne päin ja vittuillen. Siis ei toimistossa seurustella ja sosialiseerata tartte, mutta työhön liittyvä kommunikointi olisi suotavaa silloin kun se oikeasti on tarpeen.
- Tyypit, jotka PUHUVAT IHAN KOKO AJAN. Taukoamatta ja kovaa. Yleensä itsestään.

Kotona mulla on aina huuhdeltuja maitotölkkejä valumassa tiskialtaassa, töissä minulla ei onneksi ole mitään vastuuta maidosta, kun juon kahvin mustana. Sekin automaatista.

CougarWoman
CougarWoman

Minäpä se olen siitä onnekas, että olen jo useamman kerran elämässäni törmännyt (eri paikoissa ja tilanteissa, ei siis niin että narri putoaa joka kerta samaan kaivoon) tyyppeihin, jotka jatkavat shampoota vedellä. Okei, itsekin saatan viimeisen pullosta irtoavan pesun yhteydessä teelusikallisen vettä sinne sujauttaa jos ei muuten tahdo irrota tarpeeksi, mutta että sitä jatketaan niin, että se on enemmän vettä kuin shampoota?! 

Siinä sitten pahaa-aavistamaton kuontalonpesijä turauttaa kädelleen n. 2 dl vesihyhmää, joista suurin osa menee siis hukkaan, ja niillä jämillä ei saa edes varpaitten karvoja pestyä. Ja sit se shampoo onkin loppu. Ja sit se on sun syy. Ja sit siitä pitää vielä vieraana mainita.

Laajaan sukuuni kuuluu muuten eräs, joka kuivattaa nenäliinoja (siis niitä kertakäyttönessuja) samaan tapaan kuin jotkut niitä teepusseja. Yhhhh.

Pari sannaa

Siis sehän menee näin: 

  • Teepussit pitää kuivattaa (ja suodatinpussit myös), koska jos ne heittää läpimärkinä biojätteeseen, biojäte homehtuu aina (koska sitä ei tietenkään sovi tyhjentää liian usein). 
  • Maitopurkit pitää huuhdella ja kuivattaa, koska jos ne pakkaa sisäkkäin kartonkikeräystä varten vielä märkinä, ne homehtuu eikä niitä voi uusiokäyttää. (Myytti, jonka kuulin joskus jostain.) 

Noi loput on hirvittäviä virheitä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.