Top 5 tapaa pitää työpöytä siistinä

ite puin
  • Pistemäinen tulipalo ja kompakti itsesiivoava tuhkaimuri
  • Niin sekainen työpöytä, että se häiritsee järjestelmällisempää työkaveria, jonka on pakko siivota se
  • Toimisto, jossa ei ole tulostinta, vihkoja, vessa- tai käsipaperia tai ylipäätään mitään mihin voi kirjoittaa. Kynistä puhumattakaan.
  • Voimakas paperiallergia, joka aiheuttaa huomattavan vakavia oireita, esim. selluliittia ja suklaa-allergiaa
  • Älä tee töitä. Älä tule edes koko työpaikalle.

Kommentit

Eerika
Bättre liv

Haha, mulle on muuten köynyt tuota kohtaa 2, paitsi että itse olen ollut se siivoava työkaveri ;) Tällä hetkellä käytössä on viimeisin kohta mammalomaillen, lattioiden pitäminen siistinä tuon pienen touhuperseen kanssa on tosin hurjasti vaikeampaa kuin työpöydän! 

Miinaminde (Ei varmistettu) http://mindeminde.blogspot.com

Tehokkaita tapoja, myös se vois toimia ettei hanki koko työpaikkaa vaan työskentelee kotoa esim. sohvalta käsin... :) Tuo kaaviokuva on niin mahtava, vaikka pakko kai näin kesätyösiivoojan kokemuksella on kertoa että vaikka just tuollaista organisointia oonkin nähnyt niin silti kamalinta työpöydällä säilytettävää kamaa ovat kynsilakat ja rasvapurkit, kynsiöljyt jne purnukat. Siis herregud sitä siivoa ja pölyjen pyyhinnän sietämättömyyttä. Ja kengät on kans kamalia, mutta ne on kyllä harvemmin pöydällä. :)

PoniN (Ei varmistettu)

Voiskohan tän postauksen ujuttaa jotenkin uusille työntekijöille jaettavaan firman käytännöt -opastusmateriaaliin...

Oman työpöydän ongelma on Post-it laput, nuo Saatanan kätyrit, ne leviää nopeammin kuin ebola tai hyppykuppa. Kirjotat niille myöhemmin muistettavia asioita ja sen jälkeen kulutat yhden työpäivän edestä tunteja niiden tulkitsemiseen (Spagetti pöytä TILAA! Vaihda 223-908xxarbg3. Hauska kissavideo, hakusana päärynä, kaivinkone?)
Ne pitäs kieltää kokonaan toimistokäytöstä ja niitä vois myydä pilailukaupoissa puberteetistä kärsiville pojille, jotka voi purkaa turhautuneisuuttaan esim. liimailemalla open auton niitä täyteen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.