Top3 asiaa, joihin kompastua näyttävästi

ite puin
  1. Omat kengät eteisessä. Miten se ultrakevyt juoksukenkä voikin painaa niin vähän jalassa, mutta niin paljon varpaan osuessa siihen ulkopuolelta? Kiitos vaan, kenkäinsinöörit. Ja jos ne olisivat edes sen jonkun toisen kengät, olisi edes tuo salaperäinen "joku", jota voisi kuuluvasti syyttää. Nyt vaatii ihan todella paljon kekseliäisyyttä, että osaa kääntää tämän toisen syyksi. Ja parastahan koko hommassa on, että vaikka niihin kompastuu kerran, kenkiä ei silti nosta pois kulkureitin tieltä. Ei tietenkään. Miksi jättää hauska vain yhteen kertaan?
  2. Kynnykset sisätiloissa. Nuo talonrakentajien käsittämättömän iivil tapa kostaa kärsimänsä vääryydet viattomalle ihmikunnalle, joka hengaa siinä talossa. Pistäisivät samalla vallihaudan krokotiileillä tai jonkun jamesbondmäisen kidutusvirityksen. Parhaassa tapauksessa saa kolme kovaa kerralla: varvastuskan, huomiotaherättävän kovan kaatumisäänen molemmat kaatuen naamallesi kerien. Niin ja saatatpa vielä ässänä hihassa rikkoa asian, joita kannoit kädessäsi. Ainakin se vierii jonnekin täysin tavoittamattomiin sohvan alasivunurkkaan.
  3. Ilma. Because I can. Pro-tip: jos katsot ylösnoustessasi taaksesi syyttävästi, muut luulevat, että tielläsi oikeasti oli jotain, mihin kompastua.

Lista on hypoteettinen, täysin keksitty ja ihan siis mun mielikuvitusta. Eikä sillä ole yhtään mitään tekemistä tämän päivän kanssa. Ei sitten niin mitään.

Minullehan ei käy näin juuri koskaan.

(kuva)

Kommentit

tiiti
ite puin

Joo. Oispa kyllä tosi noloo olla semmonen kompastelija. *köh*

sanumaria

Siis kuka sitä ilmaa pistää ihmisten tielle. Ihan epäreilua.

Ja kiintiökommenttivompatti:

tiiti
ite puin

MIHIN TOI MIES KOSKEE TOTA VOMPATTIA!!!!111

sanumaria

!!!!!!!!! No mut se vompatti on onnellinen!

tiiti
ite puin

Totta, mitäs tässä tuomitsemaan. Mitä vompatimpi sen, öö, ... jotainjotain-mpi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.