Top3 käyttökelpoisimmat epäsanat

ite puin

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, epäsana on parhaassa tapauksessa kuva potenssiin kymmenen. Katsok lukekaa vaikka! Esim.:

  1. Öö. Passiivisaggressiivisuus to the max! Aloita lauseesi pistävän epäilevästi tällä primaaliäännähdyksellä, kun vastustajasi keskustelussa (ts. se toinen tyyppi, joka pitää ääntä) sanoo jotain selkeästi ihan täysin väärää. Nämä kaksi kirjainta, tai oikein venytettynä useampi kymmen, kuvastavat selkeää aliarvostustasi ja suoranaista halveksuntaasi äsken kuulemaasi lausuntoa kohtaan ja samalla hämäävät. Näin hyödynnät tosielämässä: "Ööööö. Tuo on kyllä nyt lakka, eikä mikään "hilla"."
  2. Pfft. Tämä on kuin arotuulen viilentävästi viheltävä tuiverrus tietämättömyyden ja osaamattomuuden savipelloilla, jonka virkistävä vaikutus kalpenee vain seuraavana tulevan neronleimauksesi väistämätöntä älyn ja järjen voimaa. Näin hyödynnät tosielämässä:"Pfft. Itseasiassa meidän pitäisi tilata koko pullo skumppaa, eikä mitään nössölasillisia."
  3. Meh. Eli pidemmin: Niin, voisinhan minä toki vastata sinulle ihan oikeallakin sanalla, mutta katsos, kun minuapa ei taida vain kiinnostaa tarpeeksi. Näin hyödynnät tosielämässä: "Meh."

(kuva)

Kommentit

sanumaria

Oon kyllä iloinen että pystyin inspiroimaan tämän postauksen teossa. Pfft. Meh.

tiiti
ite puin

Mulle jäi enää toi "öö". Eikä se nyt tähän sovi. Hö.

sanumaria

Awwwww. Käytetään lauseesssa: "Awww, kato kun se yritti olla nokkela." Tai "Awwww, kiintiövompatti."

tiiti
ite puin

Tosin nuo varmaan sitten kumoaa toisenssa, jos kiintiövompatti yrittää olla myös nokkela.

Vierailija (Ei varmistettu)

Pfft. Kyllä se on hilla eikä mikhän lakka.

tiiti
ite puin

:D Miksei se sitten olis lakha? "Osaan" tän h:npuhumissysteemin...

Vierailija (Ei varmistettu)

Öö, et osaa. Sitä hoota ei tungeta joka paikhan vaan siihen missä sen paikka on. :)

Mahdoton Nainen

Kyllä. Kaikki epäsanat olleet useasti käytössä.

tiiti
ite puin

Oikein! Just muuten huomasin, että unohdin Hmpf-epäsanan. Hmpf.

Kaista (Ei varmistettu)

Ööö-epäsanaa kuulen jatkuvasti kun puran äänitettyä haastattelua. Haastattelijan suusta. Eikä se kuulosta yhtään siltä, että sillä asettuisi yliotteeseen keskustelukumppanista, vaan pelkästään nololta. Ja kamalalta. Ja niin, se haastattelija olen tietysti näissä tapauksissa minä.

Entäs ääääääääää-välinarina? Olisikohan sen funktio korostaa sitä, että hei, minä olen niin viisas, että minun pitää joskus ihan ajatella kesken puhumisen, että osaan valita seuraavaksi sitä ajatusta täsmällisimmin kuvaavan kapulakielisanan?

tiiti
ite puin

Joo, se taitaa toimia vaan vastauksena, ei aloittavana äännähdyksenä, tuo. Ja kannatusta mysö äääääää-välinarinan selosteelle!

Pitää kyllä sanoa, että harva asia on niin kammoa kuin oman äänensä kuuleminen nauhalta. Noh, ehkä itsensä kuunteleminen JA katseleminen videolta.

phocahispida

Tässä on selvästi videopostauksen mentävä aukko siis. :DD

tiiti
ite puin

Todellakin :D Mä olen itseasiassa kerran videopostauksen tehnyt. En ole kyllä itse muistaakseni kovin monesti katsonut :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.