Tositeeveeohjelmia, joita minäkin katsoisin

ite puin

Syksy on tositeeveen juhlaa, ainakin määrässä. Tosin, kuten aikaisempinakin vuosina, tuleva tarjonta vaikuttaa jo mainosten perusteella olevan melkoista pettymystä toisensa jälkeen. Siksi, kuten aikaisempinakin vuosina, ehdotan ihan ilmaiseksi ja hyvää hyvyyttäni, vain nimellistä 30% provisiota vastaan*, tv-tuotantoyhtiöiden käyttöön näitä kiinnostavammiksi muokattuja tositeeveeformaatteja katsojamäärien räjäyttämiseksi.

Suurin kasvattaja. Raahataan 12 vapaaehtoista syömisfarmille, jossa opastetaan liikkumattomuuteen, tehokkaisiin ylensyömistekniikoihin ja -rytmeihin sekä hyötysuhteeltaan parhaimpiin elintarvikkeisiin. Houkutustehtävissä tarjotaan muumuuita ja salaattiannoksia, joihin heikommat sortuvat. Viikko huipentuu punnitukseen, jossa eniten lihonut palkitaan. Tässä ohjelma sinulle, joka tykkää ruokajuomaksi ottaa öljyä suoraan pullonsuusta ja kaipaat elämäntapaasi välillä vähän vertaistukea.

Rakas, sinusta on on tullut munapää. Oli se sitten fitnesshörhö/fennovegaani/kokoomuslainen tai mikä vaan. Onko aikaisemmin ihanan pullanpöyheä ja rutistettava nallekarhusi hankkinut sixpäkin, miestrikoot ja paleo-dieetin? Posettaako entinen runotyttömäisesti laihaläski neiti kesäheinäsi suonikkaita hauiksiaan peilin edessä ja on vaihtanut kukkamekot räikeästi logollisiin painijatoppeihin? Kiertääkö siippasi nenäänsä nyrpistäen Citymarketin leikkehyllyä ja arvostelee uunimakkaraasi? Näitkö hänellä Jenni Haukion fanikuvan nimmarilla? Onko siipastasi tullut ilonpilaaja ja valonviejä? Ei hätää, televisio ja sen kotiisi tuomat elämäntapavalmentajat auttavat.

Kenkää. Ohjelmassa Hjallis Harkimo kiertää Suomea asiantuntijatiiminsä kanssa ja antaa yleensä esim. Seiska-lehden kannesta tunnetuille henkilöillä kenkää. Julkisuudesta. Sinut on erotettu!

Vain kuolemaa. Kootaan kasa elähtäneitä musiikkitaivaan mustia aukkoja maalaismaisemaan, suljetaan idylliseen mökkiin ja kerrotaan, että viimeiseksi eloonjäänyt saa levyttää dueton Katri Helenan kanssa.

Kauhukeittiöt, with a vengeance. Kilpailijat yrittävät valmistaa ruokaa pimeässä keittiössä täynnä vihaisia gorilloja, nälkäisiä käärmeitä ja taruntatautisia vampyyrilepakkoja. Myös pirteänä junior-versiona.

Mäisk! - julkkisten uimahyppykisa. Tyhjään altaaseen.

Twoice of Finland. Jätetään se turha musakilpailu pois ja keskitytään valitsemaan se näppärin twitter-kommentti asiasta. Sitä te kuitenkin haluatte.

 

*(hyväksyt ehdot, jotka keksin myöhemmin, ilman valitusoikeutta hyödyntäessäsi jotain ideoistani)

Kommentit

tiiti
ite puin

Joo! Ja sitten vois olla semmoinen enkerronminkä enkerromikä, jossa joukko pariutumishaluisia ihmisiä kilpailisi erilaisissa haastavissa tehtävissä kihlajaisista tuon enkerromikä-mysteeripuolison kanssa ja sitten viimeisessä jaksossa suurena paljastuksena kerrottaisiin, että se päähenkilö olikin ojasta löytynyt kivi.

Silkkitassu

Hei, eikös jossain vaiheessa tullut joku ihme tositv-ohjelma, jossa naisen piti esitellä suvulleen ihan HIRVEÄ mies ja se nainen ei saanut paljastaa et ei ne oikeasti ole menossa naimisiin ja jos se selvis siitä niin sai jonkun tuntuvan rahasumman.

tiiti
ite puin

Oli! Hitto, kun en millään muista nimeä. En tainnut huomata ikinä katsoa, mutta muistan nähneeni jonkun mainoksen juuri tuommoisesta.

Silkkitassu

My big fat obnoxius fiance on sarjan nimi, löytyi wikipediasta pienellä etsinnällä.

tiiti
ite puin

Aah, mä jotenkin muistin, että tuosta olisi ollut suomenkielinenkin versio. Tuosta muuten tuli mieleen MTV:llä pyörinyt sarja, jossa piti kestää painajaismaisilla sokkotreffeillä (treffikumppani oli näyttelijä, joka teki kaikkea käsittämättömän kammoa) joku tietty aika, ja jos kesti loppuun saakka, voitti rahaa.

Jos tuli taas mieleen se suomalainen Sokkotreffit tms. jossa tyypit treffasivat pimeässä huoneessa.

Kaikkea hienoa sitä ihmismieli saakaan aikaan.

SallaP (Ei varmistettu)

Hei tuo Rakas, sinusta on tullut munapää voisi olla oikeasti hyvä! Katsoisin. Nyt äkkiä joku toteuttamaan.

tiiti
ite puin

Ajattelin, että elämäntapavalmentaja voisi kaikissa kohdissa olla Teuvo Loman.

sanumaria

Saataisko Inno-Marko kans mukaan?

tiiti
ite puin

Ainakin pitäisi saada! Kun ihmiset aina kysyy siltä, etät koska se ois taas telkkarissa. Ni sitte ei enää tarttis.

sanumaria

Ja innonauru raikais taas!

PP (Ei varmistettu)

Tuo munapää kuulostaa täydelliseltä ohjelmaformaatilta. Kumma, jos tästä ei joku tuotantoyhtiö innostu.

tiiti
ite puin

No sitä minäkin!

Ville-setä (Ei varmistettu)

Voisko semmosen Ohari-ohjelman tehä kans? Otetaan vanha kunnon napakymppi, saat haastatella kolmea ehdokasta ollen henkilö Äks, sitten ilmoitat kenen kanssa lähtisit reissuun. Vaan joudut ilmoittamaan myös kenen kanssa et missään tapauksessa lähtis, ja sen kanssa joudut lähtemään. Hah hah! Opitpahan olemaan.

Ville-setä (Ei varmistettu)

Lisäehdotuksena Amazingly Short Race. Ensin juostaan pää kolmantena jalkana paikasta aa paikkaan bee. Ja mehän luullaan että sinne juoksemalla saadaan ohjeet mihin sitten juostaan. Vaan eipäs saadakaan! Siellä ehkä on, ehkä ei ole henkilö, josta ei irtoa missään tapauksessa mitään muuta kuin että "no ei mulla oo aavistustakaan mistään kisasta, vitustako minä tiedän mihin teidän nyt pitäs mennä."

tiiti
ite puin

Ville, sulla on lahjoja tähän hommaa. Muutenkin tositeeveessä (ja miksei muussakin) pitäisi enemmän viljellä tuollaisi "vitustako minä tiedän kuka sinä olet tai mitä sinun pitäisi tehdä" -tyylisiä lauseita.

Ella F.
Siperian Ella

Joo, niin pitäis. Draamaattisilla tauoilla ja psykoilla äänenpainoilla, jotenkin tähän malliin: Vitustako------------MINÄ tiedän------kuka----SINÄ----olet-------------TAI----mitä-------------sinun-----------------PITÄISI------------tehdä.

Ella F.
Siperian Ella

Teuvo ja Inno-Marko voisivat sisustaa sen Vain Kuolemaa -mökin. Ja Kuoleman jälkeen Kaisa vois myydä sitä, ja tadaa! näin meillä olisi jatkoa. Tai ehkä Kaisa vois koittaa myydä Teuvon ja Markon..? Orjamarkkinat, oisko siinä myös yksi syksyn tosi-tv-hiteistä?

tiiti
ite puin

Miten musta tuntuu, että se mun itselleni kaavailema hyväpalkkainen ja glamoröösi tositeeveeohjelmaideoijan työpaikka jossain tuotantoyhtiössä meni just nyt sulle :D

Ella F.
Siperian Ella

Kiitos vain, mutta pidä sä se duuni vaan. Mä voisin ehkä toimia konsulttina, jos tarvetta ilmenee. Muuten lienee liian glamoröösiä tuo tosi-tv -maailma mulle. Tai hei, jos sulle sopis, niin mä voisin tulla castamaan (vai miten se casting taipuis suomeksi) sulle. Nyt kun sulla on jo tällaisetkin viihteen huippunimet kuin Marko, Teuvo ja Kaisa, niin tarjokkaista tuskin tulee pulaa.

Kanelibasilika

Mäisk! <3 (nauran ääneen! :D)

PoniN (Ei varmistettu)

Vain kuolemaa, Kauhukeittiö ja Mäisk olis kyllä tän syksyn ehdottomasti katsottava-listalla, mutta musta tuntuu, että jos olisi sellainen Julkkis-BB, jossa vois olla suomalaisia julkkiksia niinko esim. Tauski ja Tuksu ja Anttilan penkin pulsuista kolmas oikeelta, Pertsa. Se vähän niinku yhdistelis näitä kaikkia edellisiä formaatteja! Tätäkin täytys ehdottaa Subille, tosin en tiedä viitsiikö ne enää tehdä BB:tä, kun eikös se viimesinkin ollu aika huono katsojaluvuiltaa. Eiku oho.

http://www.sub.fi/uutiset/mita-on-kuvassa-toinen-kurkistus-julkkis-big-b... No siinä on varmaan Pertsa laitettu jälkitutinoissaan laatoittamaan.

tiiti
ite puin

:D Mutta aika kutkuttava toi julkkis-bb -ennakkokatsaus, on ihan kuva tiskialtaan tulpasta ja kaikkea. EN MALTA ODOTTAA!!!!

sanumaria

Mä edelleen toivon että se julkkisBB on sellanen missä joka viikko taloon äänestetään yks julkkis lisää. Ja sit niitä ei päästetä pois sieltä. Ja kyseistä ohjelmaa ei nauhoteta.

Minullaonliikaakissoja (Ei varmistettu)

Ja se BB-talo sytytettäisiin tuleen. Tai sisältäisi mielipuolisia, silpovia, polttavia, reijittäviä ja raastavia ansoja. Ja SE kuvattaisiin.

possu (Ei varmistettu)

Päävoittona vähän jonkun hääohjelman tapaan matka saarelle, jossa telmisi lisää noita rantojen miehiä ja pubiruusuja Sinkut saarella tapaan ja taas saatais jatkoa noille muille ohjelmille. Laivamatkan nimi vois olla kirjaimellisesti menolippu...

Nipsis (Ei varmistettu)

En yleensä kommentoi blogeja. Mutta kiitos tästä! Sain loistavat iltanaurut.
Kannattaisin myös tosi- tv sarjaa, jossa koitetaan muiluttaa homoja Venäjälle auton takakontissa. Ja sarjaa nimeltä: Meidän pressa on parempi kuin teidän pressa. Siinä presidentit ottais kisaa toisten kanssa, kuka painii parhaiten tiikereiden kanssa ja löytää eniten aarteita merestä. Myös loistava sarja olis: Tautinen suunnittelija. Siinä vaatesuunnittelijoiden pitäisi ideoida mallistoa mm. rutosta, lintuinfluenssasta ja vaikkapa kupasta. Kuppaisin mallisto voittais. Ja sit olis vielä semmoinen: Pimp my Religion. Missä eri uskontokuntien edustajat tulis "usko"-remonttiin. Sit niille keksittäis kokonaan uusi uskonto tai uskonnolliset kirjat pimpattais vaik blingeillä tms. Ideoitahan tässä löytyy..

*joku kiva nimi* (Ei varmistettu)

Ainoa tosi-tv sarja, mitä katsoisin, olisi Suomen paras liikenneympyrä. Siinä esiteltäisiin erilaisia liikenneympyröitä ja kulloinkin paikalliset ihmiset kertoilisivat tarinoita aiheeseen liittyen. Ei välttämättä tarvitsisi esittää tv.ssä (veisi kuitenkin aikaa uutisilta), yleareena riittäisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.