Tuoteselosteiden lukemisen tärkeydestä.

Ladataan...
ite puin

Ilman kontrollifriikin tarkkaa pikkutekstin syynäämistä olisi tämäkin askel lihanjalostusprosessissa jäänyt minulle täysin vieraaksi. Nyt tiedän.


I ja L , kuka niitä erottaa?

Share
Ladataan...

Kommentit

Siis uskomattoman paljon kiitoksia tästä! Juuri sopivan maanantaiväsymyksen vuoksi nauran tätä edelleen 15 minuuttia luettuani jutun :)

Ja juuri sopivan maanantaiväsymyksen vuoksi edellinen kommenttini ei noudattanut suomen kielen sanajärjestystä eikä ollut edes kovin järkevä ;)

ite puin

ekkaramelli, no itsehän puolestaan nauroin ja osoittelin tuota suureen ääneen siellä ruokakaupassa, joka toki on varsin aikuismaista ja tyylikästä. Harmi sinänsä, mutta luulen, että olisin käyttäytynyt ihan samoin, vaikka viikonpäiväksi olisi osunut joku muu kuin tämä maanantai. Olen luontaisesti mieleltäni väsähtänyt, ehkä :D

Evil Dressmaker

Spellcheck, who needs them. Tai vaihtoehtoisesti ammattitaitoiset kielenkääntäjät, who needs them.

ite puin

Rhia, turhaa hifistelyä ja tärkeilyä kaikki. Tarpeeksi vaan kirjaimia niin, kyllä ne ymmärtää, jotka tahtoo!

Vierailija (Ei varmistettu)

joskus aikoinaan oli kananuudeleitten yksi ainesosa kananhaju, jätin väliin...

Vierailija (Ei varmistettu)

"Kananhaju", priceless :DD

Ainakin 2004-2007 erään pakastepizzalaatikon päällä luki "juhelihapizza". Sitten laatikon ulkoasu päivitettiin... harmi :)

Meillä kyllä syödään yhä juhelihapizzaa.

ite puin

Vierailijat, :D ja miltä kana ees haisee? Siinä ois muuten varmana yks parhaista ammateista: kananhajuntestaaja. "Ei, kyllä tämä on vieläkin liian kalkkuna, takaisin labraan, pojat".

Titiu, musta noita uusiosanoja pitäisi toivottaa tervetulleeksi suomenkieleen, eikä yrittää kitkeä pois. Veikkaanpa kuitenkin, että juheliha on huomattavasti lähempänä pitsan sisällöllistä totuutta kuin jauheliha.

Kommentoi

Ladataan...