Uusia alkuja ja banneriskateus

ite puin

Lily on nyt päivittynyt, ja mikäs sen luonnollisempi jatkumo asialle, kuin postata kuva kissastani säälimättömästi raatelemassa puolustuskyvytöntä pinkkiä ihmisapinaa. Kas näin.

Onpahan ainakin tarpeeksi iso. Kuva, siis.

Samalla täällä selatessani en voinut välttyä huomaamasta, että mun blogin banneri on ainoa, joka näyttää kädettömän lapsen tekemältä. Nähdäkseni tähän on kaksi ratkaisuvaihtoehtoa: a)yritetään etsiä kädettömiä ja sokeita lapsia bloggaamaan Lilyyn, jolloin mun banneri todennäköisemmin näyttäisi suhteessa paremmalta. Tai b) tehdään tälle blogille uusi banneri, ja jotenkin onnistutaan saamaan siitä hieno. Jos voitte edistää ensimmäistä, tehkää se toki, mutta löytyisikö teiltä ideoita uuten kitinähenkiseen banneriin?

Ja jos sattuu, että joku keksisi jonkun superloistavan idean kommenteissa, niistä voi nykyään näemmä tykätä. Rajaan pois miesosat ja urpomaiset pönötyskuvat omasta armaasta itsestäni (joita toki olitte kaikki jonossa tulossa ehdottamaan, mutta silti).

Kommentit

kisssi (Ei varmistettu)

Kissakuvista aina iso plussa!

Anonymous (Ei varmistettu)

Öö. Eiks kaikki lue kuitenkin feed readerin kautta niin ettei banneria edes näe? (Vai onko minusta huomaamattani tullut viimeinen mohikaani?) No mutta. Lisää yläjänis. Eiköhän se oo siinä.

tiiti
ite puin

:D Tää on se syy, miksi bloggaan (tietty sen ohella, että saan ässät läppäni tallennettua internetiin). Sitä tekee ohimennen blogipostauksen, ja yks kaks yllättäen kommenteissa muistutetaan siitä, mikä elämässä on aidosti tärkeintä: minimivaivannäön periaate.

Mutta sulla on pointtia, molemmissa ehdotuksissa.

MinEna
Kasvukäyrillä

Lohdutuksen sana: myös meidän banneri näyttää yllä mainitulta, juuri eilen sitä kauhisteli. En siis tarjoa uusia ideoita vaan kannatan ensimmäistä vaihtoehtoa, joka nostaisi myös omani tasoa!

tiiti
ite puin

Lisäksi tossa ensimmäisessä vaihtoehdossa on tosiaan se aivan loistava puoli, että itse ei tarvitsisi tehdä juuri mitään :D

Heydia (Ei varmistettu)

Höööö, mä haluun ponin takas!!

Mutta on toi uuskin banneri ihan kiva. Yksinkertanen on aina kaunista.

tiiti
ite puin

Huomaatko tuon Poutun mainoksen? Kato blogiyhteistyön merkeissä kaikki bannerieläimet on myyty sinne. Ei näy Välijänistäkään enää sivupalkissa.

Heydia (Ei varmistettu)

No en totta vie huomaa, kiitos ja ylistys AdBlockille! :D Ja kappas vaan, välijänistä en osannutkaan kaivata, kun mä oon vaan näitä heppatyttöjä....

Anonymous (Ei varmistettu)

Juu, jäniksiä lisääntymään kehottanut anonyymi (kun en jaksa loggailla itseäni sisään) suosittelee: adblock tappaa talossa ja puutarhassa. Internet muilla koneilla kuin omalla on aika traumaattinen kokemus vuosikausien onnistuneen mainosfiltteröinnin jälkeen.

tiiti
ite puin

Jänisten lisääntymisenedistämishenkilö. Siinäpä oiskin keskimääräistä ässempi käyntikortti.

Adblocker on kyllä fiksu valinta. Tosin mää ehkä kokisin itseni jotenkin vähän petturiksi, jos surffailisin suositeltuna bloggaajan täällä adblocker päällä. Whaddayaknow, mulla onkin joku "omatunto".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.