Uusia ruokavaliokikkailumahdollisuuksia erikoisuudentavoittelijoille

ite puin

- Kerava. Syöt vain ruokia, joissa on lisättyä sokeria. Ja rasvaa. Ja suolaa. Ja jotka tulevat pakattuina suojakaasuun. "En todellakaan tuo kehooni tuota salaattia, noudatan tiukkaa keravaa".

- Oho-en-muistanut-käydä-kaupassa-dieetti. Syöt vain ruokia, joiden parasta ennen -päiväys on jo reilusti mennyt. Ja pakasteherneitä viime joululta. Ja sen nahistuneen porkkanan vihanneslaatikosta.

- Saladieetti. Kun ihmiset näkevät, syöt tuskallisen terveellisest, chia-siemenet vaan sinkoilevat. Kotona yksin pimeässä mätät suklaata ja juustonaksuja kaksin käsin. Toteat, että sinulla on vain aivan erityislaatuinen aineenvaihdunta ja lihot pelkästä pullan katsomisesta.

- Reverse-saladieetti. Kun ihmiset näkevät, syöt järjettömiä määriä ja paljon herkkuja joita rapistelet näyttävästi etenkin, kun joku huomaa. Kotona yksin syöt pelkkää näkkileipää. Siis jos on vapaasyöntipäivä. Ja urheilet maanisesti. Kerrot kaikille, kuin voit syödä IHAN MITÄ VAAN etkä vaan millään liho.

- Tiistaismi. Vain tiistain aikana poimittua, puitua tahi teurastettua ruokaa. Pistetään toimitusketjun jäljitettävyys kerralla kuosiin. Syödä voi joka päivä. Monta kertaa. Kunhan kertoo kaikille, mitä syö ja etenkin mitä ei.

 

Ja kas, loppuun vielä aiheeseen liittymätön hauskahko kuva:

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Ihan kivoja, mutta mä pysyn silti syön-kaiken-ja-aiheutan-pahennusta-dieetissä (sisältää santsikierroksen).

tiiti
ite puin

santsikierros - good.

JaneDoe (Ei varmistettu)

Mutta miksi lautasella on pyörän satula?

tiiti
ite puin

Todellinen erikoisruokavalio :D

Mikä kumma on munakas?

Oon NIIN koko ajan saladieetillä. Musta liikkuu ympäriinsä huhuja, että vetelen babyporkkanoita välipalaksi. En ymmärrä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.