Vanha vitsi on parempi kuin pussillinen uusia

ite puin

Myönnetään, näille fb-mainoksille hihittely on jo vähän vanha juttu, mutta katsokaa nyt tätäkin:

Mitä ihmettä tässä tapahtuu? Ovatko hullut erityisen laihoja? Ja asuvatko he Hollywoodissa? Superhedelmä, onko sillä trikoot ja viitta? Vau? Nuo huulet? Mitämitämitäapua?

Ihan liikaa kysymyksiä maanantaihin.

Ja eikö nämä tule näkyviin jotenkin mun profiilin perusteella? Miksei mulle tule jotain Mensan mainoksia, häh?

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mulle FB tyrkytti tässä taannoin hoikentavia alushousuja. Että sille ei sitten ole mennyt läpi mun juoksupäivitykset ja karkkilakkofiilistelyt. Ja ehkä se tuntee mut paremmin kuin mä itsekään, sillä eilenhän se mun karkkilakko sitten koki äkkikuoleman.

tiiti
ite puin

Joo, sama homma. Pitää yrittää klikkailla hillittömästi kaikkia hyvää elämää ja treeniä -asioita, niin ehkä sekin oppii :D Mutta hitto, kun kaikkia "äänestä kesän uutuusjätski/karkki/sipsimaku" -päivityksiä klikkaamalla voi voittaa monta litraa jädeä/karkkia/sipsiä ja niistä wellness-linkeistä ei juuri mitään. Ei mitään!

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on toi sama, mutta eri tekstillä. Esmes hulluudesta ei sanottu mitään...näin niin kuin hienoisena vihjeenä vaan mainitsen. Ydinviesti rasvaa polttavasta hedelmästä oli toki mukana.

tiiti
ite puin

:D Ehkä tässä kohdennetussa mainonnassa siis onkin perää.

tiiti
ite puin

Hahahhaa! Ja voi sitä parkaa, joka klikkailee toiveikkaana potenssituotteita ja päätyy mainosten kautta Stam1nan sivuille aina uudelleen ja uudelleen :D

tiiti
ite puin

No tää nyt on minusta jo herjaavaa:

"Yrittäisit edes. Tai ota nyt läski edes ne leggingsit, sitte".

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mun äly(?)puhelinkin on nyt mennyt mukaan tähän touhuun: viime lenkin jälkeen, kun suoritukseeni tyytyväisenä puuskutin hississä ja näpräsin kännykästäni musiikkitoimintoa pois niin puhelin läväytti jotain kautta siihen näytön yläreunaan tekstin, joka ilmoitti, että VAIN tämän mainoksen oppeja noudattamalla pääset eroon selluliitistä. 

Tulkinta: turha yrittää millään lenkillä käydä, senkin selluliittiperse.

tiiti
ite puin

:D Sen takia se on tietotekniikkaa, se tietää kaiken.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.