Vastauksia ärsyttäville maanantai-intoilijoille

ite puin

- No ohhoh, oletpa sinä nokkela, tahdotko oikein pokaalin. En tiedä mitä sinä teet viikonloppuisin, mutta minä en herää 6:00 lähteäkseni polkemaan sateiseen pimeyteen väistellen hitaasti ja leveästi käveleviä ihmisiä. Ja kyllä, itsehän olen työni valinnut, mutta kaikki nyt vaan eivät voi olla työkseen puoliksi Suomen Carrie Bradshaw ja puoliksi Ihmemies ja päälle vähän koiranpentujen panhuiluterapisti.

 

 

- Kyllä. Ja maanantai on kuin lapsuuden joulun pehmeä paketti. Eli IHAN PASKA LAHJA.

 

- Limitless source my ass. Menisit sinäkin oikeisiin töihin.

Kommentit

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mun maanantai pelastui, kun lounaspaikassa oli kolmea (3) eri jälkkäriä! Pullaa, juustokakkua ja hedelmärahkaa. (Olisit kuitenkin kysynyt.)

tiiti
ite puin

Toki olisin :D Oisin ehkä ite ottanut juustokakkua kolmesti.

Hymyileoletupea

:D hah repeeminen - kiitos tästä! Helppas vähän tätä IHAN paskaa maanantaita. 

vieraileva possu (Ei varmistettu)

Oispa juustokakkua...

mystery
Vision One

Joo, aika harva varmaan herää joka viikonloppuaamu ihan huvikseen kuudelta ja syö pelkkiä vihermehuja ja yrttiteetä. Se ois varmaan ainoa keino että maanantaina ei vituttaisi, väsyttäisi ja turvottaisi. Mutta en jotenkin ihan halua tuollaista elämääkään elää..

 

AudreyN (Ei varmistettu)

Olen niin samaa mieltä tuon viimeisen lauseen kanssa! Ei musta kyllä olis mitään enää parin päivän päästä jäljellä jos heti maanantaista päästelisin täysillä menemään. Tosin kummasti sitä käyttää tätä samaa tekosyytä jo torstaina kun viikonloppu häämöttää :)

Miksi tuon manifestin pitää muuten tuon ärsyttävän tekopirteän sanoman lisäksi olla pinkillä pohjalla ja hempeän koukeroisella fontilla? Varmaan siksi että voisi tuntea itsensä vielä kärttyisemmäksi ja kyynisemmäksi kuin todellisuudessa edes on...

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Joo ja mitäs sit kun tämä maanantai on aina maanantai vaikka kuinka olis äitiyslomalla? Miten piippiipppiiiiiiiiip on mahdollista että juuri maanantaisin iskee kaikkein hirvein närästys-päänsärky-liitoskipu-hengenahdistus-rytmihäiriö-selkäkipu-vauvanliikkeetsattuu-janiinedelleen-päivä ja päälle 4v päättää kiskoa koko vuoden komeimman lankutuksen ruokakaupassa? MITEN?

Maanantai on maanantai vaikka olis kesälomalla Naantalissa. Tämä on asia jota ei voi muuttaa. Piste.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.