Videoneuvottelutoiminnalliset työvaatteet

ite puin

Unohda jakkupuvut ja laivastonsiniset luottobleiserit, nyt on aika aloittaa toimistopukeutumisen uusi aalto! Etenkin, kun töitä tehdään videoneuvottelulaitteiden avulla, joiden kanssa toimiminen vie henkisen ja fyysisen kantin vaatimukset aivan uudelle tasolle. Suosi siis seuraavia:

  • Toimistomaastokuosi, eli pikselimössökuvioinen kokovartalokangasasuste jolla maastoutua toimiston sisustukseen piiloon yllättäviltä työtehtäviltä ja epämiellyttäviltä kysymyksiltä. Ai, ei tiiti olekaan läsnä palaverissa, no teepä sinä sitten. Ja kerrotko samalla sen projektin budjettiarvion seuraavalle kolmelle vuodelle kahden tunnin tarkkuudella eriteltynä.
  • Verenkiertoa edistävät kompressiopipot, kun vituttaa niin, ettei veri kierrä.
  • Tukisukat, -vyöt ja -kokovartalopuvut estämään hillitöntä räjähdystä sisältäpäin, kun ääni alkaa taas kiertää ja kuulet vain itsesi kaikuna, sekä tukemaan kehoasi näennäisessä hereilläoloasennossa, kun venyvä palaveri ajaa sinua väistämättä flegmaattiseen apatiaan, eli lösähtämään pöydän alle ja kellahtamaan sikiöasentoon.
  • Pehmentävät, yksilöllisesti muotoillut pohjalliset. Sormillesi, jolloin kukaan ei kuule, kun näpyttelet menemään katsoen kissavideoita internetissä ja osallistuen meheviin kommenttisotiin uusista tositeeveeohjelmista, vaikka muut puhuvat asiaa. Tai siis väittelevät jostain turhasta yksityiskohdasta hukaten elämääsi tuskallisen hidas sekunti kerrallaan. Hihi, katsos, kissa istuu!

Sekä lisävarusteet:

  • Läsnäolotimer, eli pieni avaimenperän kokoinen laite, joka ajastetaan n. 1 - 3 minuutin välein toteamaan jotain valmiiksi äänitettyä hei-olen-mä-täällä- tyylistä, kuten: "jees", "aivan", ja "mmm-hh".
  • Rannesiteet. Eli sellaiset metallliset, jotka estävät sinua viiltämästä ranteitasi auki, kun jo puoli tuntia yliajalla olevan palaverin vetäjä toteaa "mut hei tää yks juttu vielä…"


Ja hei, se on videoneuvottelu eikä kukaan todennäköisesti suuntaa kameraa neukkarin pöydän alle, ota riski, elä reunalla - ole ilman housuja.

(kuva)

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Minä itseasiassa olen juurikin niin ekstrovertti (lue: perverssi), että jos on joku tuhannentympeä skypettely taas jonkun haukotuskontaktin (joka kuvittelee olevansa maailman omistaja ja universumin herra) kanssa, niin saatanpa ihan itseäni piristääkseni ottaakin housut pois. Alushousut! Eihän sitä kukaan muu huomaa, ja varmaan yllättävän useatkin ihmiset tulevat kommandona töihin (sanoihan jo Anna-Leena Härkönenkin aikoinaan että mirriä pitää tuulettaa), mutta kummasti se piristää. 

Eräs ystävättäreni, jolla toki on kotona firma, kertoi muuten jokin aika sitten että hänelle on aivan tavallista viettää aamupäivät alasti töissä. Isot pamput soittavat ja mimmi istuu koneen äärellä vihreässä mutanaamiossa vailla rihman kiertämää ja kihertelee itsekseen: "jospa vaan tietäisivät"... 

Jotenkin hirveän vapauttava ajatus. 

Kylymä

Jos mä vielä joskus teen töitä kotoa (tai olis edes oma huone), aion ihan tasan tarkkaan hillua alasti niin paljon kuin huvittaa. Tai pupushortseissa. 

tiiti
ite puin

pupushortsit = good

tiiti
ite puin

Hah, totta! Tosin mä kyllä aion jatkaa kuvittelua, että ne joille _mä_ soitan palaveroi asiallisesti kokovartalopuvuissa :D

Siis mistä näitä tuotteita sai ostaa? Montako rahaa? Ei sillä väliä, maksan mitä tarvitaan. Noi rannesuojat tarvitsen ensinnä, voisiko ne laittaa ennakkotoimituksena? Niistähän on iloa ihan kasvokkain tapahtuvassa palaverissakin.

Pelkkä ajatus videokonffasta saa mut uikuttamaan lattialla sikiöasennossa. Mistä tuli mieleen, että olisiko mahdollista integroida rannesuojiin joku rauhoittavien lääkkein annostelija, sellainen Pez-tyyppinen? Toisessa ranteessa voisi olla amfetamiinia, voi sitten tilanteen mukaan miettiä, kumpi sopii paremmin.

tiiti
ite puin

Mahtavaa :D Jos ikinä alan näitä vaatteita myymään, susta tehdään päädesigneri :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.