Vielä puuttuvia blogiportaaleja (ja stailausmuistutus)

ite puin

Nythän on niin, että uusia blogiportaaleja puskee internetin ihmemaahan kuin pieniä sieniä sateella. On tulossa Re:fashion.fi, äsken kuulin Rosvot.fi:stä ja jo ennestään löytyy kaikkea erityisen urheilullista, melkoisen äidillistä ja tosi sisustuksellista. Mutta, ei hätää, vielä on markkinarakoa muillekin! Tässä siis muutama idea teille tuleville some-bisnesneroille:

  • Vieraat ihmiset ihan tosi pienissä housuissa -inspiraatiokuvaportaali. Jos kuva vieraan ihmisen takapuolesta inspiroi, mieti mihin tuloksiin pääseet, kun samassa portaalissa on 500 peräkuvaa joka päivä!
  • Videot, jotka kaikki ovat jo nähneet -portaali. Yksi yhtenäinen paikka, jossa voi käydä heittelemässä muumiomeemejä ja WANHA -lausahduksia, bloggaajina he, jotka kokevat tarvetta julkaista kuukauden facebookissa kiertäneen, viikko sitten Kymmenen uutisten loppukevennyksenä näytetyn tosi söpö nallevauva röyhtäisee -videon.
  • Apua, olenko mummo, vai pitäiskö tässä olla ikäraja? -portaali. Heille, jotka tykkäävät kuvata itseään vähän ronskimmalla asenteella, rouheammalla meiningillä ja keskimääräistä antavammalla kaula-aukolla. Ja yllättävän usein ihan sattumalta ja viattomasti pikkuhousuissa keikistellen.
  • Repsahdusportaali. Heille, jotka ovat laihdutuksessaan keskimääräistä epäonnisempia, eivätkä häpeä sitä myöntää. Kotoisan turvallisena kiertokulkuna on noin kahden kuukauden tällä kertaa olen tosissani -tyylin näännytystaistelukiristely, ja sitä aina yhtä vääjäämättömästi seuraava kahden viikon kakkua kolmesti päivässä -totaalirepsahdus, joiden yhteisvaikutuksesta paino pysyy täysin samassa vuosikausia.
  • Vakavastiotettavien treeniblogien virallinen yhteenliittymä. Tässä portaali heille, jotka eivät alennu hauisposeihin, oman takapuolensa lihaskertymän pinnalliseen analysointiin tai muuhun hömppään. Täällä treenataan tosissaan ja erityisesti vakavasti. Ei tänne elämään nauramaan ole synnytty, vaan lukemaan riippumatonta tutkimustietoa pubmedistä ja pitämään rumia, mutta käytännöllisiä urheiluvaatteita.
  • Kaksi kuvaa kertoo enemmän kuin yksi kuva -portaali. Vapise, jaettu laajakaista, täältä tulee kuvavyöry. Portaali heille, jotka haluavat koetella kanssainternettaajiensa palveluntarjoajan rajoja. Joka postauksessa 800 lähes identtistä raakalaatuista kuvaa, joita omalla valokuidullakin rutistaa näytölleen useamman minuutin.
  • Mitähän tästäkin taas tulee -portaali. Kaikille meille, joilla ei ole kunnolla rajattua aihepiiriä, selkeää genreä tai oikeastaan mitään muutakaan tulevaisuutta bloggaamisessa.
  • Et varmana kommentoi -portaali. Tässä portaalissa on panostettu spammirobottien estoon, todellakin! Ikävä kyllä täysin mahdoton matematiikkatehtävä, lukukelvoton sanavarmistus ja bonuksena oleva verkkokalvotunnistus morsekoodilla aiheuttavat sen, ettei kukaan mukaan pääse lähettämään yhtään kommenttia. Mutta hei, ei roskaa!
  • Ilmaista kamaa ja arvontoja -portaali. Täällä on karsittu turhat ja häiritsevät sisällöt, kuten esim. blogit pois, nehän vievät tilaa välkkyviltä bannereilta ja "anna vain sähköpostiosoitteesi osallistuaksesi" -arvonnoilta.


*mainos*
Ja muistutan vielä kainosti täältä sivusta huhuillen *huu*, että minä ja muita huippuja Lilyn bloggereita ollaan mukana Kampin Syksyn avaus-hulinoissa, ja itse päivystän huomenna 31.8. 12 -17 Kampin Cybershopissa, joten tulkaahan ainakin moikkaamaan, stailattaviksikin kovasti mielellään. Lisätietoa täältä.
*mainos*

Kommentit

sanumaria

Jes, odotan jo innolla kun Mitähän tästäkin tulee -portaali lähestyy mua mitä kummallisemmilla yhteistyötarjouksia! Toivottavasti ne sisältää kakkua.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Samoin, täälläkin jo odotellaan!

tiiti
ite puin

Kakkua, vessaharjoja ja sinitarraa, esim.

sanumaria

Leivinpaperia, ikkunanpesuainetta ja penaaleja!

tiiti
ite puin

Vesureita, yksipyöräisiä ja nukanpoistajia!

sanumaria

Miksi tätä portaalia ei ole jo. Mieti niitä arvontoja mitä voitas järjestää...

tiiti
ite puin

Kerro paras vesurimuistosi -arvonta <3

sanumaria

Älä unohda lisätä omaa sähköpostiosoitettasi kommenttiin! ilmankäsiä@hotmail.com

Puuha-Pete (Ei varmistettu) http://peterakentaa.blogspot.fi/

Siinähän oli portaaleja kerrakseen, pitääpä pistää perustaminen (Mitähän tästäkin taas tulee) harkintaan. Sä varmaan kerkeet aamulla HKI workouttiin 9.30 bodysteppiin ja 10.45 Fight'n'Funciin, hyvin on aikaa sit mennä päivystää Kamppiin kahdekstoista? :) Täytyypä kattoo jos kerkeis tulla kiusaa sua, tosin mulla alkaa aamusta stepillä ja päättyy 17.30 bootcamppiin..

tiiti
ite puin

Ai hitto, tossahan oiskin pläni :D Lähtis jollain aamuviiden junalla, juoksis siinä lämpimikseen jonkun puolimaran, menis vähän steppaamaan ja tappelemaan ja sitten freesinä Kamppiin :D

Mut hei, tuu ihmeessä morjestaan, jos megajumppailulta jossain välissä kerkeät!

Arsenikki (Ei varmistettu)

Pitäis olla myös se MOIKKA VAAN KAIKILLE, ALOTIN BLOGGAAMAAN -portaali, jossa ois joka bloggaajalta vain se ensimmäinen postaus, jossa kerrottais kuka oon ja mistä kaikista ihanista asioista aion teille kirjottaa tässä blogissa vähintään kolmesti päivässä.

tiiti
ite puin

Joo, pitkä vuodatus, miten on AINA halunnut aloittaa blogin, on ihan täynnä intoa ja ideoita ja perään kauhea lupauslista, että mistä kaikesta hienosta aikoo postatakaan lähipäivinä, eikä ikinä seuraavaa postausta.

Toki vois myös olla semmoinen blogitaukoportaali, jossa ois vaan niitä "sori, en oo postannut, inspis hukassa" -postauksia ja "oon back, täynnä inspistä, odottakaapa vaan" -postauksia vuorotellen.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mä haluaisin aiheen vierestä -blogiportaalin. Paljon tekstiä, mutta vähän asiaa. Se sopis mulle.

tiiti
ite puin

Niinku semmonen, jossa aina ennen postauksen kirjoittamista päättää, että no NYT mä kirjoitan jotain superfiksua ja tosi älykästä ja sitten päätyy postaamaan kuvan vaaleanpunaisesta pehmoeläimestä jolla on mieselin otsassa ja siitä, miten maanantaiaamuheräämiset on aika arsesta? Mulle käy niin aika usein :D

Annemaris

Siis mä voin niin sanoo, et mua niin ärsyttää et asun niiiiin kaukana pk-seudult ettei kerkee viikonlopuks seuraa tätä teidän stailauspäivää! Päivän kruunais just se ku pääsis sun kans heittää hyvää läppää :D

tiiti
ite puin

Ehkä pitäisi järjestää semmoinen virtuaalistailaushäppeningi, joka tehtäis videoneuvotteluna :D Eiku...

Annemaris

Onneks teit vinkit noihinkin hommiin jo täällä ;D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.