Viiden kohdan kattava opas istuvan kesämekon ostamiseen

ite puin
  • Mene kauppaan silloin, kun siellä ovat kaikki muutkin. Näin näet helposti, mikä on kesän suosituin mekkomalli ja -kuosi, ja siten varmasti paras ja sopivin kaikista.
  • Jonota sovituskoppiin täysissä ulkovaatteissa, takki kiinni ja mielellään pipo päässä. Näin pystyt tuskanhikisenä testaamaan mekkokandidaattia aidoissa kesäfiilareissa.
  • Luota sokesti kaventaviin peileihin ja himmeään peräläskit, silmäpussit ja n. 6-8 ikävuotta poistavaan valaistukseen.
  • Jos joku mekko herättää tunteen "mä en ole ikinä pitänyt tällaista" tai "en yleensä/koskaan käytä tämän värisiä vaatteita" tai parhain kaikista "No äkkiäkös minähän laihdun viisi kiloa. Pelkästään käsivarsista." it's a keeper.
  • Vie mekot takaisin, osta farkkusortsit (joita sinulla on jo 9 vastaavaa paria) ja mene jätskille.

Great success. Ensi viikolla sitten bikinishoppailemaan. Farkkusortsit.

Kommentit

Mh (Ei varmistettu)

Been there, done that. Taistelua mekkokaupoissa kaksi viikkoa. Kaikissa mekoissa näyttää joko pötykältä tai tissit ei mahu kyytiin. Luovutin. Sitten menin Anttilaan ja ostin 20 euron täydellisen mekon kun olin lippisostoksilla. Anttilasta!? Woot!? Universumi osaa yllättää myös positiivisesti. Mutta että bikinit... En uskalla edes kuvitella moista.

tiiti
ite puin

Kerrankin ongelma, josta minä en tiedä mitään "tissit ei mahdu kyytiin".

Kat E (Ei varmistettu)

MISSÄ on kaventavat, peräläskejä maskeeraavat peilit ja valaistukset? Mä haluan siihen kauppaan heti! Täälläpäin ongelma on päinvastainen; silmiä repivän kirkkaat, ylhäältä alas suunnatut loisteputkivalot piirtävät jokaisen muhkuran esille juuri niin pahasti, että yhdeksässä tapauksessa kymmenestä saan sovitettua ensimmäisen vaatteen ja sitten päätänkin, että en oikeasti tarvitse yhtään mitään. Ihmettelenkin, ettei täällä kapitalismin kehdossa ole tajuttu sitä yksinkertaista asiaa, miten paljon ostopäätökseen vaikuttaa hyvä, oikein suunnattu valaistus (ja hivenen kaventavat peilit, mulla on näet kotona sellainen ;)

tiiti
ite puin

Mun mielestä melkein joka kaupassa, semmoset oikeen himmeät poseerausvalot :D Sitten kun astuu ulos kelmeään kaupan normivaloon, karu totuus kohtaa peilissä :D

Ensin asioit kat E:n kuvailemassa kaupassa, itket sovituskopissa ja poistuessasi huomaat kyltin, joka julistaa: sovittaminen tekee onnelliseksi. Ihanko totta?

tiiti
ite puin

Joo, tai "you look fabulous" teksti peilissä. Haista ite, peili.

JenniM (Ei varmistettu) http://newlife-jnn.blogspot.fi/

Sun blogi on kyllä paras lääke vitutukseen. Aina alkaa naurattaa kun tänne tulee :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.