Viiden kohdan opas Netflix-elokuvien valintaprosessiin

ite puin
  1. Onpas täällä melko paljon aika kuraa.
  2. Onpas täällä muuten tosi paljon ihan täyttä kuraa.
  3. Kas, hyvä elokuva! Tosin kuten kaikki maailmankaikkeuden ihmiset, olen jo nähnyt sen joku 9 kertaa, eikä sitä oikein kymmenettä enää jaksaisi.
  4. Onpas täällä muuten tosi paljon ihan täyttä kuraa.
  5. Toista.

Viimeistely: Olen nyt selannut tätä 45 minuuttia, valkkaan vain sen, jossa on kuvan perusteella eniten zombeja, verta ja saatanaa.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaks päivää oon nyt tuijottanu Hercule Poiroteja Netflixistä...

Tiina_T_Holisti (Ei varmistettu)

Just otin Netflixin uudelleen vuoden tauon jälkeen ton OITNB:n innoittamana, vain huomatakseni ettei sinne ole tullut juuri mitään uutta sitten edellisen käynnin. Joutuu taas ehkä änkäytyy jenkkiversioon tsekkaan tilanteen. Toi suåmi NF, full of shit. Mutta Orange is... siitä kandes kyllä maksaa toi 8,90€, et ei siin sitte mittään.

Harvinaisen pätevä lista, etenkin leffoja koskien.

Meillä ollaan koukussa Brooklyn 99 (tai Brooklyn nine nine, en muista kirjoitusasua) -sarjaan, jota löytyy Netflixistä harmillisesti vain yksi kausi (loput on katsottu muuta kautta). Vaikka komediallinen poliisisarja kuulostaa ajatuksena aika leimiltä eikä siinä ole edes zombeja, verta tai saatanaa, niin suosittelen vilkaisemaan ainakin muutaman jakson ellei ole entuudestaan tuttu. Hyvää ja vähän huonompaakin huumoria, ja uppoaa ainakin allekirjoittaneeseen :)

Lataa Media Hint, niin alkaa olla enemmän valinnanvaraa :D 

Hämmentävin kommentoija (Ei varmistettu)

Näin susta unta viime yönä. Pidit motivaatiopuhetta (tiedätkö, siihen tyyliin mitä Jenkeissä julkkikset pitää yliopiston valmistujaisjuhlissa) ja samanaikaisesti vedit akrobatiaesitystä Neil Patrick Harrisin kanssa. Puheen sisällöstä en muista muuta kuin että kannattaa mieluummin valita paska duuni kuin ihan hyvä duuni, koska muuten ei ole motivaatiota tavoitella tosi hyvää duunia. Pysyit trapetsilla ihan ok.

tiiti
ite puin

:D :D :D :D ihan parasta, etenkin toi viimeinen lause :D

Onneksi kohta alkaa uutuussarja, jossa jotkut ihmiset on liskojen sukua tai jotain muuta outoa. Ja Haihurrikaani 3 tulossa myös :D

tiippa_the_one_and_only (Ei varmistettu)

No hei, meillä näkyy telkkarista 180 kanavaa ja ei sieltäkään mitään tuu. Luulin aina ennen, että maksukanavilla tulee tyyliin joka päivä uusia huippuleffoja, mutta pah :D kuukauden pyörii samat kurat.. ja MTV LEFFA -kanava on yks vitsi, parikyt vuotta vanhoja leffoja, jotka kaikki on nähny mainoskanavillakin sen tuhat kertaa: Kuka sanoo tahdon, Braveheart.. Nyt, kun GoT:n uusi kausi tuli niin oli jotain katseltavaa kerran viikossa.

PS. Siis apua joku on rekisteröityny tänne tiippa-nimimerkillä ja oon sillä kommentoinu Lilyssä ja blogimaailmassa jo vuodesta 2011. Identiteettivarkaus yyyyyyhhh.. inhaaaa

TaruA
Vauvakuumeeton

Siis miten siellä onkin noin surkee toi leffatarjonta?! Sarjat on niin hyviä, että siksi pidän sitä tilausta, mutta haloo!

Natsimutsi

Netflixin sarjat, omat ja muutamat muut on kyllä parhaita. Elokuvia sieltä ei juuri ole löytynyt, paitsi jotain ihan aivot narikkaan - nuku samalla jos et kestä hiljaisuutta -leffoja. Eli lista siltä osin just jetsulleen pätevä. 

ihanastyle
Ihana Style

suosittelen sellasta leffaa kuin "God bless America" (älä anna nimen huijata, kyse ei ole mistään uskonnollisesta huuhaasta). Aivan huippu, olen katsonut useamman kerran, varsinkin sellasen #ihateeverybody päivän jälkeen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.