Vittumaisten asioiden teemaviikko (osa 4)

ite puin
  • Rakennusmestari, joka sen jälkeen kun hänelle on kerrottu, että kylppärissä on katossa pisinkuultoiset listat, ja että ottaisimme kovin mielellään valkoiset, kun olisivat sitten samaa sävyä kylppärin katon kanssa ja kaikkea, alkaa huutaa, että listat on pisinkuultoiset, koska valkoinen maali varisee kylpyhuoneessa. Umm... Sen lisäksi, että tämän ei varsinaisesti pitäisi olla mun ongelma, sillä samalla maalilla on kuitenkin maalattu se kylppärin katto.
  • Samainen tyyppi, joka kerrottaessa, että eteisen katto on madallettu vinoon ja sen vähän myös estää liukuoven kiinnimenemisen, alkaa huutaa (tässä on ehkä kaava), että "no me haetaan teiltä sitten katto pois, puretaan koko homma, jos ei kerran hyvä katto kelpaa, haetaan liukuovikin pois.".

Arvostan. Onneksi se tulee huomenna aamulla käymään. Opetan Riston hyökkäämään munille.
 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

"NO KYLLÄHÄN KATON KUULUU OLLA VINO! Vai olikos se sittenkin se vessan lattia jonka piti olla vino..?"

:D

tiiti
ite puin

Kallistus kuin kallistus, ei se niin justiinsa missä se on :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Nih, olisitte kiitollisia saatana! On edes katto!

tiiti
ite puin

(kyllä me vähän ollaankin)

Rhia
Evil Dressmaker

Ihan ilmeisen ammattitaitoinen ja asiakaspalvelukykyinen kaveri teidän rakennusmestarina. Hyvä hyvä. 

tiiti
ite puin

Joo, toisilla se on vaan verissä, vissiin. Musta hölmöintä, että mä olin tähän asti tosi tyytyväinen tähän lopputulokseen, kylppäri on pääosin hieno ja hyvä, ainoa mistä piti kysyä oli nuo kattolistat (koska ihan hyvin joku voi kiireessä laittaa väärän väriset, semmosta sattuu) ja tuo eteisen katto, joiden korjaus ei millään ole mitään kovin isoja hommia, verrattuna johonkin isompaan vahinkoon.

Ehkä niillä on taktiikkana se, että ihmiset on niin väsyneitä putkiremontista, ettei ne jaksa vääntää yksityiskohdista, etenkään, jos joutuu kuuntelemaan möykkähuutajaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

ja ihan tasan sitten väännät niin kauan, että saat joko asiallista palvelua tai huolella hoidetuksi nuo epäkohdat, koska tosiaan moni varmasti vaan lammasmaisesti nielee pettymyksen ja eihän ne siitä opi muutakun, että ei tarvi tehä kunnolla eikä tarvi olla asiallinen

tiiti
ite puin

Mää meinasin jo tulla tähän lammasmaisesti lisäämään, että noh, jos sillä oli vaan huono päivä ja ärtynyt suoli, tai noh, jos sille oli muut asukit valittaneet ja lässynlää, mutta paskat. Se nyt on vaan niin, että asiakkaalle ei huudeta idioottimaisuuksia.

empuska

"No mutta kun siitä sitten se kosteus valuu vaan yhteen nurkkaan, haluatteko koko kämpän homeeseen yhden nurkan sijaan?" olisi ollut kyllä aika hyvä heitto. 

tiiti
ite puin

Toi on se asiakaspalveluasenne mihin määkin työssäni pyrin: "ai luulet, että nyt on huonosti? voi kuule, mää voin tehdä tästä vielä paaaaljon paskempaa."

tiiti
ite puin

Nyt se oli vissiin aamulla ottanut ainakin osan lääkkeistään, tosin piti sen silti vittuilla, miten käsittämätöntä se on, että joku haluaa katon kanssa samanväriset listat, kun KAIKILLE MUILLE ON KELVANNUT, TE OLETTE AINOITA, JOTKA VALITTAA.

RainDrop (Ei varmistettu)

Miten mulla on semmonen kutina, etta jos toi teidan putkiremontin aikataulu vahan venahti niin aika monet on jo valittanut pelkastaan siita ja naa toivoo vaan paasevansa nopeesti eroon koko p*skasta etta sais laittaa laskun sisaan :D Etta jos nyt joku katto vahan vinossa niin eiks se nyt kuitenkin kavis...

Myyti

Kuulostaa ihan edellisen taloyhtiön huoltofirmalta! Niiden kanssa oli ilo asioida :D

Annis (Ei varmistettu)

Minulle tulee elävästi mieleen entisen pomoni kylppäriremontoija. Ristus, jos kukaan on koskaan kuullut niin tehokkaasti tyypistä! Se piikkasi ja laatoitti ja puunasi ja kiillotti ja kaikkea muuta kylppäriremppaan kuuluvaa, aivan käsittämätöntä tahtia ja hurjan hyvällä motivaatiolla. Ainut vika oli, että se teki kaiken ihan päin persettä. Harvoin törmää niin fataaliin yhdistelmään kuin vankkumaton työmoraali, tappava tehokkuus ja täysi kädettömyys omassa duunissaan. Pomo sanoi, että pelkäsi kuollakseen ekan päivän jälkeen jättää sen sinne töihin. Että eihän sitä tiennyt, että jos tullessa se olikin hoidellut koko remontin valmiiksi. Koeta siinä sitten selittää, että meillä yleensä on pönttö pidetty katon sijasta lattiaan pultattuna ja että suihkussa on kivempi käydä, kun oviaukkoa ei ole muurattu kiinni.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.