Voisiko se vappu jo olla.

ite puin

Ihan kokonainen työpäivä suoritettavana ennen juhlintaa. Aika tuntuu kuluvan lähinnä taaksepäin (minä näin!). Tässäpä muutama toimistotyöläisen vuodenaikaan sovitettu ajanviettovinkki matelevaa aikaa vastaan:

  • Ole hyödyksi yhteiskunnalle: tuijota pahalla silmällä (tiedät itse kumpi niistä on pahempi) taivaalle uskaltautuvia pilviä, jotta ne pysyvätkin poissa auringon edestä.
  • Tee käteviä vappunaamareita teipistä. Ja naamastasi.
  • Paperisilppuri on vain toinen, hienostelevampi nimi serpentiinikoneelle. Jos tahdot värikästä paperihakkelusta, printtaa yksivärisiä paint-kuvia ensin väritulostimesta.
  • Toista mielessäsi "vappu on työn juhla, vappu on työn juhla". Ja teeskentele, että se auttaa.
  • Osta limuautomaatista limpparia, heitä se kolmannesta kerroksesta (vähintään) alas. Nyt sen avaaminen on kuin omatekemäsi siman avaaminen. Rusinoiksi voit raaputta sitä-mistä-ei-puhuta sieltä ikitiskaamattoman kahvikuppisi pohjalta.
  • Vappuna marssitaan, marssi siis kahvihuoneeseen, palaveriin ja takaisin. Printatuista palaverimatskuista saat kätevän torven. Tööt-tö-röt-töt-töö!
  • Jos et tarvitse alkoholia pitääksesi hauskaa, etkö suurinpiirtein samalla logiikalla voi siis olla vappuisessa humalassa ilman alkoholia? Just a thought. 

Hauskaa vappua siis ihmiset, tulevaisuudesta tulleet kyberneettiset tuhoajaorganismit ja lukutaitoiset apinat! Think happy skumppa thoughts (helpompaa tietenkin, jos olisi jo sitä skumppaa, mutta minkäs teet. Vielä.)

(kuva)

Share

Kommentit

vonpaldanius
Jenna 30+

Riemastuttava kuva :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, ihanasti otat huomioon kaikki tulevaisuudenkin lukijasi, liian usein jätetään huomioimatta se todennäköisyys että vielä mahd. tuhannenkin vuoden päästä luetaan blogeja ja etsitään niitä vintageversioita myös!(toisaalta siis onko se enää edes vintagea kun menee noin vanhaks?O.o) Ihailtavaa, tätä enemmän ja tuhoajaorganismit tulevaisuudesta kiittää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.