Ylemmän tason feisbuukkaaja

ite puin

Siinä missä ennen olin vain epätoivoisesti laihdutusta tarvitseva läski leggingseissä, tänään olenkin pikalainaa saava "höyläilijä" riippumatossa.

Siis fb-mainonnan mielestä. Elämässä harvoin kokee tällaisia henkilökohtaisen arvonnousun hetkiä. Kerrankin edes tekoäly näkee sen todellisen sisäisen kauneuteni.

(Ja älkää ihmetelkö missä olen surffaillut, TEIDÄN blogien fb-suosittelemia linkkejä minä olen viattomasti klikkaillut, arvon kanssahöylääjät)

Kommentit

Mahdoton Nainen

Yksi parhaita spam-hetkiäni oli kun sain sähköpostiini mainoksen jossa minut kutsuttiin liittymään Eliittikumppani-deittisivustolle. Vihdoinkin joku on tajunnut arvoni!!

FFFifi
Fitness Führer

Olen pahoillani, mutta Eliittikumppani ei ole nimensä veroinen :/ Just mentiin huvikseen puolison kanssa katsomaan, että mitkä ehdot pitää täyttyä voidakseen olla Eliittikumppani. Koulutus ainakin, varmaan myös asema, tulotkin saattavat vaikuttaa. Entä omaisuus, suhteet, asuinpaikka, harrastukset? Mutta pöh, siellä ei vaadita mitään! Mikään "asiakkaamme ovat usein opettajia, yrittäjiä jne." ei todellakaan takaa eliittisyyttä! Päätimmekin perustaa Elitistikumppanin, meille, jotka olemme oikeasti vaativia - ja tasokkaita.

Mahdoton Nainen

No hö :/ Otatteko mut asiakkaaksi?

tiiti
ite puin

Mä olen jotenkin vakuuttunut, että tuolla on vain se yksi eliittikumppani, joka hakee itselleen toista. Siksi se on yksikössä.

Mä olen kyllä vähän pettynyt, ettei niillä olekaan mitään verotustietoja pakollisina siellä, ei ole kovin eliittiä, jos riittää, että osaa käyttää intternettiä. Kannatan Elististikumppaneita, kyllä!

tiiti
ite puin

Ja mulle tarjotaan vaan parempia erektioita :( ( Vai pitäisköhän olla :))

HennaL (Ei varmistettu)

Voi apua, ihan oikeesti, Arolan Höyläämö? Tuo puuliike täällä kotipaikassani, piskuisessa Vampulan kylässä, on laittanut mainoksensa Feisbuukkiin :D Aikamoista.

tiiti
ite puin

On se :D Tosin musta vähän tuntuu, kun katson noita muita mainoksia, että noiden fb-mainonta ei ehkä toimi ihan halutulla tavalla, olettaen siis, että tuo on semmoinen oikea höyläämö, eikä "höyläämö".

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.