Ladataan...
ite puin

Taas kerran on keskuuteemme saapunut se ihana aika vuodesta, kun kaikki naislukemiset lehdistöstä blogeihin pukkaavat pihalle juttua toisensa perään joululahjavinkeistä. Olenko ainut joka on huomannut, että ne ovat joka vuosi aika samanlaisia. Nimittäin, täydellisen hyödyttömiä.1. Kollaasi supermarketin päivittäistavaratuotteista ei ole joululahjavinkki kenellekään, jolla on internet, lukutaito tai koti asutetulla planeetalla. Joo-o, ajatus on tärkein, mutta kyllä sekin oikeuskelpoisella henkilöllä riittää vain tiettyyn pisteeseen asti. En tiedä teistä, mutta minua ei suuremmin lämmitä ajatus hammaskiveä ehkäisevästä hammastahnasta lahjapaketissa.2. Jos läiskitään esille n. 250 000 tuotekuvaa suurinpiirtein randomilla, se näkyy. Tämäkään, siis, ei varsinaisesti vinkki, vaan lista tuotteista, joka on epäjärjestyksessä ja hankala lukea.3. Pelkkä nettikauppalinkki ja "Katso kivoja lahjoja täältä" - ei vinkki.

4. Yhteistyössä Suomen vessapaperi- ja korvapuikkoteollisuuden edistämisryhmän kanssa tehty juttu ei ole vinkki, se on edelleen mainos.5. Suklaa ja/tai sukat tai mikä tahansa, joita koko ihmiskunta on pitänyt viime vuosisadat turvallisina, mutta persoonattomina yleislahjoina, ei vinkki. "Anna lahjaksi lahja" on jotakuinkin samaa luokkaa uuden informaation jakajana.6. Hyväntekeväisyys. Mikä on tämä "Punainen Risti", josta puhut? Kuulen ensimmäistä kertaa! Lisäksi tämä toki näyttää niin uskottavalta, kun edellinen juttu oli "Helli itseäsi ylellisillä luksusjoululahjoila, nyt osamaksulla" ja seuraava "Tee nuorentava supersmoothie pandasikiöiden aivouutteesta".  Toki lahjansaajan silmitön pettymys heijastuu näyttävämmin upouusista luksuskengistäsi ja pandansikiönkuulaasta poski-ihostasi.Jos joku on joskus löytänyt oikeasti uutuusarvoisen joululahjavinkin jostain julkaisusta, sen saa ilmiantaa välittömästi alle.

(kuva)

Ladataan...
ite puin

No koska muuten saattaisi elää läpi tyylirikollisen elämänsä ihan täysin ilman tällaisia stailausneuvohelmiä:

"täysnahkainen vaate on helposti päällä epämukava. Suosi joustavaa keinonahkaa tai vaatteita, joissa on myös kangasta."Mikähän kokovartalomittainen bring-out-the-gimp asu mahtaa olla kyseessä, jos täysnahka on epämukavampi kuin joku natiseva muovi? Lisää halvannäköisiä (ja etenkin joustavia!) keinonahkavaatteita maailmankaikkeus tarvitseekin.

Seuraavaksi varmaan "Kuminauhavyötäröhousut toimistoon ja juhlaan".Nnoih. Viikon totaalipointless pikkuilkeilykiintiöni lienee täynnä.

Pages