Ladataan...
ite puin

Poolokaulukset näyttävät tulleen taas keskuuteemme halpavaateketjujen ylitsevuotaville hyllyille. Lapsityöläisten riiston lisäksi poolopaidassa on muutama muukin hyvä puoli. Tässäpä pari:

  • Instant kaksoisleuanhävitin! Toisaalta, instant marsuposkien korostin. Mutta noh, niitä varten on hiukset.
  • Mahdollisuus kilpikonnamaiseen piiloutumiseen kauluksen sisään, jos sattuu tilanne, josta ei pääse pakoon kuin piiloutumalla tai leikkimällä kuollutta
  • Jos on täysin kokomustat vaatteet, poolo ja musta toimistotuoli, näyttää leijuvalta päältä. So very cool.
  • Ninja-, pankkiryöstäjä- ja beduiinivibat kaikki yhdellä kertaa! Ei ole kauluspaidasta samaan, ei!

 

  • Erinomainen karkkivarasto. Suklaa saattaisi pidempään varastoituna ehkä vähän sulaa, mutta tämä lienee varsin teoreettinen mahdollisuus.
  • Kaulukseen voi asetella vaikka puolikkaan appelsiinin ja saada loppupäivän sairaslomaa vanhalla kunnon "ohhoh, yhteenkasvaneella vauvakaksosellani on kova päänsärky" -syyllä.
  • Ja jos jossain palaverissa karskisti yliviljelty voimasana-myyntijargoni alkaa heikottaa, voi poolokauluksen sisään melko huomaamattomasti ihan pikkuisen oksentaa.

Niin siis mää niinku tykkään poolokauluksista.

Ladataan...
ite puin

Toiveikkaille tuotan pettymyksen heti alkuun, kyse on siis HIUKSISTA. Mutta muillekin kuin minulle, jotka ovat ns. "not quite there yet" hiusosastollaan, tässäpä muutama kätevä arkipäivän niksi kriisistä selviämiseen. Tai ainakin sen peittämiseen, joka on lähes sama asia.

1)Loisiminen. Kyllä, se on aitoa omaa hiustani. Itselläs on ylimääräiset silmät. Ja maukuva ääni. Miinuspuolena kynnenjäljet kaula-poski-akselilla.


 

2)Pimeys. Se on paha- ja välimallintukkaisen ystävä, se. Miinuspuolena asioihin ja ihmisiin törmäily.


 

3)Naamanrutistaminen pienimpään mahdollisimpaan tilaan. Ta-dah! Suhteellisesti pidemmät hiukset vain pienellä lihastyöllä! Miinuspuolena piilevä beefcake-otsalihasten kehittymismahdollisuus sekä näyttäminen tyypiltä, jolla on kokoajan joko pidätysvaikeuksia tai ummetusta.


4)Luontevat peittämisasennot ja harhauttavat käsiliikkeet. No varmasti tämäkin jotain hämää, tai ainakin herättää keskustelun muualle ohjaavia kysymyksiä henkisestä terveydentilastasi. Miinuspuolena krampit sekä pukeutumisen hankaluus.


 

 

Kasvakaa sivuhuitulat, kasvakaa! Älä tule paha polkka, tule hyvä polkka. HETIHETIHETINYT.

Pages