Ladataan...
ite puin

Nykyaikaista ihmistä eivät peikot ja muut satuolennot enää paljon pelota. Löytyyhän se  tieto intternetistäkin, ettei niitä oikeasti ole. Ja kaikissa teeveesarjoissakin pahikset vampyyreistä noita-akkoihin ovat vain trendikkään synkeästi pukeutuneita, pohjimmiltaan helläsydämisiä superrakastajia. Tässä siis päivitettyjä pelotusasuehdotuksia. Varautukaa vapisemaan saappaissanne!

  • Miia Nuutila. Ota mukaan vaalennettu afroperuukki keskijakauksella, tynnyrillinen nimeltämainitsematonta ruuansulatusjugurttia sekä avoin mieli, suoli ja tarpeettoman kuuluva ääni. Miehet voivat puoleestaan olla "se jumalattoman ärsyttävä Zalando-mies".
  • Selluliitti. Nykyajan suurin terveysvitsaus, joka takaa painajaiset ainakin puolelle lähiösi väestöstä. Säästeliään halloween-juhlijan valinta, tämä asu on kätevä tehdä itse vaikka munakennoista.
  • Asuntolainan korkovähennyksen poisto. Tämä asu on haasteellinen toteuttaa, mutta onnistuessaan sitäkin tehokkaampi. Katso kuinka keskiluokkaiset perheet pakenevat sankoin joukoin tieltäsi, ja nauti vallantunteesta.
  • Ruokateollisuuden salaliitto. Oli se sitten pelottavan kuuloinen E-koodi tai lisätty sokeri, kaikkihan me _oikeasti_ tiedämme, että ruuan tuottamisen (ja sen myymisen voitolla) sijaan ruokateollisuuden salainen tavoite on tappaa kaikki kuluttajat hitaasti myrkyttäen, kuten parhaimmissa kauhuelokuvissa konsanaan.
  • Pätkivä 3G-verkko. Hajoita ja hallitse -tyylinen psykologinen pahis. Juuri kun luulet saaneesii uusimmat netissä roihuavan paheksuntakeskutelun komppauskommentit ladattua, ja päässäsi jo laadit omaa käsittämättömän nasevaa komppausvastaustasi vaivoin älypuhelimellasi naputeltavaksi, kenttä katkeaa ja kaikki se 19 sekunnin odottelu paljastuu turhaksi. Joudut painamaan refresh-nappia uudestaan. Buahahahaa.

Tai sitten voit olla kummitus.

Ladataan...
ite puin

Arkinen kauneus. Toisille se on kynttilänliekin eläväinen lepatus hämärässä, muovipussin leikki tuulenpuuskassa, tai ehkä talven ensimmäinen ainutlaatuinen lumihiutale kämmenellä. Nössöt.

Minulle se on jäätelön sulamiskuvio tulikuuman omenapaistoksen päällä.

Noniin. Nähty jo. Sula nyt, gaddämmit, että pääsen syömään. Ei tässä mitään ikuisuutta ole aikaa odotella.

Ladataan...
ite puin

He, jotka eivät erota C- ja G-kirjaimia toisistaan. Ehdottoman isoja plussapisteitä siitä, jos he ovat toimittajia. Aika grazya, etten sanoisi.

Toisaalta, olen nähnyt myös jonkun mainitsevan lempikirjakseen Tarxanin (ehkä sen tunnetumman sankarin salattu apinaveli edellisestä avioliitosta), ja eräs kirjoitti harrastavansa dicko-tanssia (koska hänestä asia ei vaikuttanut ollenkaan niin epäilyttävältä kuin minusta, oletan, että hän tarkoitti jotain enemmän Abban tyylistä eikä minulle oitis mieleentullutta k-18-tyyliä). Enkä kyllä edes ala laskemaan niitä huuto.netissä löytyviä Bontzoja, Ponzoja ja Ponccoja.

Että ehkä olen vain liian anqara.

Ladataan...

Pages