Ladataan...
ite puin

Päivittäinen sivistyshetkeni on lukea lööpit kahvilan ikkunasta työmatkaa aamukoomassa ohikävellessä. Se kannattaa lähes aina. Tänään näin iltapäivälehdessä (en muista kummassa, jossain niistä kahdesta, jotka ilmestyy aamulla) otsikon "näin vältät kaamoskilot". Ai kaamoskilot? Alkuun voisi luulla, että kausittaiselle painokertymälle olisi jo tarpeeksi kutsumanimiä, mutta voisi luulla väärin. Minun mielestäni tarvitsemme lisää kohdennettua lihavuustermistöä. Ehdotankin muutamia uusia, nyt olisi joka kuukaudelle oma.

Tammitonnit
Helmihöllyvät
Maalismuhevat
Huhtihyllyvät
Toukotutisevat
Kesäkirraavat
Heinähölskyvät
Eloröllöt
Syyssellut
Lokalöllyvät
Marrasmanboobsit
Joulujöllykät

Esim. Tiiti vältti eloröllöt, mutta altistui ärhäkkäille syysselluille.


Seuraavaksi sitten viikkotasolle.

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

On sanoja, jotka satuttavat ja sitten näitä vielä paljon, paljon pahempia. Niitä, joiden edellisen kanssa rimmaavan teonsanan nössösti sensuroin otsikosta laimeampaan. Tänään siis näitä jälkimmäisiä.

  • Dinneri. Niin, se onni siinäni breakfastin ja lunchin jälkeenni.
  • Tomsku. EI. Se on tomaatti. Sano se: tomaatti.
  • Benchmarkata. Ai luulitko, että kukaan ei tajua, että "benchmarkataan tuo" on kiertoilmaus lauseelle "nyysitään tämä ominaisuus meille"?
  • Kera. Myönnä, käytät tätä vain niissä ärsyttävissä fb-statuksissasi, jossa yrität herättää muissa kateutta juuri syömästäsi perusruuasta. Myönnä!
Ladataan...

Ladataan...
ite puin

1. Koska sanoista ei hirveästi saa selvää, voit kuvitella, että biisi on tehty juuri sinulle ja sinun elämästäsi. Miten ne tiesikin, että ala-asteaikaisen lemmikkihamsterini Petrin kuolema viiltää edelleen sisintäni?
2. Kun sanoista saa selvää, ne sivistävät. Esim. ihmisruumiin anatomiasta, voimatyökaluista tai norjalaisista pakanajumalista. Ei laula joku Pitbull juuri yhtään semmoisista.
3. Jos laulajalta nyt vähäsen näkyy keikalla peräosasto, vaikka vähän lattananpuoleinenkin, se on rokkenroll, metal ja hyvä, ei ilkeä skinny fat -meemi. Kyykätä ehtii katsokaas sitten helvetissäkin.
4. Jos tykkäät jostain metallibiisistä, todennäköisyys, että Cheek laulaa sen Vain Elämää -sarjassa on todella, todella pieni.
5. Metallivideoilla ei kukaan twerkkaa. Jos videolla joku tärisee, kyseessä on ruumiista irtautuminen tai riivaus. Tai Ozzy.

+1 Minun parhausmiehen ja sen bändin ihan uusi levy. Ennakkokuuntelussa täällä perjantaihin saakka.

Ladataan...

Pages