Ladataan...
ite puin

Taas on se aika vuodesta, eli blogijoulukalenteriaika! Tämän vuoden blogillisen mestariteokseni työnimi on riidanhaastamisjoulukalenteri. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, se on myös sen varsinainen nimi, koska en oikeastaan jaksa keksiä parempaakaan. Kun voin sen sijaan vaikka syödä karkkia tai katsella maalin kuivumista. Aiheena on siis löytää jokaiselle päivälle uusi ja jouluisa aihe torailla, penseillä tahi muuten vain käydä lähimmäistensä hermoille. Sydämeeni riidanhaastamisjoulukalenterin teit!

Vaikka hätäisimmät voisivat luulla toisin, kalenterin syvin tarkoitus on toki jouluisan lämpöinen ja hyvä: epäitsekkäästi rikastuttaa muiden elämää. Ensinnäkin, koska teet joulunalusajasta melkoisen kärsimysjuhlan, lähimmäisesi todella osaavat arvostaa joululomaa - sinusta. Toiseksi, koska tulet näitä ohjeita seuraamalla käyttäytymään seuraavat viikot kuin ilkeä ja pikkusieluinen peikko, menevät alkuvuoden kiltteydelläsi ansaitsemat lukuisat joululahjat nyt aivan toisiin osoitteisiin toteuttamaan ihan muiden ihmisten materialistisia haaveita.

Nostalgikoille ja heille, jotka haluavat katsoa, mikä taso jutuissa pyritään tänä vuonna alittamaan; viime vuoden mielensäpahoituskalenteri löytyy laskevassa järjestyksessä täältä. Vuosi on mitä ilmeisimmin tehnyt tehtävänsä aivojen rappeutumisen saralla, koska jutut vaikuttivat välillä jopa melkein hauskoilta.

Tai no, ainahan mä itse nauran omille vitseilleni.

Ainoana.

Ladataan...
ite puin

Tiedättekö ne jutut, joihin laiskat bloggaajat laittavat jonkun ankean muka-ajatuksiaherättävän kuvan (tai pari) sekä ärsyttävän holhoavan pätijätekstin kuten "ajattelemisen aihetta..." ja törkeästi väittävät sitä kunnon postaukseksi?

Mikä sattuma, sillä tämä on juuri semmoinen! Paitsi tämä minun luonnollisesti herättää oikeasti ajatuksia. Esim. "Koska pääsee kotiin?" ja "Mitä ruokaa?".

Ladataan...

Pages