Ladataan...
ite puin

Yhdeksänkymmentäluvun tyyli tekee comebackiä (luin tämän Saaran blogista). Ensimmäinen reaktioni oli "voi ei" ja sitten "VOI EI" ja sitten "hetkinen, tämähän on nykyajan pullamössönuorisolle ihan oikein". Toki crop topit ja kukkakuosihousut saattava olla oikein käytettyinä jopa melkein söpöjä, mutta seuraavia ysäritrendejä toivon karaisemaan nuorisoamme ihan pelkkää ilkeyttäni:

 • The Body shopin Fuzzy Peach. Takaan, että muutaman kuukauden heavyuseriuden jälkeen et enää ikinä katso persikoita samalla tavalla. Eli ilman oksureaktioita. Tämä siitäkin hämmästyttävästä syystä, että tuoksulla ei ollut persikan kanssa juuri mitään tekemistä.
 • Miesten keskijakaus. Jos lesbous olisi valinta, tässä olisi syy.

Bang! Aaaaaand you're off men foreva! 

 • Lantiofarkut. Hahaha, siinäpä mietitte, voitteko istua, nojata tai edes kääntää päätänne lievästi vasemmalle, ettei tarkoin asetellusta lantiolinjasta pilkahda poski.
 • Spice Girls -plattarit. Koska Gene Simmons-kävelyhän toki on uusi musta.
 • Permanentti ja Turku-heitto. Joojoo, ehkä suuressa maailmassa ysärin "The tukka" oli se Jennifer Anistonin, mutta meillä Suomessa se oli tämä hiuslakalla panssaroitu hirvitys. Tupeerauksen tuli alkaa puoli viideltä aamulta, jotta yhdeksältä koulussa olisi se hiusmaailman Pisan kalteva torni riittävän törkeästi pystyssä.
Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Tänään tulee televisiosta Tappajahain kosto! Se on sarjan neljäs osa - se, jossa Tappahain lapsenlapsi tai veljenpoika tai joku muu kaukainen sukulainen sukeltelee maailman ääriin kostaakseen sukulaistensa gorekkaan kuoleman tyypille, joka on jotain sukua haintappajille. Nerokasta. Elokuva on tietenkin niin käsittämätön, että se on jo hyvä, ja jäinkin harmittelemaan, ettei Tappajahailla ole mehusteltu ollenkaan tarpeeksi. Esim. tällaiset on vielä tekemättä:

 • Tappajahaiko. Tappajahai pitää hiljaista tienvarsimotellia ja murhaa pahaa-aavistamattomia tyttösiä äitinsä muumioitu hainevä päässään. Psykologinen trilleri äitikomplekseista.
 • Tappajahaisetä. Aikakausikuvaus New Yorkin italialaisen kalamaailman vaikutusvaltaisimmasta perheestä.
 • T4pp4jah4i. Kaksi tappajahaita, nuorempi ja kokeneempi, jahtaavat sarjamurhaajaa, jonka teot perustuvat 4 kuoleman syntiin (hailla niitä on vähemmän, koska esim. tappaminen on niille arkea).
 • Tappajahain lista. Saksalainen Oskar Tappajahai tekee listan ihmisistä, jotka aikoo syödä. Ja syö ne.
 • Tappajahaisti. 2. maailmansodan aikaisella puolanjuutalaisella muusikkohailla on tavattoman terävä hajuaisti.
 • Tappajahaikuningas. Eräänä päivänä ollessaan uimassa, Simba yllättyy ikävästi.

(anteeksi, oli pakko)

(kuva)

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

10 vuotta sitten olin 26-vuotias - nuori, viaton, kokematon, sekä maailman pahuuteen tottumaton. Kiistattomana todisteena siitä, mulla oli saparot:

Voi mitä kaikkea hyödyllistä olisinkaan silloiselle itselleni voinut nykyisellä tietämykselläni ja suoranaisella viisaudellani kertoa! Miltä kaikelta kärsimykseltä olisinkaan itse itseni säästänyt. Esim:

 • Mitäs siinä tuijotat? Etkö ole ennen itseäs nähnyt? Häh?
 • Moi, tässä ensi viikon lottonumerot. Tai mitäs tässä kitsastelemaan, tässä parin seuraavankin. Ja lisänumerot päälle.
 • Moi, olen kyborgi tulevaisuudesta, jossa koneet ovat ottaneet vallan ihmiskunnasta. Btw, tiedätkö missä John Connor asuu? *Terminator-musiikkia*
 • Soittaisin itselleni kännykällä, sanoisin mystisellä äänellä: "Olen tulevaisuuden sinä, minulla on sinulle tärkeää kerrottavaa... Kuuntele tarkasti... Avain onnelliseen, pitkään elämään ja henkiseen rikkauteen on..." jonka jälkeen katkaisisin puhelun.
 • Moi, olen sinä itse tulevaisuudesta. Jännää, eikö! Mitenniin "et kai ole syönyt mun suklaita"? Ne on hei MUN suklaita.
 • En sanoisi mitään, seuraisin vain joka paikkaan ja kun menneisyyden minä kääntyisi katsomaan, leikkisin tekeväni ihan muuta ja viheltelisin viattomasti.

Varmaan kehittelisin matkalla muutaman muunkin yhtä laimeasti ontuvan pop-kulttuurireferenssiläpän. Esim. Paluu tulevaisuuteen -elokuvasta. Luultavasti menneisyyden ja nykyisyyden minä vain lyöttäytyisimme yhteen ja kulkisimme ympäri kaupunkia pelottelemassa muita ihmisiä.

Oikeasti siis en neuvoisi itselleni mitään (paitsi ne lottonumerot), menneisyyden tehtävä on tarjota riittävästi jälkiviisastelun aiheita tulevaisuudelle, jotta voi kuvitella kasvaneensa ihmisenä.

Pages