Ladataan...
ite puin

+ei sada sentään lunta

+kukaan ei taputtanut, kun reittilento laskeutui

+täältä saa pepsimaxia

+kiitos terminaalissa jotain soudun mm-kisoja näyttäneen Eurosportin, olen hyvinkin etumatkalla yhden ihmiselämän aikana kerrottujen mela-vitsien riittävässä määrässä (vaikka se kuulemma oli muka airo)

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Vuokrattiin reippaalla seikkailumielellä tuollaiset semitrendikkäät SUP-laudat. Alku oli ihan käsittämättömän tahmaista, mutta onneksi kun oltiin melottu tuskaisesti ympyrää jokunen minuutti, vuokraaja tuli kertomaan, että kattokaas, kun tää homma vähän helpottuu, kun kääntää laudan etupään ETEEN. Ja what do you know, tyyppi tiesi mistä puhui.

Ei se nyt varsinaisesti helppoa ollut sittenkään (näytin kuulemma ekan 10 minuuttia lattiaa kyyryssä hyvin varovaisesti lakaisevalta mummolta), mutta sentään pääsin suoraan eteenpäin. Kokemuksesta viisastuneena keksinkin muutaman omalle kohdalle osuvamman nimen lautailulle:

  • Sit down paddling
  • Thinking of standing up, then thinking again, sometimes paddling
  • Falling on your knees-ing
  • Laughing at other people while paddling
  • Laughing at myself while paddling

Oikeasti tuo oli kivaa (vaikka ehkä en ihan heti pyri mihinkään kilpajoukkueeseen) kunhan ei jäänyt tuijottelemaan alla uivaa kalaparvea, jonka jälkeen tasapainon menetys oli varma.

Ladataan...

Pages