Ladataan...
ite puin

You had me at "Hirviöleffa", mutta jos joku teistä ei jostain kummallisesta syystä vielä vakuuttunut, tässä tiivistettynä, miksi tämän elokuvan on pakko olla ns. pakko katsoa -matskua:

 • Hai, jolla on kaksi päätä. Ekstrajännitysmomentti siitä, kun yrittää etukäteen arvailla, onko toinen pää pää- vaiko pyrstöpäässä.
 • Tai ehkä se on evässä.
 • Brooke Hogan JA Carmen Electra

(kuva nyysitty telkku.comista)

Ladataan...

Ladataan...
ite puin
 • Mene kauppaan silloin, kun siellä ovat kaikki muutkin. Näin näet helposti, mikä on kesän suosituin mekkomalli ja -kuosi, ja siten varmasti paras ja sopivin kaikista.
 • Jonota sovituskoppiin täysissä ulkovaatteissa, takki kiinni ja mielellään pipo päässä. Näin pystyt tuskanhikisenä testaamaan mekkokandidaattia aidoissa kesäfiilareissa.
 • Luota sokesti kaventaviin peileihin ja himmeään peräläskit, silmäpussit ja n. 6-8 ikävuotta poistavaan valaistukseen.
 • Jos joku mekko herättää tunteen "mä en ole ikinä pitänyt tällaista" tai "en yleensä/koskaan käytä tämän värisiä vaatteita" tai parhain kaikista "No äkkiäkös minähän laihdun viisi kiloa. Pelkästään käsivarsista." it's a keeper.
 • Vie mekot takaisin, osta farkkusortsit (joita sinulla on jo 9 vastaavaa paria) ja mene jätskille.

Great success. Ensi viikolla sitten bikinishoppailemaan. Farkkusortsit.

Ladataan...

Ladataan...
ite puin

Olen viime aikoina saanut henkisen uudelleenyhteyden sisäiseen aamutreenaajaani, fyysinen minuuskin on sijainnut joka aamu kärppänä (tai muuna vinkeänä näätäeläimenä) klo 7.00 TFW Tampereen ikipirteällä tekonurmella (joinain aamuina se on myös tekopirteä ikinurmi). Vaikka en ehkä löytänyt aamu-urheilusta zenmäistä mielenrauhaa, hyväksynyt itseäni sellaisena kuin olen (kyllä nainen tarvitsee aina vähintäänkin isommat hauikset) tai oppinut olemaan yhtä universumin kanssa, jotain muuta selvisi kuitenkin:

 • On muitakin ihmisiä, ihan jopa useita, joiden mielestä tämä on muka tosi hyvä idea, ja ne on monesti myös tulleet paikalle
 • Pääsen ylös, ulos ja treeneihin varsin yksinkertaisella psykologialla: "tää helpottaa kun avaat silmät", "tää helpottaa kun nouset ylös" "tää helpottaa kun laitat vaatteet" "tää helpottaa kun lähdet ajamaan pyörällä" "tää helpottaa kun punnerrat vielä joku 400 kertaa" "tää hel... kas, täähän oli tässä, awsum".
 • "Treenaa ennen kuin aivot herää" pitää tavallaan paikkansa, mutta noin vartin rehkimisen jälkeen yleensä jo pystyy muodostamaan ihan kokonaisia lauseita eikä vain "hgrö" ja "öfrähähö". Ei siis joka aamu, mutta yleensä.
 • Osaan perfektoida "kierähdän suoraan sängystä ulos" -ylösnousemusrutiinini, jossa olen lisäksi pakannut mukaan sekä duunieväät, että vaihtovaatteet enkä näytä täysin peikkoeläimeltä uloslähtiessäni n. 6 ja puoleen minuuttiin
 • Ihminen pystyy venymään melkoisiin mestaritason treenisuorituksiin, kun tietää, että lopuksi saa ilmaista kahvia (kahvia, eikä Oksa-Mokkaa)

 

Lisäksi voisin todeta, että aamutreenien jälkeen on koko päivän voittajafiilis, mutta mulla nyt on niin iso ego, että mulla on lähes aina muutenkin.

Tsek myös Mansen Muijien arvonta,  josta voi voittaa ihan ilmaiseksi kuukauden maailman ensteks parhaisiin aamu- (ja ilta-)treeneihin! Mukana myös lisää kuvia meigästä ja ihan proeliteurheilijatason kompressiopolvisukistani. En huomaa treeneissä muuta eroa, kuin että voin nyt kertoa kaikille proeliteurheilijatason kompressiopolvisukistani. Win.

Ladataan...

Pages