Ladataan...
janikamariella

Se lähti pienistä jutuista, yksityiskohdista kehystettävissä kuvissa, lämpimästä turkista, saippuapumpusta, kukista..                                                                        Olen aivan hurahtanut tähän väriin. Siis tuntuu että eihän tähän väriin voi koskaan kyllästyä. Hankimme vastikään myös pinkin Moccamasterin. Joosen ennustus "Oon varma, että kohta meillä on pinkki mattokin" piti paikkansa sillä löysimme ihanan sävyn VM Carpetin hattaramatosta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Ladataan...
janikamariella

Mikä innostaa liikkumaan, ja kuinka säilyttää into liikuntaan? Vai onko se sisäsyntyistä?

Itse innostuin liikunnasta nelisen vuotta sitten ja aloin tehdä YouTubesta löytyviä kahvakuulatreenejä. 

Todellisen kipinän sain kuitenkin kolme vuotta sitten liikuntatunnilla. Opettajamme käski jokaisen laatia itselleen n. viiden viikon suunnitelman ja jokaiselle päivälle jotain liikuntaa. Treenit merkattiin vihreä /punainen sen mukaan suorittiko vaiko ei.  Tämähän sitten tempaisi minut mukaan.

Motivaatio on säilynyt siitä asti, ja liikkumisesta tullut lähes päivittäinen rutiini. Se on jännää miten pienestä sitä voi innostua. Loppujen lopuksi ei tarvita edes suuria asioita sen motivaation löytymiseen. 

On paljon puhuttu että täytyy aina olla iso suurempi tavoite, ja sitten pieniä välitavoitteita. Minulla itselläni tavoitteenani on yksinkertaisesti säilyä terveenä ja pysyä hyväkuntoisena.

Kuinka sitten motivaation saa pysymään? 

Itselleni riittää se, että tietää liikunnan lisäävän hyvinvointia ja edistävän terveyttä. En pystyisi koskaan liikkumaan /saisi motivaatiota pysymään vain fyysisten seikkojen vuoksi, sillä kaikkein tärkeimmät  motivaattorit itselleni  kuitenkin ovat hyvinvointi ja terveys + tietenkin liikunnan jälkeinen hyvä olo! 

 

Ulkoinen motivaatio inspiroi ja voi antaa sysäyksen, niin kuin itselläni kävi, mutta motivaatiota ei saada pysymään ainakaan kovin kauaa ilman sisäistä motivaatiota. 
 
Liikunta monesti mielletään isona operaationa, ja tunnistan kyllä tuon ajatuksen, mutta ei sen tarvitse sitä olla. Päivästä saa jostain välistä aina tilaa muutamille punnerruksille/pompuille. 
 
Mikä teitä motivoi liikunnassa ja oletteko aina pitäneet siitä, vai innostuneet siitä myöhemmin?
 
 
 
 
-Janika

Share

Ladataan...

 

Muodin uusimpia tuulia, kulttuuria ja taidetta, luksusvaatteita ja tarinoita ihmisistä - tätä on Gloria, suosikkilehteni. Kävin noutamassa uusimman numeron perjantai-aamuna, ja olin siitä niin innoissani!

Olemme muutama viikko sitten muuttaneet uuteen kotiin, emmekä siten ole mitään ylimääräistä haalineet.Siksipä olikin ihanaa käydä ostamassa jotain pientä itselle.

Ennen aamurutiineihini kuului ostaa lehti ja käydä lukemassa se cappuccinon äärellä suosikkikahvilassa. Nyt kun sitä tekee harvemmin, sitä arvostaa enemmän. Rakastan kahviloita. Se aamutunnelma on niin inspiroiva.

 

Onko teillä suosikkilehteä? Tai ylipäätänsä luetteko lehtiä?

 

-Janika

Share
Ladataan...

Pages