KASVISRUOKAA

Janita Johanna

 

Ruokajuttuja! Väsäsin eilen mun bravuuria, parsakaali-fetapiirakkaa ja kylkiäisenä kesäkurpitsa-pastasalaattia. Molemmat ihan superhelppoja mutta vieläkin parempia. Teen piirakat aina valmispohjiin koska no, helppous. Mun mielestä ne on myös hyvän makuisia joten miksi nähdä vaivaa :-D Meillä ei myöskään ole piirakkavuokaa, joten teen piirakat aina irtopohjavuokaan. 

Nää molemmat on ollut jo pidemmän aikaa kestosuosikkeja kaiken näköisissä illanistujaisissa ja rennoissa juhlissa. Välillä oon heittäytynyt villiksi ja tuunaillut piirakkaa pekonilla tai kirsikkatomaateilla, tälläkertaa mentiin ihan tällä perus. Salaatin kanssa tein tomaattisen jogurttikastikkeen joka sopi siihen yllättävän hyvin. Ollaan muutenkin viimeaikoina tehty jogurttikastikkeita varmaan kaikkien ruokien kanssa.

Erityismaininta muuten noista Lidlin kaurasydämistä, jos ette oo maistanut, niin maistakaa.

 

Feta-parsakaalipiirakka

Valmis piirakkapohja

Pakasteparsakaalia 

Paketti fetaa

2dl sipuliruokakermaa

2 kananmunaa

Mausteita (suola, pippuri, chili, valkosipuli..)

Juustoraastetta

Uunissa tasalämmöllä 225 asteessa epämääräinen aika, ehkä 40 minuuttia?

Päälle rucolaa

 

Kesäkurpitsa-pastasalaatti

Salaattia

Kesäkurpitsaa

Paprikaa

Kurkkua

Sipulia

(Avocadoa ja tomaattia jotka unohdin)

Tricolor-pastaa

Fetaa (käytin seosta jossa oli seassa myös oliiveja)

Tomaattinen jogurttikastike

Muutama desi turkkilaista jogurttia

Ehkä kaks ruokalusikallista tomaattipyrettä

Suolaa

Pippuria

Chiliä

 

Kivaa sunnuntaita<3!

 

-Janita

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pitää heti matkia! Nyt on jättilasagne uunissa tätä päivää varten

Jälleen kerran, upeita kuvia ja ihania ruokia

NoraM (Ei varmistettu)

Niin unohtui äskeisestä! T. Nora

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.