Minttuinen hernesose

Reseptin salainen ainesosa on lusikallinen pääsiäisestä ylijäänyttä minttuhyytelöä. Ihanan keväistä ja vihreää!

Minttuinen hernesose (2 annosta)

  • 400 g pakasteherneitä
  • suolaa
  • iso lusikallinen voita
  • lusikallinen minttuhyytelöä
  • kourallinen tuoreita mintunlehtiä

Keitä hieman sulaneita herneitä 6-8 minuuttia niin, että ne pehmenevät mutteivät menetä kauniin kirkasta väriään. Valuta ja mausta suolalla.

Siirrä herneet suureen kulhoon, sekoita joukkoon voi ja minttuhyytelö ja surauta sauvasekoittimella muusiksi. Heitä sekaan vielä mintunlehdet ja hurauta muutama kierros lisää.

Tarjoa kalan tai lihan kaverina.

Kommentit

MariMaalla
Kivistössä

Tämä on niin mahtavan väristä, että jo senkin takia pitäisi tehdä! Onko tämä parhaimmillaan kuumana vai viileänä?

Janoinen persilja

Sanoisin, että hieman jäähtyneenä :) En ole tosin koskaan kokeillut ihan kylmänä, hyvää saattaisi olla sekin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.