Sahramikuha

Ladataan...

Tulipas hyvää, vaikka itse sanonkin. Ja melko nättiä! Kaiken lisäksi resepti taitaa olla yksi nopeimmista ja helpoimmista, joita olen julkaissut.

Sahramilla ja appelsiinilla maustettu kuha (2 annosta)

  • 300-400 g kuhaa fileenä
  • suolaa
  • 1 appelsiinin kuori
  • muutama hyppysellinen sahramia
  • voita
  • öljyä
  • manteleita

Leikkaa kuhafileestä ensin pois keskellä leveämpää päätä oleva kova pätkä, niin että päätyyn syntyy halkio (tai pyydä kalatiskin myyjää tekemään se).

Mausta kala kauttaaltaan suolalla, raasta & hiero päälle appelsiinin kuorta ja ripottele lopuksi kummallekin puolelle hieman sahramia.

Kuumenna paistinpannulla nokare voita ja tilkka öljyä ja paista fileitä 2 minuuttia per puoli.

Koristele annokset silputulla mantelilla ja mahdollisesti ylijääneellä appelsiininkuorella.

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

yksi sana: nam! nyt kauppaan :)

No nättiä juuuuu! 

Kommentoi

Ladataan...