12345678910

Noniin siis anteeeks kaikille ihan kauheesti, kun en oo ehtiny postaileee. Mä olin tossa Rukalla viikon leikkimässä ammattilautailijaa ja alkoholistia, mutta eihän niistä kummastakaan tullu mitään ku ois varmaan pitäny valita jompikumpi!! Oon saanu ihan kauheesti kommentteja, että oonko kuollu vai mikä on, ja että kaikilla on tosi ikävä mua, siis iltalehti pyys haastattelunki multa, että mitä kuuluu kun en oo ehinyt postailemaan!! Mut tällanen blogiloma on tehny tosi hyvää, koska siis oon niin aktiiviivisesti ja tiiviisti tehny duunia tän blogin eteen ni meinasin palaa loppuun, mutta nyt on hyvä puhti taas päällä. Ja siis oon saanu jo 8 miljoonaa uutta lukijaaki siis ihan huippua! Sen kunniaks pari huippukuvaa!

Ulkona on tänään satanut lunta! SIKAKIVAAAA JEEE TALVI TULI TAKAS! Harmi että silti on aurinkoa, kun pimeys on niin ihanaa.  Sillon ei tarvi pukee tai meikata ja ulkona voi kävellä vaikka alasti, kun ei kukaan nää ja jos näkee niin ne on talvikoomassa ja ei kato. Sinäänsä ihan kätevää. Mut jussina on aika rankkaa, kun pitää pitää meikkejäki koko yön päässä kun aurinko ei laske ollenkaa! Ulkona on nyt lätäköitä ja loskaa, mut se on ihan kiva, kun sit ei tarvi pestä jalkoi illalla ku ne huuhtoutuu siin samalla. Tai sit jos ei haluu jaloille päiväpesua ni voi ottaa kahdet kengät mukaan, niin voi sit vaihtaa ku edelliset menee läpi, se on ihanaa kantaa kaikkee extraa nimittäin aina mukana!

Tänään harkassa Sirkus Magentalla on treenipäivä, mitä nyt en silleen viittis huudella kun ihmiset ei oikeen tykkää kuulla jos jonku työpäivä on esimerkiks jotain auringonottamista. Kun eihän se oo reilua yhtään, ja ymmärrän sen kyllä ihan täysin, koska jos joku joutuu kärsimään töissään niin onhan se nyt reilumpaa, että muutkin sitten joutuu!! Lotolle on keksitty jo ratkasu tähän, kun naapuri voittaa lotossa niin säkin voitat, mut tohon työpaikkakärsimykseen ei oo toisaseks löytyny MITÄÄN ratkasua. 

Nomutta hei ihanat raxupoxu lukijat, mä en oo siis kuollu, vaan ihan tosi elossa. Ja mä postailen uutta tekstii sit taas ens viikolla!

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.