Iloinen sääpää

Haluan nyt listata ja pohtia kivoja asioita. Oon ollu aika onnellinenkin tässä lähiaikoina. Mulle valon määrä on suoraan verrannollinen hyvänolon määrään. Joka vuosi unohdan, että se tuntuukin näin hyvältä, kun aurinko paistaa ja päivät on muutakin kun pimeää ja harmaata. Sainkin vastikään tietää, että sille on termikin keksitty, muukin kun kaamosmasennus, nimittäin  meteopaatti. Artikkelissa pohdittiin mahdollisia suomenkielisiä vastikkeita nimelle ja hauskimpia oli musta kelikuloinen, sääpaatti ja säänmukainen mielialahäiriö. :D Toki kevään hyvään fiilikseen vaikuttaa esim. myös se, että kesä on vielä edessä ja se, että seuraavan syksyn mahdolliset koulupaikat on kaikki vielä avoinna ja kaikki on mahdollista.

 

Kivoja asioita nyt:

x Työharjottelu Sirkus Magentalla kesään asti!!!! <3

x KEVÄT

x Siisti koti

x Lukeminen

x Kirjoittaminen

x LENKKEILY hyvässä säässä

x SIRKUSTREENAUS!!!!!!!!!!!!!!! En tee kevääällä muuta, kun käyn treenaamassa kaikkea mahdollista. Aion käydä kässäri, akro ja vapaatreeneissä ja kokeilla ilma-akroakin!!! Kesällä aion osata seistä käsilläni, ettäs tiiätte. Sanoisin että saan spagaatinkin mutta noidannuoli nyt lykkää tätä tavotetta isosti maltillisemmaksi.

x Teatteri, monta roolia= haastetta= OPIN

x Videoiden tekeminen

Siis mä RAKASTAN eniten tässä elämässä oppia uutta. Eniten ehkä tollasia konkreettisia taitoja, mutta myös henkiset oivallukset on oppimista. Elämää kun ei opi kun elämällä. <tähän sellanen habahymiö> #strong (Miten pärjää ilman hymiöitä ja tägejä muka?! No ei pärjää.)

Kivaa viikonloppua ruudun taakse kaikille! Painakaa sydäntä jos tykkäsitte postauksesta! ;) 

Kuvat Charlottaeve <3

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.