Uuden takin taskut ja hassu lappu rapussa.

On kesäkuun puoliväli jo! Nyt aika voisitko mennä vähän hitaammin, kiitos?! Mun työkokeilu Sirkus Magentalla loppuu kohta, aika mälsää. Tai jos en saa koulujärjestelyjä niin sit se ehkä vois jatkuakkin. Elämä on aika kivaa. Kestäispä kesä edes puol vuotta.

Mun rapussa oli hauska lappu yläkerran äänekkäille panopupuille. Harmi etten ehtiny ottaa siitä kuvaa, ennenkun puput varmaan kävi jo nappaamassa sen muistoksi kääkaapin oveensa.

Ostin tänään farkkutakin. Siinä on isot povitaskut johon saa kännykän! Tiedättekö, kun mulla on ollut vaan rikkinäisiä takkeja. Toiseeen kännykkä mahtui siiilleen, että änki sen sinne peläten kokoajan että se tippuu. Ja toinen tasku joka olikin sitten niin iso, kun takin vuorikin, eli taskussa oli reikä ja puhelinta sai kaivaa sitten selästään aina. Ja siks en pidä kännykkää laukussa, koska mulla on aina reppu, ja sitku pitää tsekkaa instagrammii ja snäppii jokatoinen minutti ni rai-vos-tut-ta-vaa kaivaa sitä kännykkää selästä kokoajan?! Meinasin jättää ton sanan tavuttamatta, vaikka halusin tavuttaa sen, koska en osaa tavuttaa. Lukiossa mun joka esseen lopussa oli ohjeet tavutukseen, kun aina tein sen väärin. En tiedä onko toi tavutettu oikein, kertokaa mulle? Kyllä mä pienenä osasin tavuttaa, ainakin kun leikittiin jotain sellasia tavutusleikkejä.

Mulla on pakarassa rakkula, koska mun teemasynttäriasu hiers mua. Ja lantiossakin on. Aika kiusallinen paikka. Nytki istun sen päällä ja se ei saa ilmaa. Yöllä se sitten saa ilmaa ja aamulla on parantunut. Jes. 

Joka kevät suunnittelen, että teen mun parvekkeesta sellasen oikeen hengausMEKAN!! Arvatkaa onko se.....? Nyt siellä on kyllä kivat valot, mutta suomen kesällä ei hirveesti valoja ulkona kaipaa. Ehkä alan sit hengaa siel syksyllä. Haluisin sellaset nojatuolit sinne. Mut sillä rahalla saa aika monta terassikaljaa, ja uutta paitaa..? 

Siitä on vuosi, kun oon alottanu elämäni kohti vegaanisuutta. Aloin miettimään tossa yks päivä. Että en oo ollu kipeenä koko vuonna. Ihanaa että oon vegaani. Ehkä ostan aamupalaksi hedelmiä tällä viikolla ja juhlin tätä päätöstä. Koska sillonki ku alotin tän hommelin ni söin parina päivänä hedelmäaamupalan ja se oli ihanaa. Vesimeloonia ja banaania ainakin.

Kuvat Charlottaeve

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

Puss ock Kram, Jassu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.