Hyvältä ihoni tuoksuu

Jenna K

Ultra Brahan kiertoteitse viittaavasta otsikosta huolimatta 90-lukulaisen bändin paluu ja presidentinvaalit tuntuvat juuri nyt kaukaisilta, jopa yhdentekeviltä asioilta.

Sillä tänään, tänään yksi aistimusmaailman tärkeimmistä asioista,
täysin minulta tuoksuva hajuvesi,
löysi parin vuoden harhailun jälkeen luokseni.

Sain iltapäiväpostissa pullollisen L’eau De Chloéta, Chloé-klassikkotuoksun sitruksista pikkusisarta.

Olen haistellut ennakkoon monia hajuvesiä. Tämä on ainoa, josta en voi vaieta lanseeraukseen asti.

Maaliskuussa myyntiin tulevan uutuukaisen pohjalla tuoksuu ruusu, aivan kuin Michel Almairacin vuonna 2008 luomassa alkuperäisessä Chloéssakin.

Superraikas sitruksinen terä pehmenee hiljalleen, tekee tilaa tyylipuhtaalle patsulille, joka vuorostaan jättää jälkeensä kevättuoksulle harvinaisen, syvällisen aromin.

Syön hedelmäkarkkipussista aina ensin vihreät makeiset. Kahvilassa upotan kuumaan veteen siivun sitruunaa ja jääkylmän mineraaliveden maustan limelohkolla. Tässä työpöytäni ääressä, L'eau De Chloéen kastautuneena tuoksun ihan itseltäni. Valmiilta. Varsin vapaalta.

Pahoittelen, tämän paremmin en osaa sitä sanoa. Haistakaa itse iholtani - tai suoraan pullosta parin kuukauden päästä. 50 millilitraa tätä perustuoksujen yläpuolelle kevyesti kohoavaa täydellisyyttä irtoaa sellaisella 58 eurolla.

Kirpeiltä karkeilta maistuvaa tiistaita toivoo: Jensku

&feature=relmfu

Share

Kommentit

Karoliiiina (Ei varmistettu)

Oi! Tämä kuulostaa ihanalta, pitääkin käydä heti nuuhkimassa kun tätä tulee kauppoihin =)

Vierailija_Pee (Ei varmistettu)

Voi kyllä!! Alkuperäinen Chloé ei koskaan ole ollut juuri oikea minulle, vaikka sinnepäin onkin. Nyt syön siis kirpeitä hedelmäkarkkeja ja haaveilen L'eaun tuoksuttelusta.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Karoliina: Juuri niin kannattaa tehdä.

Pee: Ai ai, pitää ehkä itsekin kulkea tänään kotiin Makuunin kautta.

Vimps (Ei varmistettu)

Tämä vaikuttaa lupaavalta! Chloén nimikkotuoksu on nimittäin yksi niistä kolmesta tuoksusta, jotka olen onnistunut 35 vuoden aikana löytämään, ja pidän myös sitruksesta niin tuoksuina kuin makuina.

Pakko siis testata, kun vastaan tulee!

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Näiden tietojen pohjalta sanoisin, että on hyvin todennäköistä, että sinä ja L'eau de Chloé pidätte toisistanne. Kosmetiikasta tulikin mieleeni, että oletko muuten lähettänyt jo minulle osoitteesi? Se ei ole tavoittanut minua ja kasa Essien kynsilakkoja makaa edellen pöydälläni.

Vimps (Ei varmistettu)

Ehm, en muistaakseni ole osallistunut Essie-lakkojen arvontaan enkä tietääkseni ole silloin myöskään voittanut niitä. Toki Essieistä tykkään!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

No johan, arvontasiipemme vetäytyy nyt tutkimaan asiaa ja suorittamaan uuden arvonnan!

kotikissa

Hyvältä kuulostaa.

 

 

 

 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ja tuoksuu.

Kommentoi