Päivän kauneusuutiset: Huippis, uusi it-kynsilakka ja 3D-huulet

Jenna K

Suomenkin kokoisessa maassa järjestetään niin monta kauneuspressiä viikossa, että jos kävisin niissä kaikissa, näyttäytyisin toimistossa vain maanantaisin ja perjantaisin.

Jos ollaan täysin rehellisiä, vain silloin tällöin infoissa kerrotaan jotain ihan oikeasti uutisarvoista. Tämänaamuinen Max Factorin pressi Bläkin kattohuoneessa oli juuri sellainen info, iloinen yllätys, josta kannoin mukanani jopa kolme uutista:

Uutinen 1: Piia Hiltunen on uusi Huippis-meikkitaiteilija

Suloisen Karoliina Kankaan korkkareihin Max Factorin virallisena meikkitaiteilijana ja Huippumalli haussa -sarjan meikkitiimin vetäjänä astuu  ihana Piia Hiltunen. Olen fanittanut pitkään Piian huulimeikkejä, joten antauduin kiitollisena huulineni Piian meikkituoliiin.

Opin, että huulissani on ”paljon pinta-alaa”, mutta rajauskynällä voin meikata niille lisää ”pyöreyttä”.

Uutinen 2: Kesän trendikkäin kynsilakka on löytynyt!

En muista, olenko jo maininnut, että milleniumin metallisävyt ovat palanneet kauneuden trendikartalle. Oi ei? Oi kyllä! Jos metallisina kimaltavat hopeahuulet saavat aikaan pahat fläsärit, kimaltavista kynsistä on hyvä aloittaa. Olen etsinyt täydellistä hopeista metallikynsilakkaa hetken ja tänään se löytyi: Max Factorin uusi Angel Nales sävy tulee kauppoihin toukokuussa, mutta malttamattomimmat voivat ostaa kaupasta jo nyt sarjan samannimisen,  mutta vähän lilahtavamman sävyn. Meikäperfektionisti ja muut sävyyn tänään koukuttuneet kauneustoimittajat malttavat toukokuuhun asti.

Omat käteni olivat niin koppurat, että pakotin Trendin kauneustoimittajan Anni Nissin kynsilakkamallikseni. Huomatkaa myös Annin kadehdittavan kaunis Samuji-mekko.
 

Uutinen 3: Liukuvärihuulten tekeminen helpottuu ihan just!

Muistatteko, kun kerroin 3D-efektisistä liukuvärihuulista? Max Factorilta on toukokuussa tulossa Flipstick-huulipuna, joka on luotu juuri sellaisten liukuvärihuulten tekemiseen. Huulipunapuikon päissä on kaksi eri sävyä, jotka sopivat toisiinsa ja joilla saa helposti meikattua kolmiulotteiset huulet. Inspiraatiota ja havainnolliset vinkit löydät tästä postauksesta.

Meikkiksen huulten ulkoreunat maalattiin oranssihtavalla punalla ja huulten sisäosaa tehostettiin pronssisävyllä.

Huh huh.  Tämähän on vähän kuin uutistoimituksessa istuisi!

Kolmiulotteista ja noin muutenkin muhkeaa tiistai-iltaa toivottaa: elokuvateatterin pimeyteen piiloutuva Jenna

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Wow. Tämä toinen turbohuuli kaipaisi jotai tuollaista liukuvärihommelia! Veri nais, veri nais :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Hertta: No niin on, kovin kiva! Lupaan lainata omaani, tai hankkia sulle oman <3

Irene (Ei varmistettu)

Ihan supermageet tatskat!! Vau!

http://mademoisellepigalle.indiedays.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.