”Pidän sinusta. Siinä kaikki. Pitääkö se todistaa tuhansilla sanoilla?” Pitää. Siksi annan jollekin parasta mitä 360 €:lla saa.

Jenna K

”I think it was Groucho Marx who said, ’I would never want to belong to any club that would have someone like me for a member.’ For me it’s the opposite - I love people who love me.”

- Inès de la Fressange, ranskalainen malli, muusa ja luova konsultti/Britti-Elle

Ystävät, olen miettinyt, että haluaisin antaa teille jotakin. Ihan vain kiitokseksi siitä, että luette, kommentoitte ja olette.

Tiedätte itsekin, että ansaitsette vain parasta.

Siksi kokosin kivojen pr-naisten avulla lahjaksi ison kasan mielestäni maailman parhaita kauneustuotteita, joita olen hypettänyt ensimmäisen Lily-vuoden aikana.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, ei kirjoittaa kommenttia tai edes painaa sydäntä. Sen kun jatkat vain tykkäämistä.

Minä hoidan työt ja arvon ensi maanantaina 12.3. yli 360 euron arvoisen paketin palstani lähimmäisten, Facebook-ryhmän seuraajien kesken.

Maailman parhaassa kosmettiikkapaketissa on luonnollisesti:

Aika pirun hyvä, ellei täydellinen lahja, vaikka itse sanonkin.

Kaikkea parasta kaikille ja parhaita tuotteita yhdelle toivoo: Jenna

Kommentit

Dreams

<3 sulle, joka on juuri sellainen henkilö, joka haluaa tehdä jotain tällaista. Ja toinen <3 tärkeälle biisille. "Pidän siitä, mitä teet. Teet sen kauniisti ja hyvin."

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kolmas sydän sulle, joka yllätät kaikki, paitsi ne, jotka tietää. <3

oooooh <3

Olisko muuten Jenna joskus mahdollista saada sellaista postausta, missä kertoisit itsestäsi ja taustoistasi enemmän? Olis kiva tutustua :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau! Harmi kun ehdin poistua facebookin ihmeellisestä maailmasta pari viikkoa sitten, nyt kadun ensimmäistä kertaa lähtemistäni :) Ja joo hei ois kiva jos tekisit sellasen postauksen jossa kertoisit itestäs! Ps. Oot kiva!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ullalaa: Herranen aika, minä kun luulin avanneeni sieluni syövärit jo pohjamutia ja taivaan rantoja myöten! Ehkäpä toteutan sellaisen klassisen: "Kysy, meikä vastaa"-postauksen ;)

Vierailija: No hitsit, otan osaa! (Vaikka toisaalta myös onnittelen, Facebook on paikoin kovin tylsä paikka ja varsinkin lomien jälkeen toivon, etten kävisi siellä juuri koskaan). Mä en oikein tiedä, mitä kertoisin! Mutta kiitos, veikkaan, että oot itekin aivan ihana <3

Let us go
LET US GO

I h a n a paketti ja ihana Jenna! 

 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kiitos! Paketti on kieltämättä ihana, samoin kuin kommenttisi <3

Don't get me wrong, sielusi on jo hieman tullut tutuksi mitä kauneimmalla tavalla,

mutta ihan sellaiset perusjutut kuten mistä olet kotoisin,mitä olet opiskellut-tyyliset jutut kiinnostaisivat lukijaasi :) 

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ullalaa, oolrait oukei! :) Kiitos, kun avasit. I'll get back to ya! :)

Clara

Hitsi, houkutteleva paketti. Harmi, ettei arvonta ole täällä blogin puolella - ammatillisista syistä joudun olemaan suhteellisen tarkka sen suhteen, mistä FB:ssa (puoli)julkisesti tykkäilen.

Taina
Taina

"Pidän siitä, miten kerrot asioita, tunteita
Pidän siitä, mitä teet. Teet sen kauniisti ja hyvin." <3

Ihana tämä arvontakin, olet suloinen. Kuka onnekas sitten voittaakin, saa ihan Jennamaisen palkinnon :) Näin muuten viime yönä unta, jossa olit Valtterin kirppiksellä myymässä, ja ostin sulta sen viininpunaisen Acnen huivin. Hih, se oli varmaan toiveunta ;)

Ja voi, Dave Lindholm on mahtava. Näin sen keikalla joitain viikkoja sitten jossakin Lauttasaaten baarissa, ja kun se soitti Pieni ja hento ote -biisin, niin itku ei ollut kaukana.

Ps. edellisen postauksen kommenttiboksiin viitaten, en ole lähettänyt sähköpostia, tietääkseni :) Varmaan joku kaimani siis. Toivottavasti oli kiva viesti kuitenkin!

Omppu (Ei varmistettu)

Wääää tää on syrjintää meitä facebookia boikotoiville. :(

Mahtavaa, pidän susta kans, samoin tästä ihanasta palstasta ja julistan mieluusti ilosanomaa myös Facebookissa! :)

Ilakoisin jos edes yhden noista palkinnoista saisin mutta pidänpä peukut pystyssä täyspotin toivossa. ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Okei, en koskaan tykkää mistään Fb:ssa, koska se on mielestäni vähäsen höpsöä. Susta suostun nyt kuitenkin tykkäämään, suotakoon tämä kunnia lempiblogilleni.

Chic & Fit

Kiitos, että olet sinä!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Clara: Damn it, halusin kohdistaa kilpailun "tosi tarkoituksella"-ystäville ja siksi vain Facebook-läheisille. Lupaan mietiskellä jotain kivaa myös tänne palstan puolelle <3

Taina: Kiitos kultainen, kommenttisi kirkasti keskiviikkoaamuni, joka oli jo valmiiksikin hyvin kaunis ja kepeä. Olet ihana - ja niin kovin herttainen. Kiitos! Lupaan kertoa heti, kun kippaan Acnea Valtterin suuntaan;) Ja oi oi, en tiennyt, että Dave vetää edelleen keikkaa. Voin vain kuvitella oman vuodattamiseni määrää live-lavan lähistöllä. Ja kyllä, luulin lähettäneeni sulle mailia, mutta hupsista, sattuuhan sitä. Kultaista keskiviikkoa kaikille Tainoille <3

Omppu: O'ou, tarkoitukseni ei ollut syyllistyä diskriminointiin. Eiköhän me jotain kivaa täälläkin keksitä!

Elina, oot huippu! Nähdään toivottavasti taas pian, pidän sulle (ja tasapuolisuuden nimissä tietty kaikille muillekin) peukkuja <3

Vierailija: Tietkö, se on oikeesti yllättävän kätsy systeemi! Facebookin feedin kautta saa kätsysti tiedon uusista postauksista, ja sen avulla meikä-lahopääkin pysyy lempiblogeista kärryillä. Kiitos joka tapauksessa kunniasta, olen oikeasti otettu <3

Saara B.: Voi että, kiitos itsellesi <3 Meikäläisten näköistä päivää toivoo Jensku

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.