Siivooja tekee loman

Ladataan...
Jenna K

Lomani tärkein ihminen oli tietysti meikkis. Mutta ehdottomana kakkosena tuli lontoolaisen hotellin siivooja.

Hän teki minusta bloggaajan, joka ottaa makrokuvia muffinsseista ja omista varpaistaan.

On ihan mahtavaa astua korkkaamattomaan hotellihuoneeseen check in:n jälkeen. Vielä mielettömämpi tunne on palata huoneeseen sen jälkeen, kun se on siivottu ensimmäisen kerran.

Hikoiltuani flunssahoureissa sovituskopeissa monta tuntia palasin hotelliin ja purskahdin valehtelematta ovella liikutukseen kyyneliin.

Okei, väsymyksellä ja flunssalla oli varmasti asian kanssa jotain tekemistä, mutta olin ennen kaikkea käsittämättömän otettu siitä, millä pieteetillä siivooja oli järjestänyt flunssaisen kaaokseni.

Sormukset, sukat, kirjat ja purnukat oli taiteiltu pieniksi asetelmiksi. Koko matkaomaisuuteni makasi näteissä pinoissa ja riveissä. Kylpyammeen vieressä lepäsi uusi muotilehti vanhan, edellisiltana ammeessa liottamani tilalla.

Siinä rouskuttaessani sipsejä ja katsellesani hyvää hömppää tv:stä mietin, että ihmiset, jotka eivät halua maksaa hyvästä hotellista, ovat hulluja.

Ei majoitus ole vain nukkumista varten. Ruumiin lisäksi myös arjessa ryvettyneen sielun on levättävä siellä.

Oikeassa maailmassa asioita ja ihmisiä ei voi hallita. Hyvässä hotellissa voi kuitenkin leikkiä olevansa turvallisessa tyhjiössä. Siellä kaikki on paikoillaan. Kukaan ei tavoita.  Päivät ovat kirkkaita ja yöt täydellisen pimennettyjä.  Lakanat ovat ikuisesti puhtaat eikä vessapaperi lopu milloinkaan.

Sellaisesta valkoisesta tilasta meikä on valmis maksamaan.

Ylellistä tiistaita tyypeille toivottaa: Jenna, joka taitaa taas tänään olla hotellileikin tarpeessa

Share
Ladataan...

Kommentit

Eevajne. (Ei varmistettu)

Missä hotellissa olit? Mä oon miettinyt että voisin lähteä yhden naisen minilomalle Lontooseen, mutta jotenkin se majoitusasia siellä on niin Vaikee. Tai siis, olen kuullut niin monelta että se on niin Vaikee, että toistaiseksi en ole edes katsonut yhtään hotellia.

Vierailija (Ei varmistettu)

toi farkkutakki on ihana!

Jenna K

No se on vaikee! Onneksi sain Bookingin kautta huipputarjouksen tänne. Oli se silti kallis ja suunnitelma oli etsiä lähempänä lomaa halvempaa vaihtoehtoa, mutta en ehtinyt, enkä kyllä nyt kadu ollenkaan.

Jenna K

Vierailija: Kiitos! Unohdin tietysti jälleen mainita, että se on Weekdaystä. Samoin kuin valkoinen puuvillamekko.

Rumida (Ei varmistettu)

Mua taas ärsyttää hotellihuoneen siivous. Tai siis sängyn saa kyllä käydä petaamassa, mutta ei olis mikään pakko sekään. Jätän - ja haluan jättää - kamani, vaatteeni, kenkäni - hujan hajan ja ei ole kivaa jos joku on niitä "järjestellyt". En tykkää.
Monessa hotellissa on nykyään lappu ympäristöystävällisyydestä: " jos haluat että pyyhe vaihdetaan, jätä se lattialle."
Ja ikinä en pyyhettä lattialle jätä ja aina se vaan on vaihdettu! Vaikka ei tarvis. Enkä haluais.

Kotona sen sijaan saa käydä siivooja ihan mielellään, silloin on kiva mennä kotiin. Mutta lomalla hotellissa haluan olla ihan just kuin haluan.

Ja joo. Olen juurikin niitä ihmisiä, jotka EIVÄT todellakaan halua maksaa hotellista juuri mitään vaan se halvin kelpaa vallan mainiosti niihin yöuniin ;). Sinun kategoriassa kuuluun siis sarjaan hullut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vietin tosi ihanan loman tuossa hotellissa http://townhallhotel.com/rooms/studio/, kun joku kaipaili hotellivinkkejä. Miljöö on hieno:)

Kyllä sitä välillä tarvitsee pientä ylellisyyttä elämään, hetken jolloin voi irtaantua normi arjesta ja rentoutua uppoutumalla valkoisiin hotellin lakanoihin.

Odotan niin kovin kesäkuun alussa olevaa lomaani, varsinkin tämän postauksen luettuani. Valkoinen  3 huoneen bed & breakfast kivitalo kera  kattoterassin  Provencessa tule jo!

Salt n vinegar pringleseihin  iski pienoinen himo, onneksi äiti ja isä suuntaavaat Lontooseen viikonloppuna...kyllä matkalaukkuun purkki tai pari mahtuu :D

vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Jenna ihanasta palstasta. Tää on oikeen hyvän mielen palsta! :) Kirjoitat asioista loistavasti ja saat elämän pikkuruiset asiat kuulostamaan nautittavilta, ihan niin kuin pitääkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi hotellisiivoojat ovat parhaita, vaikka työ ei varmasti ole monen unelma-ammatti, niin vaikuttaa silti todella monen elämään.

http://thedyvo.blogspot.com/

kid (Ei varmistettu)

vitsi mikä ihana nainen sä kyllä olet! ja jotenkin onnistut kiteyttämään kirjallisiksi sellaisia ajatuksia, mitä omassakin päässä liikkuu.

Meitsi aina tippaa kunnolla hotellisiivoojille, luultavasti tosi alipalkattua sakkia, jota itse ainakin arvostan suuresti! On ihanaa, kun ei itse tarvitse pedata sänkyä ja imuroida, rakastan uusia hyväntuoksuisia pyyhkeitä ja sitä, että saa tulla siistiin huoneeseen takaisin. Kaikesta huolimatta piilotan aina kaikki arvotavarat laukun syvimpiin syövereihin - kaiken varalta. Olen lähdössä kesällä omatoimilomalle asuntoon, jonka saa ihan itse sitten siivota jälkeenpäin - en odota tätä yhtään innolla.

PS.Lontoossa yöpaikkaa hakeville: jos on yhtään seikkailunhaluinen, kannattaa tsekata Clink 78 -niminen hostelli! Vanha vankila, ihan huikea paikka yöpyä :D Hyvin omatoiminen toki ja siis nimenomaan hostelli eikä hotelli, mutta aika halpa ja aivan mieletön! (Nimimerkillä yövyttiin kaverin kanssa vanhassa sellissä neljän miehen kanssa, ja muistelen matkaa aina suunnattomalla lämmöllä!)

Hampaat irvessä

oi, kuulostaa ihanalta hotellilta! mikä hotelli on kyseessä? lontoolaiset hotellit eivät noin niinkuin yleiseltä tasolta kyllä yllä kovin korkealle tasolle, minusta.

(Ei varmistettu)

Mä en kestä kuinka ihana sä olet. Kirjotat niin runollisesti ja kauniisti. Saat yksinkertaset asiat kuulostamaan ihanilta ja tunnut aidolta ihmiseltä. Sellaselta ihmiseltä, jonkalaisia jokaisen pitäisi olla. Kiitos siitä, että saan lukea palaa sun arjesta, joka kerta tulee hyvä mieli. :)

(Ei varmistettu)

Mä en kestä kuinka ihana sä olet. Kirjotat niin runollisesti ja kauniisti. Saat yksinkertaset asiat kuulostamaan ihanilta ja tunnut aidolta ihmiseltä. Sellaselta ihmiseltä, jonkalaisia jokaisen pitäisi olla. Kiitos siitä, että saan lukea palaa sun arjesta, joka kerta tulee hyvä mieli. :)

Jenna K

Rumida: Kiinnostavaa, erittäin kiinnostavaa! Ja pahoittelen hullu-vertausta, et sinä hullu ole. Haluat vain ottaa tilan haltuusi? Ja kyllähän sekin tuo sellasta mahtavaa kontrollin ja oman tilan tunnetta. Jollain tasolla voin siis jopa ymmärtää ;)

Vierailjia: Jes, kiitos suosituksesta, lontoolaishotellien vinkkejä kaivataan aina!

Lora: Ai jai, kuulostaapa hyvältä, sekä loma että sipsit! Sinä onnen nainen!

Vierailija: Ihanaa kuulla. Ei tämä elämä niin paha asia ole, ainakaan meille länsimaihin syntyneille onnekkaille ihmisille, joilla on mahdollisuuksia elää ihan mielettömän kiva, ja edes silloin tällöin aika helppokin elämä.

Vierailjia: Totta, tärkeä tärkeä ammatti, ihan todella.

Kid: Kiitos kaunis. Arvostan sanojasi kovasti ja painan ne sydämeeni.

Nansk: Sanopa muuta. Ja hyvä, että tippaat! Kiitos myös vinkeistä, niitä tarvitaan aina!

Nna: Ei, ja kalliitakin ovat. Niin kuin oli tämäkin, Hotel the Marylebone, vaikka isolla alella sainkin.

Vierailija: No johan. Arvostan sanojasi kovasti ja sanon sydämeni pohjasta: Kiitos. Pakko silti sanoa, että onneksi maailma ei ole meikkiksiä täynnä. Olisimme kovin tunteellista ja kärsimätöntä sakkia :)

Vierailija C (Ei varmistettu)

Mä en ymmärrä ihmisiä jotka ei jätä siivoojille tippiä.

Kommentoi

Ladataan...