Tee ite: Liukuvärjätyt huulet

Jenna K

Vuoden ensimmäinen Nylon tiesi kertoa, että liukuvärjäys siirtyy tänä keväänä hiusten latvoista huulille.

Kaksiväriset, varjostetut huulet on loistava veto sellaisina päivinä, kun ei osaa päättää, pitäisikö vetästä naamaan pinkkiä vai oranssia, viininpunaista vai purppuraista huulipunaa. Liukavärjätyt huulet on myös kiva asuste meikäminimalisteille, jotka eivät halua puhkoa korviansa koruilla eivätkä tunne sellaista käsitettä kuin värikäs käsilaukku tai bilevyö.

Narsin taiteellinen johtaja James Boehmer vinkkaa Nylonin jutussa, miten kevään kiinnostavin huulimeikki syntyy. Kokosin Boehmerin pari hyvää pointtia yhteen ja kuorutin ne muutamilla omalla jipolla. Kas näin:

Liukuva mustikka

1. Pohjusta huulet ohuella meikkivoidekerroksella tai nudella huulipunalla.
2. Painele matta mustikkainen huulipuna (Make Up Storen sävy Magic) koko ylähuulelle. Paina huulet kevyesti yhteen niin, että väriä tarttuu ylähuulilta alahuulten yläosaan.
3. Levitä läpinäkyvää huulikiiltoa (Elizabeth Ardenin Crystal Clear -huulikiilto) huulisiveltimellä tai sormenpäällä alahuulen alaosaan ja häivytä sillä huulipunan rajapinta.

Pinkkioranssit karkkihuulet

1. Jotta kirkas puna pääsee loistamaan, pohjusta huulet nudella punalla (Mschicin huulipunan sävy Blush Beige) tai meikkivoiteella.
2. Levitä pinkkiä huulipunaa (Kate Moss for Rimmel -puna sävy 90) ylähuulelle ja alahuulen puoleen väliin asti ja oranssia punaa siitä alaspäin (Revlonin puna sävy Kiss Me Coral).
3. Paina huulet hyvin kevyesti yhteen ja painele huulten keskiosaan läpinäkyvää huulikiiltoa. Häivytä  huulipunien rajakohtaa tarvittaessa huulisiveltimellä.

Syvänpunainen Miu miu -suu

1. Töpöttele (huomaa havainnollinen gif-kuva linkin takana) paloauton punainen mattapuna (Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture -puna sävy 13) koko huulille ja tummaa viininpunaista huulipunaa (M.A.C.:n puna Russian Red) molempiin suupieliin.
2. Voit käyttää viininpunaisen sijaan suupielissä myös kevyesti mustaa silmienrajauskynää ja häivyttää sen huulteen keskiosaa kohti huulisiveltimellä.
3. Jos haluat pelata tekstuurikontrasteilla töpäytä supermatan huulimeikin keskiosaan tippa superkiiltavaa läpinäkyvää huulikiiltoa.

 

No ni. Se oli siinä! Aika pätevää, vaikka ite sanonkin.

Share

Kommentit

ida365.indiedays.com (Ei varmistettu)

No on muuten pätevä! Tekis mieli kokeilla heti ja yllättää kylään saapuva kaveri liukuvärjätyillä huulilla. Veikkaan että tuollaisia tyylejä voisi kokeilla myös huulitusseilla, mmmhhh....

nansk

Noi karkkihuulet on tosi maukkaan näköiset! Heti teki mieli mennä kaupasta hakemaan jos minkä väristä huulipunaa ja alkaa kikkailla (: cool!

Superposition

Ohhoh. 3D-huulet. Aika hurjaa :)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Ida: Yllätitkö ja yllättyikö? :) Hyvä pointti, tussit esiin penaalista!

nans: No niin on, viiletä ja kuumaa!

Gorgeousbob: 3D-huulet on niin paljon toimivampi konsepti kuin 3D-leffan, sanon minä!

Kommentoi