Viikonlopun raikkain look: Tee perässä Gilesin primitiivinen kevätmeikki

Jenna K

Brittiläisen Giles Deaconin tulevan kesän Giles-mallistoa inspiroi kaunis mutta raaka joutsen. Superraikkaisiin, materioiltaan rapsakoihin hopealuomuksiin ja hienostuneisiin joutsenprintteihin yhdistettiin villinä luonnontilassa roikkuva tukka ja riisuttu primitiivinen meikki.

Gilesin catwalkkia pitkin lipuvat mallit näyttivät siltä, kuin he olisivat ensin meikanneet itsensä näteiksi, juosseet sitten pahaa pakoon metsässä ja puraisseet lopulta huulensa vähän verisiksi.

Kuulostaa barbaariselta, näyttää helkkarin hyvältä.

Näin tyyli tehdään kätevästi kotikylppärissä, ilman niitä juoksemis- ja pureskeluosuuksia:

1. Levitä iholle sävyttävää kosteusvoidetta tai sitä hieman peittävämpää Garnierin bb-voidetta, 12,90 €.

2. Jos ihosi kiiltää helposti, puuteroi silmäluomet, otsa ja leuka hyvin kevyesti irtopuuterilla.

3. Sudi poskipunaa poskipäiden korkeimpaan kohtaan. Tavoitteena on tehdä pyöreät omenaposket, joten töpötä väriä vähän kerrallaan isolla siveltimellä painellen.

4. Töpötä huulten keskikohtaan huulipunaa, paina huulet yhteen ja häivytä punaa sormella kohti huulten ulkoreunaa.

  • Korresin Colour Mango Butter -huulipunan sävy Red 55, 21,90 €.

5. Meikkihifistelijä käyttää poskipunan ja huulipunan sijaan tint-tuotetta, eli neste- tai voidemaista väriä, jota voi töpötellä sekä huulille, että poskille.

  • Benefitin Benetint painellaan iholle kynsilakkasutia muistuttavalla siveltimellä.

6. Voit halutessasi levittää ylä-ja alaluomille vaaleaa mattamaista luomiväriä ja ripsiin kevyen kerroksen maskaraa. Valmis.

 

Että ei kuin pörhistelemään ja näykkimään siitä!

Sopivan eläimellistä viikonloppua toivottaa: Jenna

Kommentit

Taina
Taina

Sä teet Jenna ihanimmat kollaasit! 

Mun viime aikojen arkimeikki (silloin kun jaksan meikata) on koostunut tuosta BB-voiteesta ja Benetintistä. Sopii laiskalle ja aamu-uniselle, suurempaa vahinkoa ei saa aikaan vaikka meikkaisi silmät vielä puoliummessa. Ihanaa, tietämättäni olen myös ajankohtainen :D

Enää puuttuu ne joutsenluomukset! (Mutta edelliseen juttuun viitaten, ehkä se on sitä epäloogisuuden ylistystä, yhdistää tähän meikkiin hopeisten vaatteiden sijaan pehmoisin villapaita ja mukavimmat collegehousut jotka kaapista löytyy.)

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Kiitos kultaisin Taina ja ihanaa, kun jaksoit taas kommentoida! Parasta ja kauneinta maanantaita (BB:llä ja Benetintillä epäilemättä hoituu) <3

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Kokeilin viikonloppuna meikkiä tällä ohjeella ja tykästyin. Tästä taitaa nyt tulla uusi arkimeikkini! Vielä täytyy hehkuttaa tuota BB-voidetta. Siinä on kyllä oivalinen tuote, joka sopii kiireiselle/laiskalle meikkaajalle! Lisäksi olen huomannut, että oma kuiva ihoni myös pitää sen 24h kosteuttavasta ominaisuudesta.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Mahtavaa, Laura! Todistetusti ainakin kaksi ihmistä on viikonlopun aikana kokeillut meikkiä (teikkis ja paras ystäväni Paula) ja onnistunut! Skoolaan täällä bb-voidepurkillani ja sanon skoool!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.