Whatever works

Jenna K

Kaksi tiedotusluontoista asiaa:

1. Kynsissäni on tällä hetkellä kestolakkaus.

2. Ensi viikolla hankin hiustentuuhennokset.

Siinä.

Ajatuksia?

Minä en osaa oikeastaan sanoa asiasta mitään. Muuta kuin ehkä sen, että olipa sitä vaikea sanoa ja sisäistää.

Mutta totta se on.

Minä muutun. Ja se on kai ihan ookoo.

Kyllä kyllä. Tiedän. Minä se olin, joka vielä puoli vuotta sitten kirjoitti palopuheen siitä, miten epäaitoa värillinen kynsilakka on. Joka vannoi, ettei ikinä enää edes värjää hiuksiaan tai käytä korkkareita talvipakkasilla.  Ja se kaikki oli kai ihan ookoo.

Mutta myös tekokynnet ja -hiukset voivat olla ookoo. Ja voi olla, että eivät olekaan, mutta kohta sekin sitten tiedetään.

Jotta tämä relativismin julistus olisi täydellinen, lainaan vielä lakonisesti pätkän  Woodya vuodelta 2009:

"That's why I can't say enough times,
whatever love you can get and give
whatever happiness you can filch or provide,
every temporary measure of grace,
whatever works."

- Boris Yellikoff Woody Allenin leffassa Whatever Works

Niin, että näillä mennään. Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran - paitsi huonolaatuisia akryylineuleita ja paskaa tekonahkaa.

Identiteettikriisin lempeässä syleilyssä keinuu: Jenna

PS. Jotta ei menisi ihan suhteelliseksi, haluan olla jotain mieltä edes yhdestä asiasta.Nimittäin siitä, että tämä CND:n Shellac -geelilakkaus on oikeasti aika kiinnostava juttu.

Kynsiini sudittiin ja kovetettiin viikko sitten pari kerrosta viininpunaista lakkaa ja täydellisen sävyinen lakkapinta on edelleen naarmuton. Sain testilakkauksen CND:n edustajilta ilmaiseksi, mutta normaalisti pari viikkoa kestävä lakkaus maksaa 35 €.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako kysyä mitä meikkivoidetta käytät? Ihanan hehkuva iho :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes, lisää värejä syksyyn! Sininen ja punainen pukee sua!

Outis (Ei varmistettu)

No onhan toi kaikki nyt ihan hyväksyttävää ja ookoo!! Miksipä ei.

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Vierailija: No saat, kiitos kysymästä ja kehumasta! Se on Sensain tuote, josta kerron  lisää tässä Lilyn kauneusjutussa! :)

Vierailija: Mä yritän, vaikka vaikeaa se on. Sinisellä pääsee jo vähän pidemmälle kuin mustalla, ja punainen toimii kynsien ja huulien kokosilla pinta-aloilla suhteellisen kivuttomasti. Kiitos tuesta!

Outis: Kiitos ja aamen!

Dreams

Sinä ihana <3

Todellakin, whatever works. Mahtava elämänfilosofia tiivistettynä kahteen sanaan. Woody (ja Jenna), good job.

Taina
Taina

Mä olen pikkuhiljaa tässä luopunut aika monista periaatteistani. (Lähinnä ulkonäköä koskien ehkä kuitenkin.) Hämmentävää, mutta tottumisen jälkeen olen samaa mieltä: whatever works.

Kestolakkaus näyttää kiinnostavalta kyllä. Rakennekynsiä en voi vieläkään sietää, mutta toi on sopivan "luonnollinen". Tiedätkö yhtään kuinka laaja valikoima värejä on? Ei sillä että haluaisin mitään sateenkaarikynsiä mutta sellaiset täydelliset hopeiset ois ihanat. Ja kestolakkaus vois sopia tällaiselle kynsilakan laitossa säheltäjälle..

Ps. Ihanan rento asu. Saanko udella mistä kellosi on?

Taina
Taina

Hö, kappalejako ei toimi puhelimella..

annis (Ei varmistettu)

ootko käynyt suihkurusketuksessa, olet niin ruskea:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Villapaita toimii, näyttää kivan kotikutoiselta.

"Rusketuksen" toimivuudesta en ole niinkään varma... sorbits.

vierailija (Ei varmistettu)

Whatever works, sulle sopii monetkin asiat. :) Kerro sitten tuuhennoksesta, mäkin harkitsen sitä hiirenhäntääni!

Vaikka en negatiivisia viboja yleensä tykkääkään lähetellä, täytyy munkin totuuden nimissä sanoa, että toi rusketuksen aste on ehkä vähän jo rajoja hipova, etenkin jos se on purkista. Onko?

Jenna Kämäräinen
Jenna K

dream :Kyllä se Woodykin osaa! Suukkoja suloisin!

Taina: Sanoisin itsekin, että rakennekynsiin en koske, mutta hei, kuka sitäkään ikinä enää tietää :) Värivalikoima on kyllä melko laaja, nyt ovat tulleet uudet syyssävyt, mutten kykene muistamaan, oliko joukossa hopeaa. Tottahan toki saat udella, se on yllätys yllätyd: Espritin! Uutta ja vähän pelkistetympää etsiskelen.

annis: No se tästä itse asiassa vielä puuttuisi! :) En ole - toistaiseksi.

Vierailija: Ei mielipide-eroa tarvi pyytää anteeksi! :) Meikkis diggaa. Onhan se noin levityksen jälkeen vähän keltainen (okei, varsinkin hiusrajasta), mutta silti, tykkään!

vierailija: Mä ehdottomasti kerron - olen kaikkien hiirenhäntien asialla. Hiplaan mielelläni rajoja, varsinkin itseruskettavapurkki kädessäni :) Väri tulee todellakin purkista ja olen siihen kovin kiintynyt. Kahta en vaihda: poikaystäväfarkkuja ja itseruskettavaa. Ugh! :)

Vierailija Johanna (Ei varmistettu)

Mikä on hiustentuuhennos? Never heard, very interested. Ja mainio boyfriend-outfit!

Claire (Ei varmistettu)

Mä en yleensä pidä rusketusta kauniina, kas kun olen itse niin vaalea ja koitan pinttyneesti pitäytyä mielipiteessä rusketus on rumaa omaa hyvää oloani edistääkseni, mutta vau miten sun iho on ihana.

Go With the Flow

Olen testannut itse töissä itselleni tuota Shellac-lakkausta, vain itselleni, koska en ole käynyt noiden kynsien koulutusta vielä. Toimi kyllä loistavasti! Kynsienkoristelu kun itseäni kiinnostaa, heitin sinne joukkoon vielä kaikkea glitteriä sun muuta, ja toimi kesällä hyvin.

Noi värit sopii sulle loistavasti, ja housut on iiiihanat!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Vierailija Johanna: Sama hommeli kuin hiustenpidennys, mutta feikkihiustupsuilla haetaan tukkaan enemminkin tuuheutta kuin pituutta. Katsotaan, mitä siitä tulee :) Ja kiitos kehuista, poikaystävät on parhaita!

Claire: Jes, feikkirusketukseni sai puolustajan! :) St. Tropezin itseruskettava - suosittelen.

Holiday: Kiva kuulla :) Ja kiitti, pidän itsekin housuista - toisin kuin entinen poikaystävä, joka olisi varmasti polttanut ne roviolla, jos olisi uskaltanut.

Vanessa (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun "rusketus" näyttää ihan äärimmäisen hyvältä, kuten koko sinä itsekin! Ja en ois arvannu ikinä, et se tulee purkista, jos siitä ei ois tullu puhetta. Eli nyt alan minäki metsästää omaa St. Tropez-purkkiani ;) Ps. Oon niin ilonen et sillon joskus löysin tän sun blogin, tästä saa sellasta mielen harmoniaa ja hyvää mieltä &lt;3

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Vanessa: Oi, feikkirusketukseni kiittää! Kuten sanottu, whatever works ja jos sullekin toimii itseruskettava, kehotan suuntaamaan St. Tropez-ostoksille Stockalle :) PS. Olen erittäin iloinen, että joku saa revittyä kaaoksestani harmoniaa. Kiitos ja olet  täällä mitä tervetullein <3

Vierailija (Ei varmistettu)

hmm.. ootpa oranssi o.0

Vierailija (Ei varmistettu)

mä kyllä rakastan sun päivän asuja yli kaiken!:)

http://eve-onoff.blogspot.com/

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Vierailija: Päivän väri?

Vierailija: Ihanaa kuulla, yritän eksyä taas kameran eteen. On neule poikineen esiteltävänä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.