Ladataan...

Haluaisitko arkeesi lisää energiaa ja voida paremmin? Haluaisitko oppia syömään terveellisesti ja tasapainoisesti, sekä tuomaan liikunnan pysyväksi osaksi arkeasi? Kaipaatko järkevää ja tavoitteellista ohjausta kohti parempaa elämäntapaa?

Nyt Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan pienryhmävalmennukseen, joka tähtää pysyvään elämäntapamuutokseen.

3kk valmennus sisältää muun muassa:

 • Viikoittaiset pienryhmätapaamiset (yht.12)

       -Monipuolisia sisä- että ulkotreenejä

       -Alku- ja lopputestit

       -Luento/keskustelutapaaminen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista
 • Ohjeet terveelliseen ruokavalioon sekä mallireseptejä
 • Henkilökohtaisen treeniohjelman
 • Suljetun Facebook-ryhmän
 • Valmentajan tuen koko valmennuksen ajaksi.

Nyt vain 49e/kk/hlö!

Valmennuksen ei ole tarkoitus toimia ihmedieettiinä, vaan toimia kokonaisvaltaisena ja järkevänä ohjelmana, jossa tavoittelemme pysyviä muutoksia. Tavoitteena on tuoda terveellinen ravitsemus ja liikkuminen osaksi normaalia, hyvinvoivaa arkea ja saada pysyviä tuloksia. Yhteiset viikoittaiset ryhmätapaamiset tuovat innostusta ja auttavat sinua ymmärtämään ja toteuttamaan tavoitteitasi. Elämäntapamuutoksissa suurin muutos tapahtuu loppujen lopuksi pään sisällä ja itse elämäntapamuutoksen tehneenä minulla on myös valmentajana henkilökohtaista ymmärrystä, kokemusta ja osaamista aiheesta. Mentaalistakaan puolta ei siis tulla unohtamaan!

Käytä tarjous hyödyksesi ja ilmoittaudu mukaan vapaamuotoisella hakemuksella osoitteeseen jenna_mononen@hotmail.fi! Myös mahdolliset kysymykset ovat tervetulleita. Valmennus alkaa helmikuun alussa ja mukaan mahtuu 10 ensimmäistä. 

Taustalla minulla tässä on Eerikkilän urheiluopiston liikunnan ammattitutkinto. Tämä tutkinto on siis näyttötutkintojärjestelmään kuuluva aikuisten ammatillinen tutkinto, jossa koulutuksessa, työssä ja muussa käytännön elämässä hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Lisäksi kaikesta tehdään kirjalliset tutkintosuoritukset ja raportit, sekä kokonaisuuksien esittely arviojille tutkintotilaisuudessa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulen tekemään myös kirjallista raporttia, jossa tulen arvioimaan niin asiakkaiden kehitystä ja motivaatiota, kuin myös omaa toimintaani ja kehitystarpeitani ohjaajana. Myös kaksi ryhmätapaamista tullaan arvioimaan käytännössä, mikä tarkoittaa sitä, että tapaamisen aikana arvioijani seuraa toimintaani ja osaamistani ohjaustilanteessa. Lisäksi taustalla on EasyFit Ruoholahti, minkä tiloissa valmennukset tapahtuvat, ja mikä takaa myös valmennuksen laadun. Asiakkaalta ei vaadita kuntokeskuksen asiakkuutta, mutta mahdollisen kiinnostuksen mukaan sinulla on mahdollisuus saada asiakkuus ilman aloitusmaksua (29,90e). Lisätietoa kuntokeskuksesta löydät  täältä.

Share

Ladataan...

Moikka!Minun liikunnan ammattitutkinnon opinnot ovat edenneet jo sen verran pitkälle, että olisi aika aloittaa yksilövalmentaminen sekä uusi pienryhmän pito. Etsinkin nyt siis paria motivoitunutta yksilöasiakasta kohti terveellistä ja aktiivista elämäntapaa, sekä vähintään viittä pienryhmäasiakasta, joilla yhteisenä kiinnostuksen kohteena ovat liikunta ja hyvinvointi.Yksilöasiakkuus sisältää muun muassa:

-Kokonaisvaltaisen ohjauksen niin kuntoilussa, ravinnossa kuin hyvinvoinnissa

-Yksilöllisen liikuntaohjelman, joka perustuu asiakkaan omiin tarpeisiin, tavoitteisiin ja resursseihin

-Kuntotestauksen jakson alussa ja lopussa

-Monipuoliset ohjeet terveelliseen ruokavalioon sekä hyvinvointiin omien vinkkieni kera

-Tukea ja motivaatiota liikunnalliseen elämäntapaan ja terveellisiin ravintotottumuksiin

-Personal Trainer tapaamisetAsiakkuusjakso kestää 3kk, mutta sinulla on mahdollisuus valita tapaamiset joko kerran viikossa (12 tapaamista) tai joka toinen viikko (6 tapaamista). Hinnaksi valmennukselle tulee joko:

12 tapaamisella/ 4 tapaamista kk: 237e/kk (-15%, norm. 279e/kk)

tai

6 tapaamisella/2 tapaamista kk: 135e/kk (-15%, norm. 159e/kk)

 

Pienryhmäasiakkuus sisältää muun muassa:

-Lähtötasokartoituksen: terveyskysely ja kuntotestaus jakson alussa ja lopussa

-Erilaisia ryhmäliikuntamuotoja kerran viikossa

-Monipuoliset ohjeet terveelliseen ruokavalioon sekä hyvinvointiin omien vinkkieni kera

 

Pienryhmäasiakkuusjakso kestää 3kk/12 tapaamiskertaa ja hinnaksi tälle tulee 79e/kk.

 

Asiakkaalta toivon täysi-ikäisyyttä. Sinun ei tarvitse olla kokenut liikkuja, vaan myös aloittelijat ovat tervetulleita. Suurin merkitys on asenteella. Positiivisuus ja halu itsensä ylittämiseen ovat tärkeintä. Näin yhteisistä tapaamisistamme tulee hauskoja, kehittäviä ja inspiroivia.

 

 

Taustalla minulla tässä on Eerikkilän urheiluopiston liikunnan ammattitutkinto. Tämä tutkinto on siis näyttötutkintojärjestelmään kuuluva aikuisten ammatillinen tutkinto, jossa koulutuksessa, työssä ja muussa käytännön elämässä hankittu ammattitaito osoitetaan näytöin. Lisäksi kaikesta tehdään kirjalliset tutkintosuoritukset ja raportit, sekä kokonaisuuksien esittely arviojille tutkintotilaisuudessa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tulen tekemään myös kirjallista raporttia, jossa tulen arvioimaan niin asiakkaan kehitystä ja motivaatiota, kuin myös omaa toimintaani ja kehitystarpeitani yksilön ohjaajana. Myös kaksi asiakastapaamista tullaan arvioimaan käytännössä, mikä tarkoittaa sitä, että tapaamisen aikana mun arvioija seuraa toimintaani ja osaamistani ohjaustilanteessa. Lisäksi taustalla on EasyFit Ruoholahti, minkä tiloissa valmennukset tapahtuvat, ja mikä takaa myös valmennuksen laadun. Asiakkaalta ei vaadita kuntokeskuksen asiakkuutta, mutta mahdollisen kiinnostuksen mukaan sinulla on mahdollisuus saada asiakkuus ilman aloitusmaksua (29,90e). Lisätietoa kuntokeskuksesta löydät  täältä.Mikäli kiinnostuit jommastakummasta valmennuksesta, rustailethan minulle esittelyviestiä osoitteeseen jenna_mononen@hotmail.fi. Kerrothan viestissäsi hieman itsestäsi, taustastasi sekä tavoitteistasi koskien liikuntaa ja hyvinvointia. Myös mahdolliset kysymykset ovat tervetulleita. Valmennusten olisi tarkoitus alkaa tammi-helmikuussa, joten olet nopea, jotta saataisiin valmennukset pian käyntiin. Energisin terveisin,

Jenna Mononen

 

Share

Ladataan...

Tällä kertaa vähän treenijuttuja!

 

Treenailtiin tossa mun valmentajan kanssa taas vähän tytön koipia tuuttiin. Hypyt on mun heikkous, joten niitä sit kans tuli tehtyä. Joten turhia höpöttelyittä suoraan asiaan; hapottavaa jalkatreeniä, olkaapas hyvä! 

 

10xAskelkyykkyhyppy + 10xTasajalkahyppy stepperille + 20xAskelkyykkyhyppy + 20xTasajalkahyppy stepperille + 30xAskelkyykkyhyppy + 30xTasajalkahyppy stepperille + 20xAskelkyykkyhyppy + 20xTasajalkahyppy stepperille + 10xAskelkyykkyhyppy + 10xTasajalkahyppy stepperille

 

10xReiden ojennus laitteessa + 90 asteen staattinen kyykky 20s + 9xReiden ojennus laitteessa + 90 asteen staattinen kyykky 20s +... jne...+ 5xReiden ojennus laitteessa + 90 asteen staattinen kyykky max. aika

 

Kapea jalkaprässi päkiöillä failureen + 5s tauko + jalkaprässi failureen + 5s tauko + jalkaprässi failureen + jännehypyt x Max

Tämä yhteensä x3

 

20s askelvaihtohyppy stepperille + 20s kyykkyjoustot + 20s kyykkyhyppy

x4, tauot joka välissä aina 10s.

 

Treeniin menee semmoiset tehokkaat 45min, joten turhat himmailut välistä vaan pois ja sykkeet kattoon! Mutta muistatha myös riittävät alkulämmittelyt ja loppujäähdyttelyt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Energisiä treenejä!

 

 

Share

Pages